hát igazból az állapotától függ meg az árától! erre az email címre küldj már róluk pár infót (márka,teljesítmény,állapot,meg az ára)
bubiii14@citromail.hu
köszi
Sziasztok 3db Derbit Bontom Xtrem-X race stb stb Az ujabbak nema régi attól megszabadultam hál ist :) Na ezt a 3 at bontom van minden 1 komplett blokom is van meg stb stb kerekek váz idomok telók gumik 6db lánckerék ien olyan minden van ha kellll vlmi nononono@citromail.hu ra írjatok köszi ! sürgősss nagyon olcsón adom !
Szia taki neked milyen idős a Derbi gpred?és 70es dr hengerrel jól megy a motor?te vetted rá?Enyém 2002es és gyári 50es még a kipuff is gyári de 102 a végsebessége óra szerint de kb valós is.Nem értem hogy a tied 70essel mért csak 90et megy!Lehet a hátsó fogaskereked kissebb!
Hello! Valaki tudna nekem segíteni? :) több dologban is kellene:$ van 1 Derbi GPR R 50-en vagyis 70-es:$, a fordulatszámmérőm nem megy és van 1kábel ami nicsn bekötve sehová és emgnéztem az megy a furdulat számmérőhöz...de nemtudom hová kell bekötni vagy mit kell csinálni :/....+nem nagyon megy 90-nél többet:S valaki egy 17-es karbit nemtud vagy 17.5? Köszi előre is :)
Szereztem egy 17.5-ös karbit. Rá akartam tenni, de a gázbovden rövid hozzá. Ez hogy lehet? A csavart tövig becsavartam. Igaz a 14-nek is tövig be van csavarva és így jó. Lehet nem hozzá való bovdenem van.
bubiii14@citromail.hu
köszi
valaki tudja hogy derbi sm-be hol lehet rendelni hátsó kerék csapágyat ,vagy ezt akármilyen csapágyboltba is lehet kapni?
Szereztem egy 17.5-ös karbit. Rá akartam tenni, de a gázbovden rövid hozzá. Ez hogy lehet? A csavart tövig becsavartam. Igaz a 14-nek is tövig be van csavarva és így jó. Lehet nem hozzá való bovdenem van.