hello! vennék derbi senda első teleszkopot! showa első forditott kellene ami arany szinű. max 10ezerér, de csak olyan érdekel ami nem szimeringes, hanem hibátlan.
SZiasztok!
Olyan problémám állt elő a Derbimnél,hogy eddig ment 90et,most meg kicseréltem a légszűrő szivacsot (az eredeti másfélszer vastagabb volt,mint amit bele tettem),de már a csere előtt is érezhető volt ez a jelenség,hogy ha oda húzom tő gázra üresbe a motort akkor olyan mintha tiltás lenne benne,menet közben nem húz és csak 60at megy,úgy tudok kihúzni belőle 70et 80at ha nagyon óvatosan húzom a gázt.Most vettem bele egy sportgyertyát 3000Ftért,azóta megy nagyon nehezen 70-80at de még így is leberreg.És egy kerékre se akar állni,eddig meg ágaskodott,mint a ló.
Mi a fasz lehet a baja? A Boltos szerint a gyújtó elektronika a baj forrása.
Köszi a segítséget!
Ha baja lenne oda írná. Azért olcsó mert kintről hozza a motorokat. El lehet menni megnézni, de alaposan sasold át, mert lehet szarokat hoz be kintről mert azokat szarért húgyért megkapja gondolom. Megnézni meglehet én azt mondom!
A membránod nagyon szar! Ezt le kell cserélned! Benzincsapom is van meg karbim is! Egyébként egy karbi tisztítás csodákra képes! Szedd szét totál és fujkáld ki pumpával vagy valamivel! Főfúvókát meg 75 körülit elbír.
A membránházam ennyire zár jól.... -.-"
Az már lényegtelen hogy fordítva volt benne....
beindulni most egyből indul...a fordulatszám a gázkar visszaengedésével egyből csökken nem akad fenn, a benzincsapra gyanakszok meg a karbira hogy valamelyik a 2 közül rossz és emiatt folyik a direktszűrőnél a benzin...a főfúvóka a 64-es meg kicsi, mert a síber tű már max-on van....
Ez neked lelakott?hulye vagy Te :D én 200 ért vettem az enyémet azzal buktak is meg az le is volt picit lakva,de ez bazd nem sok embernek van sztem ilyen fejidom rögzítő a gépén pl
Kedves Matuja!
szerintem nem érdemes megvenni mert ez a siofoki ahogy nézegettem általában mindig motorhibás motorokat árul, vagy aminek baja van, én nem venném meg oka van mért is anyi az ára.... szerintem ezzel mindent elárultam, ráadásul ha belefogsz könnyen ráköltheted a gatyádat is.
Hello,Sziasztok!
nekem van egy Showa Forditott elsőteleszkopom ami a derbi sendákban van. az a sima arany szinű, a szimeringek trapára mentek kifolyatta az összes olajat. nem tudná valaki megmondani hogy milyen szimeringek kellenek bele? vagy esetleg nincs valakinek eladi ilyen teleszkopja ami jó?
Olyan problémám állt elő a Derbimnél,hogy eddig ment 90et,most meg kicseréltem a légszűrő szivacsot (az eredeti másfélszer vastagabb volt,mint amit bele tettem),de már a csere előtt is érezhető volt ez a jelenség,hogy ha oda húzom tő gázra üresbe a motort akkor olyan mintha tiltás lenne benne,menet közben nem húz és csak 60at megy,úgy tudok kihúzni belőle 70et 80at ha nagyon óvatosan húzom a gázt.Most vettem bele egy sportgyertyát 3000Ftért,azóta megy nagyon nehezen 70-80at de még így is leberreg.És egy kerékre se akar állni,eddig meg ágaskodott,mint a ló.
Mi a fasz lehet a baja? A Boltos szerint a gyújtó elektronika a baj forrása.
Köszi a segítséget!
Az lenne a kérdésem, hogy kaptál-e választ a kérdésedre!:) Mert nekem is ugyanilyen problémám van:/.
Sendához szinte mindenem van!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
http://www.kepesmotor.hu/motor
...
Az már lényegtelen hogy fordítva volt benne....
beindulni most egyből indul...a fordulatszám a gázkar visszaengedésével egyből csökken nem akad fenn, a benzincsapra gyanakszok meg a karbira hogy valamelyik a 2 közül rossz és emiatt folyik a direktszűrőnél a benzin...a főfúvóka a 64-es meg kicsi, mert a síber tű már max-on van....
Keresek akkor normálisat inkább
szerintem nem érdemes megvenni mert ez a siofoki ahogy nézegettem általában mindig motorhibás motorokat árul, vagy aminek baja van, én nem venném meg oka van mért is anyi az ára.... szerintem ezzel mindent elárultam, ráadásul ha belefogsz könnyen ráköltheted a gatyádat is.
nekem van egy Showa Forditott elsőteleszkopom ami a derbi sendákban van. az a sima arany szinű, a szimeringek trapára mentek kifolyatta az összes olajat. nem tudná valaki megmondani hogy milyen szimeringek kellenek bele? vagy esetleg nincs valakinek eladi ilyen teleszkopja ami jó?