Küldhetsz nyugodtan,de működik? És jó a 70es hengerfejbe szerinted?Mert én sajna nem tudom,illetve csak jövő7en lesz fizum,ezenkívül beszélgettem 1 másik sráccal is,és neki lehet h van mind a 3 cucca,és akkor ha van neki lehet tőle veszem meg,mert ugye a posta költség 2ezer ft,de azért érdeklődök keresgélek.Úgyhogy maradjunk annyiban,hogy küldj lécci képet ha tudsz mondj egy árat és írd meg hogy jó e és bele megy e szted a 70es hengerfejbe,és majd elválik a dolog.
Előre is köszönöm szépen!
emailom: roy880831@citromail.hu ha ide akarod küldeni,de ide is felteheted sportmotorra sztem:)
Hy,nekem kellene egy benzinszint jeladó egy termosztát és egy hőgomba a hengerfejbe,csak nem tudom,hogy a méretek egyeznek e,mivel az enyém hosszabb és lehetséges,hogy alacsonyabb tank is,illetve nekem 70es top henger és henger fej van a motorban :S
Lehet ám,hogy van az enyémbe is biztosíték,de én még nem találtam rá :) Viszont itt tedd fel máskor is ezt a kérdést,mert itt vannak olyanok akiknek régóta derbijük van és kenik vágják a témát,nekem még nemrég óta van meg ,sajnos nem tudom :S
Gyerekek!
Nem tudom érdekel e valakit a személyes tapasztalatom vagy sem,de leírnám.
Ugye van Nékem egy Derbi Sdr 70ccm es gépsárkányom aminek a dellorto 21eséből a vákumcső réz toldat ki volt szakadva.Evett az a szegényke 7 litert bejáratósan is 100on sokaltam is, és ami a legrosszabb volt,hogy kipörögte magát,így lánc áttételen gondolkoztam,mert 1 sebességi fokozatban gyorsult 10km/h-t,így 40 nél raktam 4.be,50-nél raktam 5.be,60nál 6.ba és 90et ment.
Gyerekek 105ös főfúvóka volt benne... raktunk bele 80asat és csináltattunk a karbiba a rézcsonk helyére olyan csonkot amibe menet volt,karbiba is vágtunk menetet ,így folyamatosan vákumolja lefelé a benyát.
Srácok..1esbe megy 35öt a motor,2be 60ig megy ,így 3.ba 60 nál rakom be,és ugyanúgy 1kerázik,meg minden,hipp hopp 80nál van,végét még nem néztem meg.Gyerekek ennyit jelent hát a főfúvóka és jó állapot egy motornak!
Lenne is hirtelen ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
Eddig nem csúszott a kuplungom,most meg,hogy erőteljesebb lett a motor,olyan mintha csúszna,viszont valaki írta itt,hogy ez nem kuplung csúszás,hanem a Derbi ilyen magas fordulaton dolgozik.most csak a hasamra ütve azt mondom,hogy 4be kihúzatom,pörög olyan 12-13ezret és mikor berakom 5be akkor már alapból olyan 9-10et pörög.Ez most akkor kuplung csúszás vagy mi?Mikor csúszott anno a kuplungom akkor nem is állt 1kerékre,most viszont igen :)
Szép napot mindenkinek:) ÉS köszi ha elolvastad a kisregényemet:)
Hy.Tudomásom szerint a vízcsőben lévő kapcsolja a ventilűtort ,a hengerfejben lévő pedig a műszerfalra megy ami mutatja,hogy felforr nemsokára a motorod és álljál meg de rögtön :D
Lehetséges,hogy a hengerfejben lévőnek köze van a ventilátorhoz,mert nekem mindenem jó kivéve a hengerfejben lévő és nem kapcsolt még be a ventim,viszont elvolt dugulva a hűtőm :) így tuti be kellett volna már neki kapcsolnia.
Valaki megtudná mondani , hogy a ventilátort melyik hőgomba kapcsolja?A hengerfejben lévő vagy a vízcsőben lévő?A műszerfalban lévő vízhőfok jelű visszajelző a ventilátor működését jelzi?Most vezetékelem a Sendát , csak nehéz dolgom van , mert a villamos berendezések fele nem működött , ráadásul szigetelőszalag hegyekkel van tele a kábelköteg.
Sziasztok!
Enduro Sendám van, és nem tudom hogy hogy lehetne az első lengéscsillapítót kissebre venni, hogy alacsonyabb legyen az eleje, mert sm-et akarok belőle csinálni csak olyan csunya szokott lenni ha olyan nagy légüres tér marad az átalakítás után a kerék és a sárvédő közt.
valahogy nem lehet alacsonyítani rajta?
Eladó Derbi (uj) blokk Henger nélkül! Akár gyujtás nélkülis!
Minden van ami Derbi kerekektől a blokokon át fhuu sorolhatnám most 30-40% kos kedvezmény de ha többmindent vásárolsz +ajándék vagy olcsóbban vihetsz vlmit! nononono@citromail.hu ra kérem az érdeklődök kéréseit!
Hátsó kellene.Csak érdeklődenék az áráról , mert csak akkor veszek másikat ha nem lesz jó újra gumizás után , vagy ha jobban megéri megvennem , mint újragumizni.
4be odaadom ha komolyan kell.ez aluhenger tehát nem fúrható.perselyeztethető.de ha ezt megcsináltatod, és bele való 1 gyürüs dugót szerzel bele, 100at simán fog menni a géped. nagyon durva henger...hatalmas kipufogó kiömlője van
Hali!Nem sikerült ki légteleníteni.Össze néznek a furatok pedig.Több órán át próbáltam légteleníteni , de egyáltalán nem keményedett fel a pedál.Ki próbáltam egy Etz munkahengerrel , és azzal 5 perc alatt jó lett.Szerinted ha újra gumizom a karmantyút megoldja a problémát , vagy vegyek bele másik karmantyút?
Előre is köszönöm szépen!
emailom: roy880831@citromail.hu ha ide akarod küldeni,de ide is felteheted sportmotorra sztem:)