Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ezért kértem,hogy nézd meg:) ÉS köszönöm is a segítségedet,hát nem mentem azóta vele,mióta észrevettem a hibát,mert porzik a tankom:D Úgyhogy előhúztam az öreg sámsont.
De így ,hogy áll 2napja a Derbim megnéztem és keményen elfolyik a szárból az olaj,úgy is mondhatnám,hogy pocsolya van alatta:S

Ha valaki tudna valahonnan egy általános , derbi üzemeltetési kis könyvet a neten az linkelje már el kéremszépen!
Köszi!
Hali! A magasságát nem tudod állítani, csak a keménységét a hátsó telónak mert a "lengéscsilapító" szár az fix hosszúságú.
*70-es
70 hengerszett érdekelne aki tud ilyen az irjon pls 2001-es ebs blokkhoz asszem
elengeded a kormányt és félrehuz akkor baj van és csere
ez ujabb showa,nemtom egyezik e. mérd meg tolomérövel a fényes teloszár átmérőjét ami felcsuszik. am sztem ha pici olaj szivárog az nem olyan nagy bibi,de ha má elengeded a
Hm :) a képeim között elméletileg ott a vasról a kép,ha megtennéd megkukkantanád,hogy ugyanolyan teleszkópunk van e,mert én full hülye vagyok a derbikhez,meg picsa se tudja,hogy a Shova teleszkópoknak is hány fajtájuk van aztán nem igen szeretnék pénzt kiadni olyan szimeringért ami nem is jó méretű,főleg így kirúgás után :D :):)
Meg pontosan milyen teló olaj jó bele? Szeretném megadni neki azt ami a legjobb :)
Kár,hogy nincs ezekhez a derbikhez egy elérhető karbantartási/üzemeltetési kis könyv..így találja na ki az ember, hogy mi van:S
Köszi!
Egy ilyen CDI 100 körül van nem?
Ha valaki tuningolja épp a gépét ez kihagyhatatlan ajánlat
http://www.kepesmotor.hu/elekt...

(Nem én árulom,csak megláttam)
Hello! Valaki tudna segíteni abba hogy milyen hajtóműolaj kell egy derbi x-treme 2005évjáratú motorblokkba?
kérem aki tudja hogy milyen 10W40 vagy 50?
Válaszotokat előre is köszönöm.
én pont most szedtem szét, 32x43x10.5 méretü szimering ha jol emlékszem, 2,2dl telo olaj
Valaki nem tudná megmondani,hogy a Showa teleszkópomba pontosan milyen szimering kell és milyen olaj? ereszti a bal oladali az olajat:S
Ezt könnyű megcsinálni,vagy nem annyira?:D Sosem szedtem még szét csak a simsonét :D
Köszi!
AMúgy véletlenül nem tudod, hoygan tudnék a hátsó telo magasságán állitani? valamilyen körmös kulccsal kell? kikell szedni hozzá? vagy valaki nem tudja akinek bultacoja vagy gáztelos gépe van?
olyan nem nagyon van h balos jobbos:D bárhoygan fel tudod tenni
Jó lesz hidd el, én tapasztalatból mondom!
a 2000ft/2db az okés lenne,de csak akkor ha az egyik balos a másik pedig jobbos, ha már motor legyen rendben,ne pedig össze-vissza :)
idomok: 3000 Ft/db
légszűrőház: 3000 Ft
zárszett: 8000 Ft
Ha még érdekel, ennyit tudok engedni.
ok és úgy kéne megoldani hogy előre elküldöm a zsét mert az uv drágább mint az alkatrész:S
de,van ez-az.
2-t is adok. Az 2000 Ft. Amúgy tudtad hogy tök mindegy hogy bal vagy jobb vagy első vagy hátsó index? Minden index ugyanolyan, mind a 4 helyre fel lehet rakni.
Azt hiszem értem amit mondasz,azt mondod 1000Ft / db és a 4000 neked úgy jön ki,hogy 4 db :) Nekem csak a 2 hátsó index kellene :)
Azt hittem drágább egy index. Nemrég még 1500-2000-ért adták darabját. Én is annyiért vettem egy fél éve. Az utángyártottnak 2000 Ft darabja. Én 1000 Ft/db-ért adom.
Írj ha kell.
Szeretnék venni egy kilóméter órát Debi Senda X-treme-hez aki tud segíteni annak megköszönném.
Hát köszi képet,meg a segítséget,de nekem az a 4ezer az baromi sok,újonnan sincs 4ezer a fehér búrás pár:(
Várjunk még szerdáig,nekem úgyis csak azután lesz aktuális.