Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Derbi alkatrészek Airse 70 es henger prox dugóval malossi szívócsonkal! amugy 3 db X-tream bomlik mond mi kell és vigyed sürgős lenne! nononono@citromail.hu n érd!
íme újonnan
nekem ilyen van,nagyon komoly henger, csak bedarált valamit. még azért bepöffenik, és dugóval mindennel. pár ezerbe meg tudunk egyezni.
De nekem olyan kellene amit már kidobna az ember. Vagy nagyon ócsóért!
nekem van húzott 50es tuning alu hengerem ha kell!
Eladó sürgösbe egy Derbi Gp1 50 2007.-es évj.Gyönyürü szép karcmentes szalon állapotban van a gép.Minden tökéletesen müködik rajta.Ár:265 E FT.Adok hozzá ajándékba egy üzemképes Rieju rs 2 esztétikai hibás gépet am6.-os blokkal 19.-es karbival tuning kipuffogóval jó gumikal
Nekem van airse 70 es tuning henger+ malossi szívócsonk! Prox Dugó !
Ha vársz pár hetet, akkor mutatok majd videót a gyorsulásáról, de jelenleg a felújítást folytatom ami tavasszal abba maradt. Egyáltalán nem érzem hosszúnak, amúgy youtubeon van egy halom videó 14/45 -el és 14/46 -al. Mondjuk azokon lehet hogy sportkipufogó van.
Nekem viszont 428 -as láncra kellett váltani, mert nem volt 420 -ashoz való hátsólánckerék. De ha érdekel, akkor amiből én rendeltem ha jól emlékszem 43-50 fogasok között lehet választani egy helyi motoros boltban, csak annyi a hátrány, hogy láncot is cserélni kell 428 -asra. Ha lehetne akkor vissza vinném és kicseréltetném 2 foggal nagyobbra, mert a 6. -at nehezen forogja le. Lehet az is az oka, hogy a hengerszett egy kuka volt már. Képeim között láthatod, hogy mi volt benne...

Viszont szélcsendben (vagy talán hátszéllben?) még így is 100 -nál raktam a 6. -at. Persze óra szerint... GPS szerint halvány fingom sincs mennyi lehet az.
hi!valakinek 70-es henger derbi gpr-re ebs blokkos?
A motorról tudni kell nemrég kapott 70cc hengert stb amugy a motor teljesen felújítva..
Nagyon jó fogyasztással..
Esztétikai hibákkal
Cserélném 50 supermotora derbi senda előnyben van de mindent meg hallgatok..
Kép mellékelve Rieju Rs1
ráfizetés megoldható
Valaki meg tudja nekem mondani hogy mennyibe kerül egy hűtő derbi sendához mert az enyém kilukadt kb 3 helyen és nem tudom most használni a mocit elöre is kössz a segitséget :D
akkor miet ajánlassz? :O:)Köszi :)
Sztem már a 14-53 is hosszú. Nekem 14-52 volt és hosszú volt. De én nem akarok beleszólni. Ha kibírja forogni akkor rálehet tenni, de azt is nézd hogy gyengébb lesz.
Szia!
A te fúvókád 64-es ezért nem ajánlott a 74 esnél nagyobb
Csá ahham köszih :) akkor hátra tegyek 43-as fogaskereket? elől nekem 14-es van hátul 53-as akkor rendeljek 45-öset?:Onem elssz az már tul sok?KÖSZI !:)
Sziasztok!Segitségre lenne szükségem abban hogy Derbi x-race motormon az első FÉK leeresztő csavarját nem birom kiszedni mert lesarkaltam annyira hogy hol lhete ilyen CSAVART VENNI VAGY VAN E VALAKINEK Segitsetek!
A motorról tudni kell nemrég kapott 70cc hengert stb amugy a motor teljesen felújítva..
Nagyon jó fogyasztással..
Esztétikai hibákkal
Cserélném 50 supermotora derbi senda előnyben van de mindent meg hallgatok..
Kép mellékelve Rieju Rs1
ráfizetés megoldható
Nekem 2008 -as RS -em van. Gyárilag elől 11 fogas volt, az első szervizkor cserélve lett 14 -esre. Hátúl gyárilag 53 -as volt, az cserére szorult aztán egy kis "rendelési baki" miatt 43 -as lánckerék lett. De még így is kurva jó. Sokan mondták hogy kurva nagyot kell majd kuplungolni egyesbe, stb... De nem. Amúgy én 45 öst tennék rá minimum, az alá nem mennék. Jah és gyári a kipuff. 14/53 -al nekem is 90 volt a vége.

Remélem tudtam valamit segíteni.
nincs valakinek egy besűlt rossz fojtatlan hengere 98-as blokkhoz?
Sziasztokk 1-2 kép ami még 1 ben van De mondom több van nem csak ezek ! Sokminden van olcsón eladókm nononono@citromail.hu ra írjatok ha kellene valami amugy! olcsón adom ! Vagy 06308346400
Hello!
2006-os....szerintem valami folytás leeht benne :/:'( és igen én vettem és én raktam össze magamnak...:) és hát anynira még nemtudom h hogy megy mert még bejáratós de már nem sokáig de 90-et mentem vele :(, de nagyon jó a 70-es DR henger ;) ja elől neked hányszemes a fogaskerék? és hátul mennyi? :) emgszámolnád?:$ köszihh:) amugy nekem is a gyárid kipufogó van rajta....
Újabb Derbihez alkatrészek eladók ja és 1 kék monsteres dekni is meg 1 naranycs holnap teszek képet! nononono@citromail.hu ra érd!
persze tudtál köszi akkor holnap be is nézek egy csapágyboltba
634ft/db-ért vettem én FŁT-t, az SKF az 1500ft/db a 6201-es csapágyból... remélem tudtam segíteni :)
(nem mindenki teheti meg hogy SKF-et vegyen bele)
Szia.

17es felnik vannak? Milyen árban adnád ha van?