No ezért kértem,hogy nézd meg:) ÉS köszönöm is a segítségedet,hát nem mentem azóta vele,mióta észrevettem a hibát,mert porzik a tankom:D Úgyhogy előhúztam az öreg sámsont.
De így ,hogy áll 2napja a Derbim megnéztem és keményen elfolyik a szárból az olaj,úgy is mondhatnám,hogy pocsolya van alatta:S
Ha valaki tudna valahonnan egy általános , derbi üzemeltetési kis könyvet a neten az linkelje már el kéremszépen!
Köszi!
ez ujabb showa,nemtom egyezik e. mérd meg tolomérövel a fényes teloszár átmérőjét ami felcsuszik. am sztem ha pici olaj szivárog az nem olyan nagy bibi,de ha má elengeded a
Hm :) a képeim között elméletileg ott a vasról a kép,ha megtennéd megkukkantanád,hogy ugyanolyan teleszkópunk van e,mert én full hülye vagyok a derbikhez,meg picsa se tudja,hogy a Shova teleszkópoknak is hány fajtájuk van aztán nem igen szeretnék pénzt kiadni olyan szimeringért ami nem is jó méretű,főleg így kirúgás után :D :):)
Meg pontosan milyen teló olaj jó bele? Szeretném megadni neki azt ami a legjobb :)
Kár,hogy nincs ezekhez a derbikhez egy elérhető karbantartási/üzemeltetési kis könyv..így találja na ki az ember, hogy mi van:S
Köszi!
Hello! Valaki tudna segíteni abba hogy milyen hajtóműolaj kell egy derbi x-treme 2005évjáratú motorblokkba?
kérem aki tudja hogy milyen 10W40 vagy 50?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Valaki nem tudná megmondani,hogy a Showa teleszkópomba pontosan milyen szimering kell és milyen olaj? ereszti a bal oladali az olajat:S
Ezt könnyű megcsinálni,vagy nem annyira?:D Sosem szedtem még szét csak a simsonét :D
Köszi!
AMúgy véletlenül nem tudod, hoygan tudnék a hátsó telo magasságán állitani? valamilyen körmös kulccsal kell? kikell szedni hozzá? vagy valaki nem tudja akinek bultacoja vagy gáztelos gépe van?
2-t is adok. Az 2000 Ft. Amúgy tudtad hogy tök mindegy hogy bal vagy jobb vagy első vagy hátsó index? Minden index ugyanolyan, mind a 4 helyre fel lehet rakni.
Azt hittem drágább egy index. Nemrég még 1500-2000-ért adták darabját. Én is annyiért vettem egy fél éve. Az utángyártottnak 2000 Ft darabja. Én 1000 Ft/db-ért adom.
Írj ha kell.
Hát köszi képet,meg a segítséget,de nekem az a 4ezer az baromi sok,újonnan sincs 4ezer a fehér búrás pár:(
Várjunk még szerdáig,nekem úgyis csak azután lesz aktuális.
De így ,hogy áll 2napja a Derbim megnéztem és keményen elfolyik a szárból az olaj,úgy is mondhatnám,hogy pocsolya van alatta:S
Ha valaki tudna valahonnan egy általános , derbi üzemeltetési kis könyvet a neten az linkelje már el kéremszépen!
Köszi!