Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hosszúság (a legtávolabbi pont) 72 cm
Szélesség 10 cm
Nem tudom hogy elfér-e.
hát menni megy nincs gond vele csak a síber tű már maxon van 75-öt megy és ha 75-nél ráhúzom a szivatót akkor onnan kap plusz benyát és akkor még 80-ig gyorsul :DDDD
ugyhogy majd beszerzek egy 70-es főfúvókát szerintem és akkor menni fog rendesen :DDD
Sziasztok.! Nézegettem egy Derbi sendát 2003 -ast Árba eléggé olcsó . Azt írja hogy motorikusan jó állapotba van . Kivülről kicsit lelakottnak tűnik .!
Szerintetek érdemes e vele foglalkozni vagy már szét lehet hajtva ha enyii az ára ?
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Nagyon köszönöm előre is a válaszotokat...
Ebbe simán belemegy a gyári derbi senda ,gpr membrán a 6 ablakos! Érdeklődjél kukoda attilánál neki fillérekért van alkatrésze!

De ha van alapjáratod és jól megy a motor értem nem hörög le meg ilyenek akkor felesleges cserélni.

De ha ráhallgatol beszerzel egy gyári légszűrőházat azzal már egy életbiztosítás a gép.

(lehet tudd házasítani más moci légszűrőházával pl nekem a GPR-be AF1 légszűrőház van :D de meg merem kockáztatni,h jobb,mint a gyári )
már lehet elkéstem vele na mindegy
Oké akkor bízom benne hogy egyezni fog.
az jó, nekem meg most még nincs keretem rá...majd ha megjön a fizetés..most csak felmérem honnan tudnék beszerezni...
Holnap megmérem!
Nekem van 6 ablakos membránom, jó állapotú!
Sziasztok!
Lenne egy gondom/félelmem...
Sok helyen látom írva hogy ha a mocira Direktszűrős sportlégszűrőt teszünk és nem rakunk bele nagyobb alapjárati főfúvókát akkor nem fogja kihasználni rendesen és akár meg is akadhat a dugó...
Nekem kb. 10 hónapja van meg a moci, direktszűrősen vettem, a Dellorto PHVA14-es karbiban egy 64-es főfúvóka van. A motorba amióta megvettem és megy kb 3000km-ert hajtottam bele...
Néha nehezen indul, néha pöccre, néha a benzin elfolyik a légszűrőnél ami gondolom azért van mert már nem igazán zár a membránház, ha a régi membránházat valami karbonos tuning 4 ablakosra cserélem, akkor azt kihatással lesz-e a motoromra?(teljesítmény, fogyasztás)
Azért kérdem mert jelenleg csak tuning membránházat találtam hozzá, akinek lenne az szóljon, de megvenni majd augusztus 10.-e után tudom...
A motorom egy 1998-as Derbi Fenix, amiben egy léghűtéses EBD blokk van...a váltó és a motor váza az teljesen megegyezik a régi Sendák blokkjával a bal deknin Derbi Rabasa felirat virít :)

Aki tud segíteni az kérem írjon rám :)
Pár kép a vasról:
Van még valami. Sajna szegénykének nem gyári a kuplung kiemelőkulcsa, és olajos körülötte... esetleg ha valaki tudna bontottat ajánlani vevő lennék rá, mert így nem az igazi...pasztázni nem akarok, az nem megoldás soha...
Sziasztok!
Én is a segíségeteket szeretném kérni!A probléma ugyan az mint redbull-nál, a Rabasám fel lett pofozva, de nagyon nem megy a kicsike. Terepen csak-csak jó lenne az a max 40km/h, de attól tartok így nem fogom tudni eladni még ha szép akkor sem(képeket nemsokára lövök róla)!A kérdésem az lenne, hogy milyen lánckereket tudnék rá tenni hátra, hogy valamivel többet menjen végre. A cél kb 60km/h lenne...azzal már úgy ahogy megelégednék... Esetleg Riga, Babetta vagy akármilyen kismotor lánckereke passzolna hátra? Előre is köszönöm a kommenteket!
Hosszúság (légvonalban): 65 cm
Szélesség (középen, motorhoz rögzítésnél): 10 cm
Akkor ha te is ennyit mérsz megbeszélhetnénk a részleteket és akkor meg is venném.
Mert írtam már hogy én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.
5 ezer az meg még megéri egy első sárvédőre.
minden javitható.....töréseket házilag meg lehet csinálni. sőt müanyag pótlást lehet intézni....néhány karc nemértem mé okoz gondot. akármilyen mély,ha nem lyukas a felület akkor nincs nagy baj.
hidd el nem pár karc ha csak annyi lenne nem zavarna.
kérem uraim,ne szivassatok már! pár karc miatt új idom? létezik GITT is, csodákra képes,meg egy kis lelemény........
akumlátor pizítovszáljába van beletéve..
A postát a vevő állja mert utánvételesen szokták a csomagokat feladni. Beszélek akkor a sráccal lefújatom feketére és küldöm! De először mérd le a sárvédőd! Nehogy nelegyen jó. Meg akkor tuti legyen a dolog!
jaja megkaptam már le is fújtam kékre
De olyan mintha meglenne húzva az oldala ezért inkább veszek akkor.
Úgy hogy ha áll az ajánlatod akkor megvenném ha lefújatod feketére.
Postaköltség fele-fele?
Így rendben van?
Igazából én csak eladom a cuccot bevenni nem szoktam. A srác azt mondta le tudja fújni egy vékony réteggel és akkor az nem kerül sok pénzbe, tehát 5 ezerbe bele fér. De am ha csak karcos akkor annak semmi baja. Az enyém matt meg minden arra tényleg ráfér egy festés. Inkább fényeztesd le valakivel. Esetleg ha postán elküldöd akkor a srác le tudja fújni de az meg neked úgy sokba kerül.
Hol van a derbibe biztosíték?:D én már szétkaptam az elektronikát,de az enyémben nem volt sehol sem biztosíték:S
Ha kell küldök róla képeket.
úgy vettem hogy a sárvédő oldalán elég sok karc van ezért inkább lecserélném.
De ha esetleg beszámítanád 2-3 ezerért az nagyon jó lenne :)
Am meg lehet csinálni, annyira nem vészes csak én nem értek hozzá ;)