Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldhetsz nyugodtan,de működik? És jó a 70es hengerfejbe szerinted?Mert én sajna nem tudom,illetve csak jövő7en lesz fizum,ezenkívül beszélgettem 1 másik sráccal is,és neki lehet h van mind a 3 cucca,és akkor ha van neki lehet tőle veszem meg,mert ugye a posta költség 2ezer ft,de azért érdeklődök keresgélek.Úgyhogy maradjunk annyiban,hogy küldj lécci képet ha tudsz mondj egy árat és írd meg hogy jó e és bele megy e szted a 70es hengerfejbe,és majd elválik a dolog.
Előre is köszönöm szépen!
emailom: roy880831@citromail.hu ha ide akarod küldeni,de ide is felteheted sportmotorra sztem:)
Az elejét egybe elvitték. Más cucc nem érdekel?
Termosztátom azt hiszem van. A többi nincs. Küldjek róla képet?
Hali! Az első kerék tengelyedre még mindig vevő vagyok kihajtással, távtartóval együtt. Már ha azt külön is eladod.
Hy,nekem kellene egy benzinszint jeladó egy termosztát és egy hőgomba a hengerfejbe,csak nem tudom,hogy a méretek egyeznek e,mivel az enyém hosszabb és lehetséges,hogy alacsonyabb tank is,illetve nekem 70es top henger és henger fej van a motorban :S
Van még sok eladó alkatrészem! Írj hogy mi kell és megmondom van-e!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Lehet ám,hogy van az enyémbe is biztosíték,de én még nem találtam rá :) Viszont itt tedd fel máskor is ezt a kérdést,mert itt vannak olyanok akiknek régóta derbijük van és kenik vágják a témát,nekem még nemrég óta van meg ,sajnos nem tudom :S
Köszi az infót!Azt meg tudnád mondani , hogy az óókumlátorhoz hány amperes biztit tegyek , mert az enyémbe patkolt van :S .
Gyerekek!
Nem tudom érdekel e valakit a személyes tapasztalatom vagy sem,de leírnám.
Ugye van Nékem egy Derbi Sdr 70ccm es gépsárkányom aminek a dellorto 21eséből a vákumcső réz toldat ki volt szakadva.Evett az a szegényke 7 litert bejáratósan is 100on sokaltam is, és ami a legrosszabb volt,hogy kipörögte magát,így lánc áttételen gondolkoztam,mert 1 sebességi fokozatban gyorsult 10km/h-t,így 40 nél raktam 4.be,50-nél raktam 5.be,60nál 6.ba és 90et ment.
Gyerekek 105ös főfúvóka volt benne... raktunk bele 80asat és csináltattunk a karbiba a rézcsonk helyére olyan csonkot amibe menet volt,karbiba is vágtunk menetet ,így folyamatosan vákumolja lefelé a benyát.
Srácok..1esbe megy 35öt a motor,2be 60ig megy ,így 3.ba 60 nál rakom be,és ugyanúgy 1kerázik,meg minden,hipp hopp 80nál van,végét még nem néztem meg.Gyerekek ennyit jelent hát a főfúvóka és jó állapot egy motornak!
Lenne is hirtelen ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
Eddig nem csúszott a kuplungom,most meg,hogy erőteljesebb lett a motor,olyan mintha csúszna,viszont valaki írta itt,hogy ez nem kuplung csúszás,hanem a Derbi ilyen magas fordulaton dolgozik.most csak a hasamra ütve azt mondom,hogy 4be kihúzatom,pörög olyan 12-13ezret és mikor berakom 5be akkor már alapból olyan 9-10et pörög.Ez most akkor kuplung csúszás vagy mi?Mikor csúszott anno a kuplungom akkor nem is állt 1kerékre,most viszont igen :)
Szép napot mindenkinek:) ÉS köszi ha elolvastad a kisregényemet:)
Hy.Tudomásom szerint a vízcsőben lévő kapcsolja a ventilűtort ,a hengerfejben lévő pedig a műszerfalra megy ami mutatja,hogy felforr nemsokára a motorod és álljál meg de rögtön :D
Lehetséges,hogy a hengerfejben lévőnek köze van a ventilátorhoz,mert nekem mindenem jó kivéve a hengerfejben lévő és nem kapcsolt még be a ventim,viszont elvolt dugulva a hűtőm :) így tuti be kellett volna már neki kapcsolnia.
Valaki megtudná mondani , hogy a ventilátort melyik hőgomba kapcsolja?A hengerfejben lévő vagy a vízcsőben lévő?A műszerfalban lévő vízhőfok jelű visszajelző a ventilátor működését jelzi?Most vezetékelem a Sendát , csak nehéz dolgom van , mert a villamos berendezések fele nem működött , ráadásul szigetelőszalag hegyekkel van tele a kábelköteg.
Okés , ha nem tudom megcsinálni , megveszem.Sm szetted is van eladó?Ha igen , mennyiért?
Helo nem lehet :/// de nekem lenne kissebb papolini telóm vagy showa az 1 ik sm ből másik Xtreamből!
Sziasztok!
Enduro Sendám van, és nem tudom hogy hogy lehetne az első lengéscsillapítót kissebre venni, hogy alacsonyabb legyen az eleje, mert sm-et akarok belőle csinálni csak olyan csunya szokott lenni ha olyan nagy légüres tér marad az átalakítás után a kerék és a sárvédő közt.
valahogy nem lehet alacsonyítani rajta?
Eladó Derbi (uj) blokk Henger nélkül! Akár gyujtás nélkülis!
Minden van ami Derbi kerekektől a blokokon át fhuu sorolhatnám most 30-40% kos kedvezmény de ha többmindent vásárolsz +ajándék vagy olcsóbban vihetsz vlmit! nononono@citromail.hu ra kérem az érdeklődök kéréseit!
3000Ft+posta de ha döbmindent veszel olcsóbban adom
Hátsó kellene.Csak érdeklődenék az áráról , mert csak akkor veszek másikat ha nem lesz jó újra gumizás után , vagy ha jobban megéri megvennem , mint újragumizni.
nitrosdancs 15 ezer ft de ez full komplett enyiért iejn nem veszel az tutkó!
Totya van ! első v hátsó kéne?
menyi az árra?
4be odaadom ha komolyan kell.ez aluhenger tehát nem fúrható.perselyeztethető.de ha ezt megcsináltatod, és bele való 1 gyürüs dugót szerzel bele, 100at simán fog menni a géped. nagyon durva henger...hatalmas kipufogó kiömlője van
Nincs eladó hátsó Ajp munkahengered Sendára?
Hali!Nem sikerült ki légteleníteni.Össze néznek a furatok pedig.Több órán át próbáltam légteleníteni , de egyáltalán nem keményedett fel a pedál.Ki próbáltam egy Etz munkahengerrel , és azzal 5 perc alatt jó lett.Szerinted ha újra gumizom a karmantyút megoldja a problémát , vagy vegyek bele másik karmantyút?
én 15 ezer forintért adom! ujan 62ezer ft.... és full komplettt
Szia!

Akkor 4500 adnád kompletten? Ha nem adom el a mocit akkor lehet rakok rá egy 70-re felfúrt hengert.