Hali! Honnan tudok dugattyút rendelni? Italmondo-n találtam de nem enged regisztrálni, máshol pedig nem .. Küldenétek pár linket ti honnan szoktatok rendelni? Köszi előre is.
TOMI0714 bocsi de családi okok miat nem tudtam ma feladni a blokot de holnap reggel feladom már be van csomagolva meg minden de neekm elsö fék kéne :S szal majd megnézem pár hejen azt kéne venni valamit :D
Ez úgy néz ki hogy 1690-et zálogba ott hagysz a postán. Én meg mikor átveszem 21690-et fogok fizetni és ezt te meg is kapod! A postás fogja vinni majd. Tehát tutira megkapod.
nem biztos hogy nincs rajta lehet hogy a tetején van és nem látszik hívd fel őket és kérdezd meg amúgy ezen az olaj csatlakozás látszik a vákum vastagabb egy kicsit
valaki akinek sm szet van a derbijén mijen sm szetel motorozni ? mert nekem krossz van fenn és azt mondták hogy 'nem tapad ' pedig ugy be tudom vele venni a kanyart hogy épp hogy nem ér le a lábam meg igy is visszi a 90km/h kiváncsi lenék hogy menyit dobna rajta egy sm szet ? elöre is köszi a válaszokat :D
nagyon ötletes! :) csakhogy az én szívócsonkom sajnos nem egy mezei fajta, hanem abba csatlakozik bele a vákum meg az olaj cső, de neten meg csak a sima fajtát kapni. nem tudom hogy hogy lehetne megoldani ezzel a gumicsővel, de ha van ötleted csak ne habozz :)
Érdeklődnék hogy gyújtás még meg van? Mert érdekelne?
Üdv: