Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek valami komoly tuning cucca elfekvőben ? min 20le henger kipuff főtengely
Resone, te nem árulsz a vaterán derbi cuccokat?
Hali mindenki!
Senda bontódik! Mindenem van!
http://kepesmotor.hu/motorblok...
nem torott, nem repedt. Csak koszos.
Tutti a 2.2dl. De még annyi sem kel bele.
az érdekes, mert én picit több mint 3dl öntöttem ki belőle, ugy h egy csomo elment már a szimering mellett!és uyge szar votl mert kézzel felnyomtam. de mjuk akkor lehet h igy jo lesz mert most jol zár. ez tuti info?
2,2dl/szár.
Egyszer a rezó érdekelne, másszor a fordulatszámmérő.
Az lesz.Köszi!
azt nem tudod(tudjátok) véletlenül hogy showa elsö teloba mennyi olaj kell?
heló van pár alkatrészem derbi sendához
ami kell írj vagy beszéljünk msn kovacsnorbert01@gmail.com
Szia!

Köszi, de nem akarok hozzá nyúlni, mert nekem így tökéletes. Tán tavasszal majd veszek egy nagyobb mocit, de addig is élvezem a kicsikémet, ami nem is olyan kicsi .
2006 utani blokkoshoz valo. Aminek a hengerébe egy vizcso megy. De holnap reggel lefotozom.
érdekel de csak ha új blokkos derbin volt mert gondolom a régi blokknak más mint ennek
Ez normális igazából ennél jobb teljesítményt nemfogól tudni elérni drasztikusabb változtatások nélkül ami nem kis pénzbe kerül.
Tegyük hozzá egy segédmotorhoz képest ami a maxi megengedett 40Km/h megengedett sebesség ez a 80Km/h sebesség nem rossz
De ha kiváncsi vagy mi kellene hozzá ,h sokkal jobb legyen a géped leírom,de az nem kis vagyonba kerül mire mindent megszerzel hozzá.
Szia!

Derbi Senda X-Treme 50-es gyári 2005-ös fojtás nélküli, max 80-nal megy egyenes szakaszon, de azt már igazából nem szereti.
Most fojtások nélkül mennyit megy ? Jah meg melyik típus van neked?
heló
Nekem se kapcsoltbe sose a ventillátor meg ha nagyon felmelegedett és ki is írta akkor sem,rákötöttem egy kapcsolóra is így bármikor bekapcsolhatom.
Helló!
Volna 1 kérdésem, van egy 2006-os Derbi Sendám a ventilátor mikor indul be mert nekem még sose indult be 2 év alatt. Vagy manuálisan kell bekapcsolni?
Szia! Köszi a választ, szerintem is maradok a könyvben leírt típusnál. Szerintem sokat nem számít, hogy ki lett véve belőle a fojtás.
Ha nagyobb a gyertya nem érsz el vele teljesítmény növekedést! Nagyobb hőértékű gyertya csak komolyabb tuningoknál ajánlatos mivel nő a hőérték és elcseppenhet a gyertyád. Ha gyári szettes géped van semmi esetre ne térj el a gyári ajánlott gyertyától.
Nekem van Deknim. Olcsóér. Csinálok képet róla holnap ha érdekel.
Szia!

Köszi! Még egy kérdésem lenne, hátha ebben is tudsz segíteni. Ha nagyobb a gyertya, akkor jobban megy a motor? Miért jobb, ha nagyobb a gyertya? Nem vagyok túl nagy szaki .
Lehet a kuplunggal van baj, de megkéne néznie egy szakembernek, legalábbis aki ért a motorszereléshez. Így látatlanba nem tudok segíteni.