fenix-hez keresek pár dolgot:
első hátsó tengelyt távtartókkal km meghajtással spirálall hátsó kerék láncfeszitő csavarokat.
hátsó felnit
első féknyerget
gázkart és az első fékmunkahenger felfogató bilincses részéből amin a kapcsolók vannak.
akinek van irjon és tegyen fel képeket róluk árakkal.
tomi a membránházról tudnál készíteni olyan képet hogy belülről lefotózod...szóval olyan képet hogy lehessen látni mennyire van kinyílva a membránok...
venni kell egy fúvóka szettet vagy egy fúvóka dörzsárt és belőni a hengerhez ha jól eltalálod akkor fog a legjobban menni és kevesebbet is ehet nekem amikor sokat kapott 10litert evett belőttem a fúvókát visszament 5-5,5-re
De vajon mekkora kéne bele?Eredetileg se tudom mekkora volt benne,és ez ugye tuning is :S Azt se akarom,hogy szarabbul menjen,de az már mindennek a teteje,hogy 6litert eszik olyan 75-80 km en..
Gyújtáskapcsolóm, akksim, fesz. szabályzóm van. Sajnos a kábelköteget már elvitték. De azt tudsz venni sztem 3-4000 ft lehet. Én vissza csinálnám eredetire de te tudod.
Sajnos elromlott.De azt lenne jó tudni hogy ez milyen motoré mert a villamossága a motornak az már messze nem gyári nem tudom mi történhetett vele de már valaki szétgányolta és nem hiszem hogy könnyen be lehetne kötni a gyárit.
Amúgy ennek csak 3 lába van és ez csak tényleg gyujtást kapcsol semmi más funkciója nincs. Akksi és fesz szabályzó sincs rajt
Komplett futómű érdekelne valakit? Olcsón adnám.
Marzocchi Magnum első teló
Showa gázos központi teló.
Váz+segédváz
alumínium lengővilla
Morad felnik
kormány
fék is meg van (ha az is kellene)
Sziasztok
Lene néhány kérdésem felétek:ha jól sejtem ez a gyujtáskapcsoló nem sendáé.Ha nem az akkor meg tudná valaki mondani hogy milyen motoré?
A másik dolog az hogy kb fél hónapja észrevettem hogy a jobb első motortartóm elrepedt szétszedtem meg lett hegesztve co-val és most megint reped el.Az csak azér van mer nagyon ki van forgatva?
igen köszi ezt én is megtaláltam ott van az ülés alatt szerintem ez tönkre mehetett mert már legalább 10honapja nemjó de megprobálom kiszáritani :D am a pontos nevét megtudnád mondani?
első hátsó tengelyt távtartókkal km meghajtással spirálall hátsó kerék láncfeszitő csavarokat.
hátsó felnit
első féknyerget
gázkart és az első fékmunkahenger felfogató bilincses részéből amin a kapcsolók vannak.
akinek van irjon és tegyen fel képeket róluk árakkal.