Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs sajna. Egy 62es hátsó lánckerekem van még meg egy gyári sm első sárvédőm.
Sportkipuffom nincs.
De tudok két linket:
1.http://kepesmotor.hu/offroad_k...
2.http://kepesmotor.hu/on
road_ki...
Nekem egybe kéne és mindenképpen sport kipufogó
Sima Senda kipufogó folytástalanítva. A végdobot úgy néz ki elviszik. Rezó+összekötőcső=8 ezer
Nem törött nem repedt, jó állapotúak csak koszos picit, de mielőtt feladom majd megtakarítom. index: 4 ezer?
hőgomba hát nem tudom mennyit érhet.
Akkor ha tudnál nekem belikelni oldalt azt megköszönném.
Mert hiába nézem de nem találok se lámpát se indexet neten.
Igen érdekelne.
Milyen és mennyiért adnád?
A szívató elméletileg a karbin van rajta egy fekete henger amit felhúzol,ekkor szívat,ha megcsavarod és visszamegy akkor már nem szívat.
Cuccokat neten lessél,de baszott drágák (ledes lámpát pont néztem asszem 6 vagy 7 ezer)és sok mindent nem is kapni,viszont itt szinte minden nap szed szét vki derbit és adja el alkatrészben.
Szerelni meg vagy motorosboltban szerelővel,de csak megbízható emberrel,vagy szerelővel vagy magadnak,de amihez nem értesz ahhoz ne nyúlj,én sem teszem :)
Ha olyan lesz én is viszem Motoros boltba az eladó szerel is ,de csak azért oda,mert bízok a szaktudásában.
Helló az fasza lenne ha tudnál küldeni 1 képet és megírnád,hogy törött e vagy jó minőségre,illetve az árát is meglőhetnéd,a hőgombát meg valahogy megsunázhatnád,hogy jó e.
Kedden jön a fizum és elballagok a motoros boltba,hátha van ott is és akkor nem kell postát fizetnem:) de ha nincs akkor igen nagyon érdekelne!
Köszi!
Meg tudná valaki mondani ,hogy az igaz-e ,hogy a Rieju valamint a Derbi valamint a Keeway 50-es endúrókban teljesen ugyanaz a motor van? Akkor igazábol teljesen mindegy ,hogy melyiket választja az ember ugye? a Yamaha dt 50-esben teljesen más van?És talán jobb választás is ezeknél? Köszönöm a választ!
Kipuffom nekem is van. Érdekel?
Helló! Van indexem. Hőgombám is csak nem tudom jó-e. Képet küldjek az indexről? Bár sztem tuti egyezik.
Köszöntek mindenkit, új vagyok az oldalon.
Lenne néhány kérdésem a motorommal kapcsolatban:
1. Hol van a szívató? (supermoto)
Derbi Senda X-treme 50 sm típusú motorom van és még sehol nem találtam meg rajta.
Szinte mindig egy rúgásra indul tehát egyenlőre nem nagy baj hogy nem tudom hol van, csak majd télen azért jó lenne tudni hogy hol lehet bekapcsolni.
2. Hol tudok venni kiegészítőket motorhoz?
A motoromhoz szeretnék venni 4 db ledes indexet egy db ledes hátsólámpát és egy sport kipufogót.
Ezeket hol lehet venni, kb mennyibe kerülnek és ehhez a típushoz melyik a legjobb sport kipufogó (hang, teljesítmény)
3. Ma vettem hozzá egy km óra bowdent és fel is szereltem rá, de csak a kilométer állás megy rajta, a kilométer óra és a fordulatszámmérő óra nem.
Mi lehet a baj és hol lehetne megcsináltatni?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Gyerekek,nekem 1 hátsóindexpár kellene 2001es sendához,nem tudom,mindegyiknek olyan e a felfogatása,mint ami nekem kellene.
Illetve a hűtőben lévő hőgombának van -e valamiféle hőfok értéke,hogy mikor,hány foknál kapcsolja a ventit?Mert ha itt is megtudom venni autósboltba,akkor nem fizetgetnék postát:)
Köszi!
szia köszi a segítséget!
A ventim forog mind2 irányba,a hűtőben lévő hőgomba nem jó.,mert kiszedtem alágyújtottam gyújtóval(ki is fogyott):D de nem indult be a venti,szal sztem hőgomba,a visszajelzők működnek,mármint a ledek,mert mikor elhoztam,akkor ezeket végignéztem.Véleményem szerint a kapcsolónál van a hiba.De engem mégis az a figyegő csati bosszant,nekem ez új hogy volt ezeken karbi hőfokmérés:)
A kipumon meg nincs csavar csak a végdobnál,a hollanderhez 2 pontheggesztéssel van odafogatva a kipu,lehet ezt végig kellene heggesztetnem.
Hát kb! :D Lehetne olcsóbb is. Jól van majd írsz ha kell.
oké csak probálom egy helyről beszerezni,a posta drágább mint az alkatrész:S
Helló! Nekem van lábtartóm!
Helló!
Van kuplung bowdenem ha az kell!
aha és még érdekelne lábtartó az nincs véletlenűl?
Szép napot a Derbiseknek..:)
A kuplung karomnál kezd elszakadni a kuplung bowdenem pár szál már meg is szakadt.. nem tud valaki valami olcsóbb megoldást ?mert netről a hozzá való 5100 + posta
Igazából ami a bowdent körbe veszi az a fekete műanyag ház vagy mi az nem mind1 hogy milyen ahogy néztem mert lent a kuplungnál megvastagszik ..
vagy ha tud valaki olcsóbbat ami jó hozzá azt is meghallgatom..
Köszönöm
További szép napot
Hali!
azt szeretném kédezni hogy mi baja lehet a motoromnak ha a blokkja kattog amikor jobban odahuzod neki a gázt ha valaki tud valamit irjon.
1500+posta.
aha ilyen kéne mennyibe adod?