Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az a B10ES
hy

valakinek van új blokkos Derbihez 17-es első lánckereke meg egy gyujtás felöli deklije vagy aki tudja hól lehet ilyet szerezni az segítsen már nekem köszi
Ok,köszi!
Az ürest rohadt nehéz meglelni benne.
Meg néha lyuk van az erőleadásban.nem tudom,lehet h falsot szív a rühes szívócsonkon.
Amúgy a hátsó lánckerék aluból van...én még ilyet nem láttam.Cserés mert szarrá van kopva.(láncszett csere kompletten.)
Havernál van egy senda H blokk szétborítva ami 4 sebis.Bele kellene mennie a hatos váltónak.Minarellimhez 16-ért vettem a váltót,ezt a derbit 10-re tartom vagy vidd el az egészet 20-ba.Az úgy sztem jó ár.Vagy írj mailt és megbeszéljük.( m-eger@hotmail.com)
Helo
Azt szeretném kérdezni, hogyha állítok a tűn akkor a különolajzást nekem kell állítani vagy magától állítódik? és ha nekem kell akkor mennyit? A karbim dellorto 19-es és az olaj a súbernál megy bele.
Sziasztok

2004-es Derbi Senda X-Race-re rámegy a 19-es dellortó black edition karbi?
Szivesen!
Na erre nem is gondoltam, hogy ilyen is van, de így utólag elég logikus . Köszi!
Helló! NGK B9ES van az enyémbe és fasza, tegyél bele azt!
Tudom már hol van az a fémlap. Hát a blokkot se nagyon akarom megbontani.
Lemaradt a kép:
A külön olajzó burkolatos témát nem értem!
Küldök egy képet hátha arra gondolsz.
A fejidom amúgy törött, de azt ingyen elküldöm ha kell, azért fényképeztem le 1ütt.
Egyébként van még sok mindenem. Pl visszapillantó tükör, fesz. szabályzó, relé, hátsó lámpa, index stb.
Csak mert neked is úgy a jó ha egy csomagba elmegy minden.
Üdv: TOMI
Derbi Senda X-Treme motoromba szeretnék gyertyát cserélni. Gyári 50-es a motor, de a fojtás ki lett szedve. A leírásban a következőt olvastam. NGK B8ES kell hozzá, de fojtástalanítás után NGK B10ES. Viszont nekem azt mondta a régi tulaj, hogy a nagyobb gyertyát túl hamar beköpné. Valakinek van valami tapasztalata. Köszi!
Helló!
-első lámpa 3000 Huf
-km óra 10.000 Huf
-elsőkeréktengely távtartóval meg gondolom a km csiga (vagy minek hívják) kellene. Hát ez nem tudom mennyit érhet, meg ha eladom a kereket az a következő gazdájának nem fog kelleni vagy tengely nélkül adják el a kerekeket? Nehogy emiatt ne tudjam később eladni a kerekeket, érted. Az nem lenne kellemes!
-olajszintjelző az nagyvalószínűséggel szar
-tank idomok a két üvegszálas vagy milyen 8-10 ezer Huf (eredeti ez is meg ritka nagyon, de elég rossz állapotban vannak)
-légszűrőház 4000 Huf
-zárszett 10.000 Huf (2 zár van, a 3. rossz)
- a 2 ülés alatti idomra úgy néz ki van vevő, párban szeretném őket eladni.
Hát próbáltam reális árakat írni!
Sziasztok!

Mi a különbség a Derbi Senda X-treme, és X-race között? Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi jó oldalt. Köszi előre is.
Hali! Érdekelne pár apró alkatrész. Írok egy rövidke listát, hogy tudj nekem mondani egy árat, hogy kb. mennyibe fájna? Részletesebben: első lámpa, km óra, első kerék tengely távtartóval, kihajtással, olajszintjelző, a tank 2 oldalsó burkolata, különolajozó burkolatnak a fedele (az a szar fémlap amin a csövek meg a bovden bemegy) légszűrőház, ülés alatti zár oldali idom, zárszett. Hirtelen ennyi a kurta lista. Ha sikerült kikalkulálni az árakat hogy mi mennyi, akkor írd már meg. Előre is kösz. Csáó.
Helo
Azt szeretném kérdezni, hogyha állítok a tűn akkor a különolajzást nekem kell állítani vagy magától állítódik? és ha nekem kell akkor mennyit? A karbim dellorto 19-es és az olaj a súbernál megy bele.
Van egy eladó Derbi Fenix 50ccm-es motorom.
Normál állapotban.
Indexek nem jók.
A kilométeróra spirál keréknél lévő kiállása nincs meg.(spirál megvan)
Érdeklődni mail-ban, vagy telefonon.
link:
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&ai
d=25554241&cid=46
Hali mindenki!
Megbontom limitált kiadású derbi sendámat!
link: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nem tudom, de derbi blokknak néz ki. Úgyhogy nem lesz baj, ezek fasza gépek.
Nekem senda h-m van, biztos jó bele? 5 ezer?
Sziasztok.
Eladó lesz egy derbi senda 2001 alkatrészek.
Gyorsba:, egy 1 hónapos top 70 es henger komplett!
A hengerre, meg a mi érdekel titeket, freemail címre írjatok,ami kell+ árat és mondok rá valamit. Köszi.
6sebis.Mennyit érne meg neked?
Hány sebességes a váltó? Ha hat, mennyiért adnád a fogaskerekeket, léptetőt, berugó tengelyt?
olaj 10w40 4T !nekem castrol márkáju. ez nekem nagyon bevált és másoknak is! Actevo vagy Racing tipus. Actevo fele a racingnak,de bőven jó lesz bele... igy sem olcso,és minőségi:)