Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki tett már 15w 40-et a blokkba? tapasztalatok vagy valamit tudtok róla milyen lenne vele?
Ilyen idom való a tiedre?
Szia,
delta vázas.
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne !
A berúgókar mögül kijövő cső az hova menne?
A sportlégszűrőnél mért folyik a benzinem? Mi miatt folyhat?
Derbi Fenix-em van aminek EBD blokkja van , a régebbi Sendák Rabasa deknis blokkjával egyezik meg, annyi a különbség hogy ezen nincs indítómotor, csak berúgókaros és léghűtéses....
top performance 70 es henger.
Kb 2 hétig használtam, minden másnap 1km t!
Nagy motorra vizsgázok, azért alkatrészenként eladom.
Van új kuplung szett is, 1 hónapos!
simson s 51 első fékbovden jó rá csak alul kiket hézagolni
Vékony vázas sendád van? Mert nekem van idomom, de az a szélesebb vázúhoz jó.
Megkaptam persze! Meglehet forrasztani de az nagy valószínűséggel nem lesz hosszú élettartamú. Nekem van jó állapotú 3000 Ft-ért, újonnan 6600 Ft.
Sziasztok!
Am 6 blokk alkatrészek érdekel valakit olcsón?
Polini hengerfej,Airsal henger dugó nélkül,léncszett,első hátsó lánckerék,kuplungkosár,lamellák,Derbi féktárcsa,első kerékagy,stb.
Hengerszett van nicasilos is dugó nélkül 2500Ft pl.
Olcsó minden.
Elfelejtettem megkérdezni,hogy megkaptad a pénzt?

Gyerekek a kuplung bovdenem elszakadt,szerintetek meg lehet azt csinálni (a diónál szakadt el),vagy vegyek 7ezer ft ért ?:S
ez így van.
Sziasztok,

2005-ös sendához keresek 2db oldalsó/hátsó és farokidomot(tehát ami a nyereg alatt és mögött van).
20.000 Ft, jobb felni mint ami a sima sendán van elvileg. Ennyit szerintem bőven megér. 10.000 Ft-ért 2 simson kereket kapsz.
2 kerék , tácsák nélkül mibe fáj ?
lehet megtudjuk beszélni jövőhónapban , mennyit futott , pontosabban milyen top henger ez ?
asszem téged jelöltelek fb on
Eladó egy derbi senda top 70-es henger szett, nagyon jó álapotban!
Irány ár: 30.000!
Tel.: 06-70-423-6721
Persze adom! 20.000 Ft. Michelin gumi van rajta de az cserés lesz hamarosan sztem, bár még elmegy egy ideig. A felnik viszont nagyon szépek!
helló. a két kereket külön adod? ha igen mennyiért? ezek a gumik vannak rajt ami a képen?
Hali mindenki! Komplett Derbi Senda futómű eladó! Bultaco Lobito, ez a limitált kiadás, komolyabb a futóműve mint a sima sendának!
Ide töltöm fel mert a citromail megint szar. Postán küldöm. Ha úgy jó.
Elkelt.
helló ha már nem írt senki hogy lenne e neki km meghajtója akkor nem tudtok valami oldalt ahol lehet venni? (2005 derbi senda x-treme )
szia a kuplung érdekelne hogy mennyi meg hogy hibátlan e ? válaszod előre is köszönöm
Van fesz. szabályzóm mert nagy valószínűséggel az a rossz!