Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Prox dugó van benne amúgy. Nem nagyon volt kedvem megtakarítani. De majd reggel megtakarítom.
Még kapsz hozzá egy szinte új gyertyát is! Tűgörgő kell?
felvettelek msnre!
üdv nemigazán ezért érdekelne a csere ,mert rosszat küldtek el nekem,aztán nem akartam reklamálni mert utolag kiderül az én hibámból lett a dolog. ez a hengerszett 2x annyit ér árban mint a régi hengerszett. ha gondolod egy az egyben cserélek. nekem is megvan mindenem hozzá,ahogy látod a képen is. te is rakj már be ide mindenről egy képet.
Üdv srácok..
kíváncsiságból fordulnék most ide az érdekelne hogy láttam/halottam már többször hogy a légszűrőház tetején az ülés alatt azt a 3 kis "alagútból" lyukból álló kis műanyagot le varázsolják onnan..
ez mire jóó?xxD azon kívűl hogyha lemossák a motort és esetleg bekerül a viz az ülés alá akk faszán betud folyni a légszűrőbe!?:D
Köszi ..:)
olcsóó benzint
Rendben,nem tudom hogy van ez,így megkérdeztem anyumat,ő azt mondja,hogy max 5nap mire kihozza a postás,hogy te ezután mennyi idő múlva kapod meg a dellát azt nem tudom.
Remélem jó lesz a hőgomba is,Köszi!
Akkor a 2 index + a hőgomba 4. Holnap feladom utánvételesen.
Helló! Nekem van! 7 ezer km-t futott. Kompletten mindennel együtt adom, a tömítés nem rég lett cserélve. KP-d egyátalán nincs?
Üdv: TOMI
Ahogy akarod,de felőlem úgyis jó,ha pl 3500-4000Ft ért elküldöd úgy egybe,én meg kifizetem azt ugye utánvétben,azt vagy jó lesz vagy nem :D
A lakcímem: 3250 Pétervására Vár út 6. Peternák Dávid
szükségem lenne egy hengerre a régebbi derbi fajtára. dugószettel együtt. adok érte egy 13ezer km-res ujderbire való nicasilos hengert(hibátlan) és egy uj prox dugószettet+hengerfejet. tudom h énjárok rosszul,de sürgős a dolog. 06304706011 vagy haxorx@citromail.hu-ra jelezze akinek aktuális.
Jaja utánvéttel jó. Az indexeket 1500-ért szokták adni, de én fasza gyerek leszek és 1000-ért adom. A hőgomba mennyit ér? Azt én nem tudom meg azt se hogy az enyémen jó-e. Megventilátorom sincs hogy jó-e. Max elküldöm és ha jó küldesz pénzt ha szar akkor nem küldesz pénzt.
Na Tomi Üdv!
Nyélbe üthetnénk e akkor a 2db indexet meg a hőgombát?
Nem tudom hogyan szokás itt üzletelni (utánvétellel e vagy elutalással),de ma leszedtem az összes dellámat a kártyámról,így számomra az utánvétel lenne megfelelő!
Mit szólsz?
Mondj majd egy árat.
Holnap felnézek ide.
Jó éjt mindenkinek!
bubiii14@citromail.hu
Értem, köszi a segítséget.
Elado a kis DERBI GPR R -em.

Kit érdekel lesse meg a hidetést Hirdetés

(érdekel nagyobb rendszámos motor csere akár ráfizetéssel is)
Ha 70-80-al megy és gyári szettes akkor ez bizony fojtatlan.
Megjegyzem ez a sebesség is bőven több,mint egy segédmotornak előírt max sebessége
Hali. Eladó kizárólag 3 liter Castrol Power 1 Racing 2T motorolaj
6500 Ft
e-mail: ftamas7@freemail.hu
tel:06303384665
További szép napot!
van egy 80% ban felszerelt sendám, megbontom eladom. blokk, frissen fujt idomszett meg a többi eladó majd kép is lesz!
Marzocchu Magnum versenyteló eladó
Krossz szett és még sok más.
Nézz be: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Nemrég vettem a motorom, egy Derbi Senda-t.
Ez lehet hogy egy nagyon hülye és amatőr kérdés, de azért felteszem.
Honnét tudom, hogy van-e a motoromban fojtás, vagy nincs?
Most kb. úgy 70-80-at megy.

Köszi szépen mindenkinek!
Beszerelve is tudod állítani. Van egy kis lépcsőzetes tárcsa rajta amit ha tekersz akkor a rugót nyomja össze.
rendben. Adj egy e-mail címet és ott a többit megbeszéljük.
az jó lenne,köszönöm szépen! :))))

Jó éjt all!
adok,majd ha otthon leszek,szolj ha elfelejtem.
és azt hogy?