Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja
Nekem van. Vagy a te egykori szetted van nálam?
hát igazból az állapotától függ meg az árától! erre az email címre küldj már róluk pár infót (márka,teljesítmény,állapot,meg az ára)
bubiii14@citromail.hu
köszi
Kinek van 17,5 es karbi eladó?
hát akkor nem tom :S
de alapráratrol ugy veszi a fordulator mint egy láncfűrész és csak 6-dikban
van ! 70Es is de 50 es is ameik tetszik!
hy hengerszetted van?új blokkoshoz?
oké köszi a segítséget
sokat kap kisebb főfúvóka kell neki.nekem is ezt csinálta raktam bele kisebbet és jó lett
Elötted kettővel írtam, hogy van 17.5-ös karbi eladó. 8000+posta. Vagy ha pesten jársz akkor személyesen.
Üdv van egy derbi drd devil mocim!megyek 6.osba csőgázon 75-tel visszaengedem a gázt egy kicsit és 84 ez mitől lehet?segitsetek pls!
Sziasztok 3db Derbit Bontom Xtrem-X race stb stb Az ujabbak nema régi attól megszabadultam hál ist :) Na ezt a 3 at bontom van minden 1 komplett blokom is van meg stb stb kerekek váz idomok telók gumik 6db lánckerék ien olyan minden van ha kellll vlmi nononono@citromail.hu ra írjatok köszi ! sürgősss nagyon olcsón adom !
Szia taki neked milyen idős a Derbi gpred?és 70es dr hengerrel jól megy a motor?te vetted rá?Enyém 2002es és gyári 50es még a kipuff is gyári de 102 a végsebessége óra szerint de kb valós is.Nem értem hogy a tied 70essel mért csak 90et megy!Lehet a hátsó fogaskereked kissebb!
6201-csapágy. A legolcsóbb is megteszi. kb 600ft egy pár.
hy

valaki tudja hogy derbi sm-be hol lehet rendelni hátsó kerék csapágyat ,vagy ezt akármilyen csapágyboltba is lehet kapni?
Hello! Valaki tudna nekem segíteni? :) több dologban is kellene:$ van 1 Derbi GPR R 50-en vagyis 70-es:$, a fordulatszámmérőm nem megy és van 1kábel ami nicsn bekötve sehová és emgnéztem az megy a furdulat számmérőhöz...de nemtudom hová kell bekötni vagy mit kell csinálni :/....+nem nagyon megy 90-nél többet:S valaki egy 17-es karbit nemtud vagy 17.5? Köszi előre is :)
csáó, igen elbírja a főtengely :) nekem 70-es DR TOP henger van rajta és nekem elbírja neked is elfogja ;)
helló a karbit mennyibe adod? és hanyas?
Nekem van egy 17.5-ös eladó. 8000+posta
Hali! 14-es
Csáó, hányas karbid van eladó?
Sziasztok!

Szereztem egy 17.5-ös karbit. Rá akartam tenni, de a gázbovden rövid hozzá. Ez hogy lehet? A csavart tövig becsavartam. Igaz a 14-nek is tövig be van csavarva és így jó. Lehet nem hozzá való bovdenem van.
hi.Ha Valakinek van gpr50esre sportkipuffja és el szeretné adni elfogadható áron jelezze.Köszönöm.
Majd ird meg légyszives hogy milyen lett töle a motor teljesitménye ?+ vagy -.köszönöm.