Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megkérdezem a gyereket, mert ő szépen dolgozik. De ha nem tudja elvállalni akkor mást nem tudok kitalálni. A tiéddel mi lett amúgy?
kompresszorral lenne a legjobb.
Az a lényeg hogy gyári Derbi Senda X-treme fekete színű legyen és a festés minősége is megfelelő legyen.
De ezen ugye nincsenek nagyobb karcok?
Ennek a citrom sárga a gyári szine. Kotyogóssal is jó lesz? Vagy lehet az 1ik gyerek letudja fújni kompresszorral.
A karbidon. Vagy lehet autómata szivatós.
nincs esetleg gázbovdened hozzá? :D
Sürgős választ kérnék, előre is nagyon köszönöm!
Derbi Senda X-treme 50-es motoromon egészen pontosan hol van a szívató?
biztosíték..
Sziasztok! tudna nekem VALAKI abban segíteni , hogy 2005 derbi xracem műszerfaláróle gyszer elment minden a benzin jelző olaj semmit nem jelez ha hiány van ez mitől lehet vagy mi ment benne tönkre?:S:S válaszotokat előre is köszönöm
Szia nekem is ez volt a bajom hogy x racem-ra idom kellet volna és nem találtam sehol se de az x-trame idomot lehet találsz és az stimmel ha kell külök képet hogy ál :)
nem találtam még, de lehet azért mert nem is voltam rajta a témán...
5-ért megvenném ha lefújnád nekem gyári, fekete színre.
Ha így neked jó?
Nem vitték el az idomszettet tehát eladó a sárvédő!
Persze hogy érdekel, várom a képet :)
én csináltattam hozzá körberajzolják leméregetik.. 3000ft.omba került azóta megy :)
Bubi! Megkaptad a deknit?
Jupa! Ha olvasod írj vissza ide. Fontos!
Kösz a gyors segítséget, holnap fel is hívom ezeket a citybike-osokat. A pesti Jókai téri tömítésgyártó emberkéről is mindenképp jó tudni, azt az ötletet is köszi . Remélem holnap meg is oldódik a gondom az új információk birtokában
üdv.: Ati
Lehet,hogy nem így hívják,de nekem így nevezte egyik haverom és ez ragadt meg :D
egy dominó gázkar nem érdekel valakit?
A kép lemaradt
Sziasztok!

Fiúk, régi mototros vagyok, de a dekompresszorral a Riga moped óta nem találkoztam, ezzel álítottuk le. A hengerfejben egy szelep amivel a kompressziót (sűrítést) nulláztuk. Tehát nem a karburátor része. Itt egy kép, ez bemutatja hol van elhelyezve, miként működik.

Ui.: Senkit kioktatni megsérteni nem akarok de ez kiigazításért kiáltott
nekem 32x43x10.5 asszem.hát le kell szedni mástnem a porlehúzót! és akor elviegl van rajta szám.ha nincs, tolómérővel megméred, de akkor ki kell venni mert a magassága is kell! tuti kapni fogsz bele.
Szia!

Ha Pesten jársz a Jókai téren van két tömítésgyátó szaki, nekem néhány hete 1200ft volt a hengerfejtömítés és 500 a hengertalp, évtizedek óta ott dolgoznak, még a 70'évek végén is ott gyártattam a simsonomhoz a tömítéseket.
Akkor m ár tudod mit akartam:D De az csak egy szám,a szimering meg több számból állpl45x12 vagy valami hasonlo Xd nekem asszem 46 vagy 45 a fényes része,de a másikat honnan tudom meg?:)
hello
http://citybike.hu/spd/00H0250...
http://citybike.hu/spd/72020/
T...

http://citybike.hu/spd/71822/T... én ezt vettem meg stimmel csak volt egy ki probléma mert pár hónapot kellet várnom rá de a boltos ezt e-mailbe közölte velem és tájékoztatott folyamatosan szóval segítőkész volt.