Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdezem Kopiturnert hogy kell-e neki. Ha nem kell a tiéd!
én is ezt hallottam :S
ez tipúshiba drd-nél állitolag a feszt szabályzó rossz
elsö féklámpa kapcsoló 800ér?
ment vissza is.
irtam mailt. szerintem megegyezünk.
Ide rakom fel a képeket mert a citromail szarakszik!
Hali ! Ez a kapcsolo mégis melyik idom alatt rejtőzik :D ? Mert nekem egy 2000-es Derbi senda rabassam van , és csak olyan 65 -öt megy :/
Sziasztok! Egy 2000-es évjáratú Derbi Senda Rabassa-m van . A baj az , hogy csúszik akuplunk és a kuplunk karnál többet nem lehet állítani szóval valoszinuleg a kuplung állító csavarjával kellene valamit csinálni, csak nem tudom azt hol találom! Valaki ?!
Sziasztok! Segítséget kérek! 2008-as drd-m van. Kb. 4700 km-nél elkezdett furcsa dolgokat mutatni a kijelzőm. Villog a vízhőfok, nincs olaj, benzin, 177-el megyek stb. Beázásra gyanakodtam, de nem szűnt meg. Alapjáraton is csinálja, ill. időnként menet közben abbahagyja. Szóval független a hőmérséklettől is (szerintem). Mi lehet a gond? Köszi!
Kép is ment az e-mailedre!
köszi
de így is leforgja a 14-et szerintem
Üdv jó a hangja a gépednek és szép is "lehet kapni tiltás nélküli gyujtást na úgy lenne igazán zoral
üdv nekem ez a motor saját építésű! beta a bölcsőtől hátrafelé a bölcső aprilia a blok tzr yamaha"mina am6 " henger evc EVO II
az idom szintén beta!
a zd3 felirat a kihajtásnál "lánckeréknél van!Ja lett egy aprilia mina am6 50-es blokkom is eladó.06308976216
sziasztok derbisek ha valakit érint olaj.http://www.vatera.hu/repsol_mo...
vagy egy kicsit komolyabb http://www.vatera.hu/elf_sport...
akkor az irjon a szucsik@citromail.hu címre.. nyíregyházán is megoldható az átvétel..
szép:)
Írtam!
Ezt így kellett volna kiírnod:
Figyelem, figyelem derbi alkatrész árulók! Bárkinek bármilyen km óra kihajtás van eladó tessenek hozzászólni vagy e-mailt írni és itt helyben a fórumon átvételre kerül a sor! Kicsit átköltöttem az eredetit!
2005-ös derbi sendához keresek km kihajtást akinek van írjon és megegyezünk
neked is ment mail.
Helló! Nekem is van mindenem! Gázkar, bowden stb. Ha érdekel írj! Biliccsel rögzítik megmég a hőgomba megy oda asszem.
ment mail.
ja bocs tiszta hülye vagyok, az nem is nekem szól :D
az enyém igy első ránézésre nem ez a tipus, elöl 2 macskaszem forma lámpa van. de attól függetlenül lehet hogy jók, pl a kormánycuccok valszeg ugyanazok, nem? meg a kipuf is az lehet meg pl a vizcső. hol találom ezeket a számokat a blokkon?