Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem akarok karbit cserélni. egyébként még használható, csak már érik a cseréje. majd fizetés után meglátom
a henger kipufogó nyílását reszelték ki, vagy inkább marták mert a kemény nicasilt elég nehéz reszelni :)
mekkora kell hátra? 63as van nekem.
Szia a gyári kipufogót reszeled ki?
Öhm a hátsó fogaskerék 8 kilót nyom, és ráadásul tányéros...
Derbi drd euro2-es blokkra Polini evo 80 henger eladó új dugóval(2.) Nicasilos henger tökéletes állapot. Irányár:45 000.(henger+hengerfej)
+36 30 964 44 54
én most reszeltettem ki a kipufogonyilást pont a lomhaság miat
még nincs összeraka
hozzá kell állítani a géphez rakhatsz bele 100ast is csak rosszabb lesz lehet hogy kisebbel fog jobban menni lehet nagyobbal, meg kell találni a legjobb méretet
Hali gyári főfúvókám 76 os holnap mennék venni, mekkora az ajánlott amivel érezhető a változás ?
üdv Pocok
Akkor inkább vedd meg kompletten: karbi+szívócsonk+gumi= 10.000 Ft És még mindig eltudod adni a saját karbid! Egyébként mért kell lecserélni a fémszívócsonkot?
CMA celldömölk! na jó, csak nekem 2ezer, nektek kb 3ezer, vagy 2500 nem tudom........
de ezekre nem tudom rákötni a két csövet. inkább maradok ennél: http://citybike.hu/spd/110421/...
Köszi a segítséget !
szerintem minden folytás kinnvan belőle a kipuff tuti kivan herélve mert hangos mint állat !
Itt van:
Sztem is van valami fojtás benne én enyémmel megyek 90 et :P :D mongyuk új blok van benne de a régivel is ugyan ugy mentem a 90 net krossz gumikal :D
ez engem is érdekelne,de a legújabb garnitúra.
opsz valamit nagyon elnéztem :D főfúvókát spd-él lácnkerék:italmondo
hát akkor neked van még valami fojtás a gépedben olyan kicsi lánckerékkel tépnie kéne...
nekem van egy ha még nem vettél nézdmeg esetleg !
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Nekem így 80 at megy de nem gyorsul valami jól csak ha elkapja a fordulatot de arra is várni kell még eléri 12 esen gondolkodtam előre !
mégegy kérdés főfúvókát merre lehet venni?
hy
én 11essel vettem csak pakolni kellett a sebességeket jó volt meg minden de 75 volt a max falura jó de ha utazni is akarsz vele akkor nem :S
Sziasztok!
lennne egy kérdésem a derbimen gyárilag 14 53 as áttétel van ha kicserélném az első fogasat kisebbre mennyivel lenne jobb mert így elég lomhán gyorsul! esetleg tapasztalat valakinek válaszotokat várom Üdv: Pocok
oké még átgondolom, de tudnál a gumiról is képeket csinálni?
Nem tudom de jó állapotú. Fémszívócsonk + gumi =5.000 Ft
Derbi Rabasa léghűtéses alkatrészeim eladók akit érdekel jelezzen...posta megoldható...képet tudok küldeni...üdv mindenkinek..