üdv nemigazán ezért érdekelne a csere ,mert rosszat küldtek el nekem,aztán nem akartam reklamálni mert utolag kiderül az én hibámból lett a dolog. ez a hengerszett 2x annyit ér árban mint a régi hengerszett. ha gondolod egy az egyben cserélek. nekem is megvan mindenem hozzá,ahogy látod a képen is. te is rakj már be ide mindenről egy képet.
Üdv srácok..
kíváncsiságból fordulnék most ide az érdekelne hogy láttam/halottam már többször hogy a légszűrőház tetején az ülés alatt azt a 3 kis "alagútból" lyukból álló kis műanyagot le varázsolják onnan..
ez mire jóó?xxD azon kívűl hogyha lemossák a motort és esetleg bekerül a viz az ülés alá akk faszán betud folyni a légszűrőbe!?:D
Köszi ..:)
olcsóó benzint
Rendben,nem tudom hogy van ez,így megkérdeztem anyumat,ő azt mondja,hogy max 5nap mire kihozza a postás,hogy te ezután mennyi idő múlva kapod meg a dellát azt nem tudom.
Remélem jó lesz a hőgomba is,Köszi!
Ahogy akarod,de felőlem úgyis jó,ha pl 3500-4000Ft ért elküldöd úgy egybe,én meg kifizetem azt ugye utánvétben,azt vagy jó lesz vagy nem :D
A lakcímem: 3250 Pétervására Vár út 6. Peternák Dávid
szükségem lenne egy hengerre a régebbi derbi fajtára. dugószettel együtt. adok érte egy 13ezer km-res ujderbire való nicasilos hengert(hibátlan) és egy uj prox dugószettet+hengerfejet. tudom h énjárok rosszul,de sürgős a dolog. 06304706011 vagy haxorx@citromail.hu-ra jelezze akinek aktuális.
Jaja utánvéttel jó. Az indexeket 1500-ért szokták adni, de én fasza gyerek leszek és 1000-ért adom. A hőgomba mennyit ér? Azt én nem tudom meg azt se hogy az enyémen jó-e. Megventilátorom sincs hogy jó-e. Max elküldöm és ha jó küldesz pénzt ha szar akkor nem küldesz pénzt.
Na Tomi Üdv!
Nyélbe üthetnénk e akkor a 2db indexet meg a hőgombát?
Nem tudom hogyan szokás itt üzletelni (utánvétellel e vagy elutalással),de ma leszedtem az összes dellámat a kártyámról,így számomra az utánvétel lenne megfelelő!
Mit szólsz?
Mondj majd egy árat.
Holnap felnézek ide.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Nemrég vettem a motorom, egy Derbi Senda-t.
Ez lehet hogy egy nagyon hülye és amatőr kérdés, de azért felteszem.
Honnét tudom, hogy van-e a motoromban fojtás, vagy nincs?
Most kb. úgy 70-80-at megy.
kíváncsiságból fordulnék most ide az érdekelne hogy láttam/halottam már többször hogy a légszűrőház tetején az ülés alatt azt a 3 kis "alagútból" lyukból álló kis műanyagot le varázsolják onnan..
ez mire jóó?xxD azon kívűl hogyha lemossák a motort és esetleg bekerül a viz az ülés alá akk faszán betud folyni a légszűrőbe!?:D
Köszi ..:)
olcsóó benzint
Remélem jó lesz a hőgomba is,Köszi!
Üdv: TOMI
A lakcímem: 3250 Pétervására Vár út 6. Peternák Dávid
Nyélbe üthetnénk e akkor a 2db indexet meg a hőgombát?
Nem tudom hogyan szokás itt üzletelni (utánvétellel e vagy elutalással),de ma leszedtem az összes dellámat a kártyámról,így számomra az utánvétel lenne megfelelő!
Mit szólsz?
Mondj majd egy árat.
Holnap felnézek ide.
Jó éjt mindenkinek!
Kit érdekel lesse meg a hidetést Hirdetés
(érdekel nagyobb rendszámos motor csere akár ráfizetéssel is)
Megjegyzem ez a sebesség is bőven több,mint egy segédmotornak előírt max sebessége
6500 Ft
e-mail: ftamas7@freemail.hu
tel:06303384665
További szép napot!
Krossz szett és még sok más.
Nézz be: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nemrég vettem a motorom, egy Derbi Senda-t.
Ez lehet hogy egy nagyon hülye és amatőr kérdés, de azért felteszem.
Honnét tudom, hogy van-e a motoromban fojtás, vagy nincs?
Most kb. úgy 70-80-at megy.
Köszi szépen mindenkinek!
Jó éjt all!