Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
Azt szeretném megkérdezni hogy derbi senda-hoz esetleg oldalra idomod nincs véletlenül? Irj!
előre is kösz!
heló szinte az összes alkatrész eladó egybe 35e
Azt ne mond hogy 2-t nem ér meg. Vagy mennyit gondoltál érte? 500 Ft-ot?
Valószínűleg az. De kikéne próbálni egy másikkal. Van eladó fesz. szabályzóm!
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy mi a különbség a Derbi Senda X-treme és a Derbi Senda X-race között?
Te 1 Isten vagy haver:)
A hőgombára bökj egy árat,de most nem fogom tudni megvásárolni sajnos,ugyanis szar a mocim,és gyújtás elektronikára gyanakodtunk.Sajnos nagyobb a baj!Mindössze 7 bár van a 70es top hengerembe és így minimum gyűrűzés,de az is lehet h dugózni is kell (néztem dugót az odavert a 25 ezernek)plusz ugye tömítés készlet ez-az pénzem meg egy deka se.Most kezdtem új melóból szal most a fizetésem is lesz vagy 10ezer :D
Így csak 2 hónap múlva tudom ezeket a problémákat is korrigálni.
És nekem a henger épsége előrébb van,mint bármi más:S
De kíváncsian figyelem az eseményeket.
Ha klappol minden lesz lém és még megvan a gombád,akkor lehet érdekelne,ritka az tény,de tudnék szerezni,de az nekem nagyon drága!
Motoros üdvözlettel: Roy
ezen az oldalon vannak szimeringek Sendához 00-05ig, szerintem ez a teid motorosroy .
itt
Én a Koyo-t ajánlom!
21 éves yamaha tzr 250 2t supersport gépemben idén kellett cserélni a koyo csapágyakat a hácsó kerékben.Máshol még nem!Kicsit jó,nem?
Az skf sem rossz, de akkor ha van inkább a japót mint a németet.
nekem van.mit adnál érte?kalkuláljuk bele hogy elég ritka, még a kukodánál sincs...
Helló
SKF vagy Koyo főtengelycsapágyat tegyek a mociba?
Sziasztok!

Hatalmas kinálattal ujra kaphatóak 50 es gyári replika hengerek, 50 es sport és verseny hengerek egészen a 70-80 as sport és versenyhengerekig! 6-7 lóerőtől egészen 26-7 Le-ig több mint 10 gyártótól! Ezenkivül membránszettek, karburátorok szivócsonkok sportlégszürők akár betétek is, főtengelyek sportkipufogórendszerek minden ami egy komplett tuninghoz vagy kiegészitéshez szükséges!
Valamint kaphatók olajok adalékanyagok, motoros ruházat sisakok mezek stb, motor optika ledektől sárvédőktől kezdve fejidomok matricák egészen a neonokig és egyéb dolgokig! 99%-ban minden kérést kivánságot kielégit a készlet! Rengeteg akció leárazás!

Elérhetőség: Legfőképpen email: hcsabi23@freemail.hu
Valamint MSN: hondatuning@hotmail.hu
A teljes véglegesités és a fontos és sürgős ügyek pedig telefonon!

Tel.: 06-30/758-8053

Kérdésed van nyugodtan irj vagy hivj! Amint irtma 99% ban mindent tudok adni!

Üdv!
Komplett idomszett érdekelne valakit? Ha igény lenne rá le tudnám festetni profival!
8-10-ért adják. 22 ezer újonnan. Én 4-ért biztos nem adom el.
Hali.
Kéne egy kis segítség.
Olyan gondom van hogy a senda kicsit sokat tölt (23-24V-ot)valószínű hogy a fesszabályzó a rossz igaz?
Kukodától én már vettem ugyanilyen CDI-t 4 ezerér
Az egyiket mi raktuk rá hogy erősebb legyen. 2-t viszont már tényleg megér!
Hogy-hogy 2 rugó van hozzá?
Nekem csak az alsó rugó volt rajt.
Nekem 3mat nem ér meg, ebből még kellene lefaragni
CDI: 10
Fesz. szabályzó: 6
(lehet a fesz. szabályzód a rossz)
Sztem 3-at megér.
nem igazán akarok rákölteni még 1 ideig,mert eddig oké volt és pöccre indul is majd szétkapom ha lesz időm,csak most 2 helyen is dolgozok,de azért megkérdem én is ,hogy mennyi az annyi?:D
Képet tudnál róla felrakni?
Mennyi az annyi?
Nekem van!
Sziasztok!
Vennék Derbi Senda támasztót. Ha valakinek van, vagy tud valahol, légyszi írjon.
Köszi
néztem az adatlapodon a derbidet, nekem ugyanolyan kellene.
befogo nem kell ha ugyan ilyent tudsz, csak a 2 szár kéne