Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A googléba írtam be a keresendő szót és nem is figyeltem, hogy mikori volt a hozzászólásod, de sebaj... Az az igazság, hogy én is nagyon-nagyon nehezen találtam hozzá alkatrészt ...és magánszemélyektől...kimondottam olyan ember aki ilyet bont nincs is szerintem, mivel annyira kevés van ebből. Én azt tanácsolom, hogy ne költs rá és ne tartsd meg mert ha elromlik és nem találsz hozzá alkatrészt mehet a szemétbe...sajna én már költöttem rá eleget, de meg szeretnék tőle válni mert nem akarom megvárni, hogy előjöjjön rajta valami és vakarjam a fejemet... Sajnos (vagy hála Istennek) nincs hozzá semmilyen alkatrészem, csak a cserélt dolgok.
Valószínű a Fenixé nem jó az újműszerfalos Sendába :( Próbáltam sajna. Igaz hogy nem világít minden összevissza , de ha valami kifogyóban van nem is jelez.
Már motoron van.
Nekem van egy ugyan ilyen kis fekete Leonelli dobozkám ha érdekel.Eredetileg Derbi Fenixben volt.
Helló tudnál mutatni képet arról a gyújtásról?
Helló! Köszönöm a választ, de azóta már megoldódott. Nekem csak 1 vezeték megy bele és fekete a doboza. Érdeklődnek még esetleg nem ismersz olyant aki derbi rabasákat bont szét vagy neked esetleg egy komplet gyújtás érdekelne (Állórész+forgórész+elektronika)
Szia! Nekem is van egy Rabasam, a gyújtáselektronika és a nagyfesztrafó egy dobozban vannak... nálam ez egy piros kis műanyag amiből jön ki két vezeték...
Na ez az. Légszűrő doboz mellett ,felett ,alatt van valahova elrejtve vagy csak simán oda van rakva. Legalább is nekem ott volt. Ott is van a helye neki. AZ ÚJ VÁZAS SENDÁBAN. Viszont a régi vázas Sendánál meg a váznyaknál van.
Cserélni tudod csak :(, vagy ha mákod van mint nekem kiszárítod , és ha működik , veszel akril lakkot , belemártod és vízálló lesz újra :) Mindjárt küldök egy képet ha megtalálom.
és akkor ezzel mi tudok csinálni hogyan lehet javitani?
persze csak olyat amit muszály. mint például a kiegyenlítőtartály, küllő , küllőanya.
Én az Apriliaban vásárlok. Derbitől tudnak rendelni bármit.
Nekem pl vannak alkatrészeim sendához. De lehet találni a kepesmotor.hu-n.
Hali. Tudnátok oldalakat irni,hol lehet alkatrészt kapni Derbi Senda DRD-hez és ki is lehet rajta igazodni(nem baj,ha nem magyar)? Előre is kössz.
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem!
Az apósom vett egy Derbi Senda 50-es motort. Valamiért nem reagál a karbulátoron lévő alapjárati csavar állítására. Visszaesik mindig a fordulat annyira,hogy leáll. Ja és nincs esetleg valakinek fordulatszám mérő plexije,mert ki van törve. Amúgy mennyire lehet ezekhez alkatrészt kapni? Nem nagyon ismerem ezt a fajta motort. Sőt egészen idáig nem is hallottam róla.
Köszi a segítséget! Minden jót!
Hát igen ő olcsón adja a cuccokat, de nem gondoltam volna hogy ennyire.
Igen...a CO megoldotta a gondot
Kukodától vettem annyiért:)
Én 7-8 alatt nem találtam CDI-t. Alaplap+lendkerék-ért meg 10 elkérnek. Multkor találtam egyet 15-ért. Van utángyártott CDI újonnan 12-13-ért azt biztos 4-5-ért adják. Számomra elképzelhetetlen hogy 10-ér komplett gyújtás, de a mai világban már semmi sem lehetetlen!
10-ért van gyújtás kompletten alaplap,lendkerék,cdi...
Nekem van idomom!
Semmi baj. Gondolom CO-val lett orvosolva.
Hali!
Ne haragudj, de meg tudtuk szerkeszteni a letört támasztót, úgyhogy már nem kell vennem
Azért köszi!
Mondjuk 500 Ft-on elgondolkodnék
szerintem kisebb főfúvóka kéne neki