Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kötelező index motorra. Csak akkor praclizni kell. Sőt, féklámpa sem kötelező segédmotorra. Rendőr ismerős mondta.
Srácok! Kérdezek egy baromi nagy butaságot!
Van egy Derbi Senda 50Ccm, mint segédmotorkerékpár.
A rend őrei megszívatnának, ha levenném, az indexeket?:S
Nekem is ugrott párszor,bár nekem most kuplung csúszás és bovden szakadás is volt,most ott vagyok,h nem csuszik a kuplungom és nem is ugrik.
Nem tudom kasu vagyok én,de szerintem,feszíteni kell rajta,mert ha behúzod ,akkor a blokk és kerék közötti kapcsolatot megszakítja,ha ugrik az azt jelenti,hogy nem szakítja meg.De ne sokat feszíts rajta,mert akkor meg csúszni fog..én ezzel játszottam egy ideig,mire beállítottam elszakadt az a szar bovden :D
Akkor ezt a problémát hogyan tudnám orvosolni?
köszi szépen a segítséget :)
Attila nem ír ide, hívd fel telefonon! Sok motorja van nincs ideje a fórumot nézni. Telefonon viszont mindent elmagyaráz! Korrekt srác!
Hali engem érdekelne a krómozott.
Írj egy mail-t a k.petrik@citromail.hu címemre és ott megbeszélhetnénk a részleteket.
Ha írtál lécci dobj egy üzit ide.
Hali !senda tuningkipufogó metrakit 15000ft 06304906559
sziasztok. nincs esetleg valakinek derbi senda supermotohoz 2000 körülihez gázbovdenje? valami jó állapotú. vagy nem tudja valaki hogy hol lehet ujan venni és milyen árban mozog?
Sziasztok

Van valakinek esetleg féknyereg légtelenítő csavar X-Race-hez és AJP féknyereghez?
hideg a motor a kuplung miatt van...
Oldalidomom van!
Sziasztok.
A problémám az lenne mikor reggel elakarok indulni a motorommal akkor amikor váltok 1-esbe ugrik egyet a gép és leáll.
Ez mitől lehet és hogyan orvosolhatnám.
Továbbá akinek van km órája az írjon mert az is kellene.
A gép: Derbi senda X-treme 50 sm, 2004-es
helloztok
valakinek esetleg derbi senda-hoz idom mindkét oldalra? (valami olyasmi kéne mint a képen ami be van karikázva pirossal!)
előre is köszönöm !
1974es gyártású Csepel biciklire
Senda H? nekem van ülés alatti idomom hozzá, meg fejidom is !
Rieju rr em van,és úgynézem ugyanaz mint a D.sendra erről tud vki vmit?
jó reggelt mindenkinek,
Akinek van régi fajta Sendára (1998 as az enyém) jobb oldali hátsó idomja és fejidom lámpa nélkül eladó, az jelezze, mert ez enyém sajnos eltört. :(
Kérdezni szeretném még, hogy hol lehet dugattyút kapni hozzá, milyet vegyek bele?
köszi: Attila
pisti666666 mire való hengered van?
üdv jól forog a géped ez nem vita,de minél magasabb fordulaton váltod el annál agresszívabb a következő fokozat eleje"4.-be 60-nál gázra áll kerékre
derbi könyvbe 10W40 olajat irnak. sziemringet találtál a teleszkópba?
nekem is szakadt má el, betoltam 3ba oszt jóvan:) szarul döntöttél:D
jaja akkor nyomja vissza ha cserés a membrán lap...
Tomi akkor okés!
Köszi a segítségeket,gondoltam én is h rövid élettartamú akkor és fasznak sincs kedve leragadni 5-6 faluval arrébb,így is toltam 6km-t mire haza értem,azt egy nagy genya hegyen lakom Xd
De fater kapott 1 motorosboltba olyan bovden dió véget ami csavaros,olyan mint a konnektorokba a csatlakozás,úgyhogy az szerintem jó lesz.Nem is baj,hogy megúszom a 6000res kiadást,mert összetört kicsit a simson azt most adnám el,így ő kapja az újítást :D
hello az a cső a blokknak a túlfolyója és lefele a föld felé kell vezetni hogy a motor alján jöjjön ki. Elvileg azért nyom benzint a sportlégszűrőbe mert nem jó a nembrán.