Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Kérdésedet könnyel el lehet dönteni a kormánykiflin van egy szegecselt kis tábla nah ha már most a tieden ilyen tábla van,mint a sajátomon akkor neked GPR R Replica géped van ha meg más van a táblán akkor csak GPR .
Sziasztok.

A telót szétszedtem a GPR-en. A manuálban két féle GPR szerepel. Van egy GPR R, és egy GPR Racing. Most melyik lehet az enyém? A GPR R a replica-t jelölné? Az enyém nem a replica. És a 140ml menne bele csak egy szárba?
zsotty@freemail.hu
Utalhatsz is ha akarsz. Nem vagyok az utánvétel híve.
gyári főtengely eladó nem kotyog semi keveset futot. ár meg egyezés szerit
Helló!

Tudnál adni akkor egy e-mail címet?
Szia!

Megvan a kupplung forgórész. A lényeg, hogy jó. 2500+ posta az öt csavarral és rudóval együtt.

Zsolt.
Szia!

Holnap megyek a csomagért, mert végre megérkezett, de hogy az van e benne amit én akarok azt még nem tudom. Remélem az lesz mert elég nehézkesen ért célhoz.
Na? Helyzet kuplunggal kapcsolatban?
Eladó derbi alkatrészek!
Váltó komplett 4000Ft
Blokk felek 1000Ft
Különolajzás 1500FT
Első kerék kompletten jó gumival 5000FT
Hátsó szintugy mindennel 5000Ft
tank 1000FT
Idom szett (ktm) 6000Ft
ktm ülés derbire 2000Ft
stb stb hívj vagy írj +posta!
nononono@citromail.hu
06308346400
Srácok még mindig sz6ívesen vásárolnák Vastag vázas sendába való benzinszint jeladót,hőgombát a hengerfejbe és termosztátot!
Akinek van legyen kedves értesítsen,De TANK NEM KELL,csak a jeladója!
Köszi!
10W40 vagy 20w50,tök mindegy,szintetikus?Fél szintetikus?Szintetikustól csúszhat majd a kuplungod,a fél szintetikustól elvileg nem...Vegyél valamilyet azt jól van,ajánlom neked az üzemeltetési könyvben leírtat.
Üdv! R50-es derbi sendába (96-os évjárat) milyen váltó/motor olajat vegyek?
na így összehasonlítva szerintem is :DDD
Igaz nem szereti a hideget, de ezt betudom a nehézkes indulást annak hogy már a benzinből már alig van és a tank kialakítása miatt az alján mindig marad egy adag olyan benzin-olaj keverék ami miatt egy kicsit megnő a keverék aránya(olajosabb lesz) így hogy alig 0,5-0,6 l van már csak benne :DDD
Meg lehet kicsi a főfúvóka mert raktak rá egy Direktszűrőt , de meghagyták a 64-es főfúvókát...egyszer kipróbáltam 76-ossal....hát azzal már szó szerint fuldoklott ugyhogy lehet beszerzek egy 68-ast...azzal talán egyenletesebb lesz :D
Még mielőtt valaki elkezdené hogy :"Kopott a hengered, nincs benne kompresszió stb..."
Van minden benne csak a karburátorból hiányzik az előmelegítő és így 5 fok alatt berúgom, elkezd alapjáraton menni gázhúzásra lefullad hidegen :DD
Kb. 1-2 perc alatt bemelegszik szépen (léghűtéses) és útána megy mint a veszett :DDD
http://www.sportmotor.hu/motor...

Szerintem teljesen jó.
Köszi. Hát komplett blokkfelújítás lesz, a szerelő majd megmondja mit kell cserélni, csak mondom, ha nem fontos nem költök feleslegesen :)
Az is lehet, hogy anyagilag jobban megéri majd egy új blokkot vennem...
Néhány biszbasz passzol, de nem sok minden. Attól függ, mid van, sorold fel vagy csinálj képet róluk.
Helló!

Oké, majd írj mindenképp!
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az lehetséges, hogy egy vizes, berugós 50-es Derbi blokk alkatrészei passzolnak egy Minarelli AM6-os blokkba? Akitől vettem a motorom az adta ajándékba, mert szerinte jó lesz még alkatrésznek.
Azt pontosan nem tudom, hogy milyen típus, de ha egyáltalán van olyan ami passzolhat, akkor keresek rajta vmi feliratot még :)
Kérdésem lenne hogy szerintetek ilyen barnának kell-e lennie a gyertyának?
Szia!

A héten jön egy csomagom, és abban még nem tudom mi de lehet ez is benne lesz. Rugó csavar az van tuti. Megbeszéljük ha már itt a csomag.
2008 -as Derbi Senda kuplunghoz (4 lamellás asszem?) keresek azt ami a képen látható + rugóleszorító csavarokat.
Ha valakinek van írjon...
próbáld meg őt felhívni lehet tud segíteni rengeteg alkatrésze van !
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni?
Szivócsonk gumit kutatok az enduromra...sikertelen eddig.
Beta rr 50 a gép.
Reménykedek,hátha vmié jó rá.
delorto PHBN 12 FS---ez a karbi tipusa

A szívócsonk csavarfuratközepeinek távolsága:
rövidebb oldalon:35mm
hosszabb oldalon:60mm
Átlósan mérve:70mm
A szívócsonkon felül lévő feliratok:

átmérő 20 BT C7

Nem ragaszkodom a gumi szívócsonkhoz,a fém tartósabb lenne de mivel terepen is használt motor,lehet hogy a karburátor rázkódna...ha tudtok egyéb megoldást,érdekel.---pl gumi közdarab a fém csonkhoz .
Ja meg elveszett a sok jó gazdi közt az olajszivattyú tengelyéről a fogaskerék,retesszel,rögzítőgyűrűvel együtt...ha esetleg tud ilyet is vki,sikítson!
A szivattyú tipusa: Delorto BS 44
Help please!
Ide írjatok ha tudtok vmit:

thotpeti@gmail.com