Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a válaszokat. Elvileg ugyan olyan mint ami volt az évjárat ugyanúgy segédkipufnylásos.
Sziasztok,
megint kérdéssel fordulok hozzátok. Ma leszedtem a derbim hengerét, a hengerfejtömítés elengedte magát. Kérdés: Hol lehet 98as sendához új hengerfejtömítést kapni? nem nagyon találok sehol... aki tud légyszi segítsen
egyel régebbi! mérd meg a fényes rész átmérőjét, ami becsúszik!
lehet dugó cserés nincs benne kompót:D:D
de az is számíthat mi a márkája...
Tomi köszi! :))
Resone a showa első telód olyan mint az enyém?
Hali lett a motoromra véve egy másik henger mert a másik megragadt. És ezzel nem megy úgy mint korábban és azt vettem észre hogy a másikon a kipufogó nyílás ki van csiszolva vagyis sima ugyan kormos de sima és a másikon meg kis kiállások vannak vagyis érintetlen még. Lehet ez valami kis tuning vagy fojtás illetve ezért nem megy e annyit végre.
hy nekem is van egy piros sárvédőm ha érdekel küldök képet...
Nem tudom jó-e x-treme-hez. 4 ezer forint. Ha elviszik egybe az idom szettet akkor nem adom el külön. Ez ma vagy holnap kiderül.
Érdekelne az első sárvédő.
Azt mennyibe adod?
És jó X-treme-hez?
roy880831@citromail.hu

Nagyon Köszönöm!
pdf Kérnék egy e-mail címet, mert ide csak képet lehet feltölteni.
gépen valami pdf formátumba vagy papíron?Ha papíron akkor nem e tudnád be scannelni nekem?:D
Komplett idomszett eladó:
Nekem van service manual-om!
Szerintem is dugulás,de a hiba keresést mindig a legegyszerűbbel kéne kezdeni.Lejön e a benyád a karbiba vákum hatására?Az is lehet,hogy a tankban van a dugulás.Aztán a karbiba is lehet,de én ahhoz nyúlnék utóljára.Légszűrőházadba nincs e valami beesve?Kipu takarítás sosem árt:)
Nem tudom,hogy ezekbe a karburátorokba van e dekompresszor csavar,de egyszer a simsonommal mentem és egyszercsak ahogy húztam úgy fulladt ,na nekem a dekompresszor csavar volt kilazulva a karbiba.
Ha a motor nehezen indul akkor a gyertyát is megnézném!
resone

Egyszer írtam itt,hogy van e valakinek üzemeltetési / karbantartási kis könyve.Ha jól emlékszem Te írtál,hogy majd küldesz,csak legyél otthon.Lehet,hogy tök hülyeséget írok és azt nem is nekem írtad,de ha mégis akkor nagyon megköszönném,ha küldenél ha van Neked :)
70-es hengert és hozzávaló kipufogót keresek ha van nektek egy vagy tudtok egy jót akk. írjatok pls
az a rendszer egy foyltatlan rezóbol áll, és egy cserélehtő dobos végből.teljesitményn övekedést nem lesz számottevő, hangja jobb lesz, könnyebben felpörög, azért ekörül mozog a piaci ára:) bár én leo rendszert vettem 16ér:D
Sziasztok ! Valaki tudna küldeni Derbi senda-ról villamos rajz-ot és robbantott kép ! választ előre köszönöm.
Azt én se. De reméljük a legjobbakat! Biztos újra van festve és nem látszódik.
kipufogó dugulás...
nállam ez orvosolta aproblémát.. a hátsó dobhoz menő keskenyebb csőben lehet az elzáródás...
Mi lehet a baj?
Ma Derbi Senda X-treme típusú motorommal mentem és kb 5 percre megálltam mikor elindultam nem pörgött magasabb fordulaton a motor (egyik fokozatban sem) és 20-25 km/h volt csak képes 1-es kivételével minden sebességi fokozatban. Ilyen furcsa (gyengébb) hangot is adott ki.
Ez mitől lehet és hogyan orvosolhatnám a problémát?
Most már mind1 megvettem a sportkipufogót.
Vagyis hát majd pár nap és jön a postán.
Utána néztem és láttam ugyan ilyen úgy hogy remélem nem ver át.
Szerintetek jó üzletet csináltam?
Persze vágom.Vettem már tőle én is cuccokat és jókat küldött csak azt nem vágom hogy az a cső mitől metrakit.
Hali ezt nekem is csinálja de egyszerű orvosolni elindítod hidegen és elindulás előtt melegíted motort közben pumpálod a motort ezt megcsinálod párszor és jó.