hozzá kell állítani a géphez rakhatsz bele 100ast is csak rosszabb lesz lehet hogy kisebbel fog jobban menni lehet nagyobbal, meg kell találni a legjobb méretet
Akkor inkább vedd meg kompletten: karbi+szívócsonk+gumi= 10.000 Ft És még mindig eltudod adni a saját karbid! Egyébként mért kell lecserélni a fémszívócsonkot?
Nekem így 80 at megy de nem gyorsul valami jól csak ha elkapja a fordulatot de arra is várni kell még eléri 12 esen gondolkodtam előre !
mégegy kérdés főfúvókát merre lehet venni?
Sziasztok!
lennne egy kérdésem a derbimen gyárilag 14 53 as áttétel van ha kicserélném az első fogasat kisebbre mennyivel lenne jobb mert így elég lomhán gyorsul! esetleg tapasztalat valakinek válaszotokat várom Üdv: Pocok
+36 30 964 44 54
még nincs összeraka
üdv Pocok
szerintem minden folytás kinnvan belőle a kipuff tuti kivan herélve mert hangos mint állat !
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
mégegy kérdés főfúvókát merre lehet venni?
én 11essel vettem csak pakolni kellett a sebességeket jó volt meg minden de 75 volt a max falura jó de ha utazni is akarsz vele akkor nem :S
lennne egy kérdésem a derbimen gyárilag 14 53 as áttétel van ha kicserélném az első fogasat kisebbre mennyivel lenne jobb mert így elég lomhán gyorsul! esetleg tapasztalat valakinek válaszotokat várom Üdv: Pocok