Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pisti-niki@freemail.hu
Csá küldök képet hogy stimmel-e. henger,gyujtás nincs egyébként minden ami motorikus alkatrész működik az első kép kicsit el tér a témától
dobtam mailt, msn vacakol
na az nagyon jo lenne, beszéljük meg email-ben akkor, lehet h még kellenek dolgok ugyis. tudsz nekem adni egy email cimet? és akkor holnap lezsirozunk mindent.
Heló
Mindent tudok adni ami kell, fékkar, tartály, fékcső, gázbovden, gázkar-markolat, vízcsőre bilincs is van,kis gumik helyett van gyors kötöző.
kipufogó védő fém!
A gázmarkolat nem biztos, rossz állapotban van de használható.
Gázbovden direktre van kötve, nincs az olaj adagolóra kötve.
15000ft
EBS050 2000-2001 blokkos
sziasztok. derbi sendához kellene egy két dolog nekem. az a probléma hogy sokmindent nem tudok a motorról. 2000 körüli supermoto. 50es. 1-2 dolog hiányzik róla. a kormány teljes jobb oldala kellene nekem, gázmarkolat, gázbovden, fékkar, tartály, fékcső szóval minden. domino van rajta a másik oldalon. valamint még az a vizcső kellene amelyik blokk tetején a termosztáthoz megy. ( egyébként vki nem tudna segiteni hogy ezt a csövet hogyan kell rögziteni, lehet hogy onnan hiányzik nekem még vmi :S ) kellene még a fejidomot tartó felső két kis gumi és a kipufogo védő fém vmi. előre is köszönöm a segitségeket :)
hy ez a régi blokkra való?
Hali mindenki!
Van egy eladó hengerszettem az új blokkos sendára 2008-as motorról való, jó állapotú! Mindennel 1ütt.
A szett tartozékai:
-henger (segédkipufogónyílásos)
-hengerfej kivehető égéstérrel
-tömítések
-prox dugattyú
-tűgörgő
Eladó egy derbi senda top 70-es henger szett, nagyon jó álapotban!
Irány ár: 35000!
Tel.: 06-70-423-6721
Derbi Senda X-race ELADÓÓ!
Derebi senda X-race 10700km,szervízkönyv, 2005.10.havi
Áron alul eladó. komoly vevők jelentkezését várom..!
az msn címem meg lemaradt :D roy880831@citromail.hu
már szereztem kössz a választ
Helló nekem van egy felesleges hőgombám,vegyél fel msnre és megbeszéljük(nem mind ugyanolyan)
nem hinném hogy jó sima senda felnire. morad felni van a bultatyin..
15 mm-es a csiga belseje.
Helló! Én tudok adni 3-ért! A predatoré nem hiszem hogy jó, de kérdezd meg az eladót. Nekem Bultaco-m van az nem tudom jó-e a tiédbe.
Jah és fémfékcsövem van!
Helló! 10.000 Ft körül van újonnan. Használtan 4-5 körül. Én 3 ezerért tudok adni ha érdekel a dolog.
nem jó. nincs rajta pöcök, ami beleakad a felnibe. Vaterán most kelt el egy 2000ft körül. Resone kolléga megelőzött, én is akartram
helló ez a km meghajtó jó sendához is mert ahogy elnézem tök ugyan az mert kimondottan sendához nem találok? http://www.robogoaruhaz.hu/603...
hello mindenki azt mondja hogy full szintetikus kell a blokkba,nekem azt mondta a motorosboltban a csávó,hogy igen,ezért csúszik a kuplung:),meg nekem eléggé szar is a kuplungom ,így félszintetikusat vettem valvoline-t volt vagy 3-4 ezer az 1 lityi
Asszem 10w40es vlt
amibe én tudok segíteni, az a blokk olaj, Castrol 4t 10W40. nekem ez van,csak ajánlani tudom!és más is ezt a viszkozitásu olajat használja.a többi engem is érdekelne amit kérdeztél:)

derbi blokk nem érdekel már?
http://www.sportmotor.hu/motor...

ha van kérdésed akkor nyugodtan kérdezz..
Hali! A Bultaco tengelye nem lesz jó, mert annak 15-ös a tengelye, a sima Senda tengelynek kisebb az átmérője. Tapasztalatból mondom, én is megjártam ezzel sajnos. Hátsófékhez mennyibe megy mostanában a fékcső? Rájöttem hogy valami kontár szerelő belevágott egy kicsit és levegősödik.