Én nem bánom kitől veszem a hőgombát és a termosztátot,ami lényeges az,hogy JÓ legyen és OLCSÓ :) De nekem 5.e után okvetlen kell,nem csak kamuból írom ! :)
Muldi Szeva!
Megnéztem ez 1 Kis biztosíték!kicsike trafó szerűség! van itthon nekem most néztem meg amit bontok derbit! ha érd nononono@citromail.hu ra írjál köszi :)
Üdv újra mindenkinek! Egy elektronikai kérdésem lenne, hogy a képen látható csatlakozóra mi a bánat megy? Mert akitől vettem alkatrészeket, nála nem találtunk hirtelen oda semmit... Ha valakinek van esetleg elfekvőben akciós áron akkor azt lehet megboltolhatjuk. Választ előre is kösz.
Helló,engem érdekelne pár apróság!De csakis és kizárólag jó cucc kell,szarért nem fizetnék,de gondolom ez érthető dolog.
A motorom egy Derbi SDR 70ccm és 2000es évjárat.
Amire szükségem lenne az egy termosztát,és nagyon kellene nekem az a hőgomba ami a hengerfejben van és 1 szál vezeték megy ki belőle a visszajelzőhöz talán!és érdekelne a későbbiekben az az újabb féle első sárvédő,mert tetszik,csak nem tudom,hogyan állna a vasparipámon,illetve most motorilikusan fos a gépem és ez lenne az első,hogy jól zúzzon.
Jó lenne még p ár kép a cuccokról,hátha eszembe hozná,hogy még mi kellene:)
De nekem ez csakis és kizárólag 5.-e után lenne esedékes,mert akkor bontom meg a motoromat.
(Nagyon szeretném ha jó lenne a gyújtásom,de lehet ám,hogy az szart be,ugyanis a dugó csere után is csak 80al szalad,azt is csak nehezen.)
Üdv Roy.
El akarom adni vagy cserélni a derbimet. Derbi gpr replikára, vagy aprilia rs 50-re. Valaki nem tud valami lehetőséget? Hírdetem a motort 179-ért de ez irány ár.
Nekem azért kellene hogy beperselyeztessem 70ccm-re. Csak a fojtatlan kellene nem pedig fojtott. Más a kiosztása a hengereknek. Ezért kell amit már kidobna akinek nem kell. De azért köszi.
Hőgomba meg nem biztos:/
Megnéztem ez 1 Kis biztosíték!kicsike trafó szerűség! van itthon nekem most néztem meg amit bontok derbit! ha érd nononono@citromail.hu ra írjál köszi :)
most ki is mek megnézem a derbit :)
A motorom egy Derbi SDR 70ccm és 2000es évjárat.
Amire szükségem lenne az egy termosztát,és nagyon kellene nekem az a hőgomba ami a hengerfejben van és 1 szál vezeték megy ki belőle a visszajelzőhöz talán!és érdekelne a későbbiekben az az újabb féle első sárvédő,mert tetszik,csak nem tudom,hogyan állna a vasparipámon,illetve most motorilikusan fos a gépem és ez lenne az első,hogy jól zúzzon.
Jó lenne még p ár kép a cuccokról,hátha eszembe hozná,hogy még mi kellene:)
De nekem ez csakis és kizárólag 5.-e után lenne esedékes,mert akkor bontom meg a motoromat.
(Nagyon szeretném ha jó lenne a gyújtásom,de lehet ám,hogy az szart be,ugyanis a dugó csere után is csak 80al szalad,azt is csak nehezen.)
Üdv Roy.
!
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Ez a link. Rá is fizetek külömbséget, csak 1998-as vagy fiatalabbat keresek.
Nekem azért kellene hogy beperselyeztessem 70ccm-re. Csak a fojtatlan kellene nem pedig fojtott. Más a kiosztása a hengereknek. Ezért kell amit már kidobna akinek nem kell. De azért köszi.