Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó, alu hengert nem kell sokat járatni,ha már 500van benne akkor simán mehet tőgázzal,a gyári karbi pedig édes kevés egy ilyen hengerhez,szerezzen be egy 21est vagy minimum egy 19est.
Még valami..! Haver gépén van egy 70 es airsal alu henger.. meddig kel azt járatni? hány km-ig?
most van benne kb 500 és h ameg huzza neki mondjuk 3-4 be és vissza lassit elkezd fulladni az lehet attól hogy gyári karbi van rajta 82 es fő fuvi val?
Köszi előre.
Üdv!
Fagyálló? az verte volna tönkre? Én most nyáron is a télen feltöltött fagyállóval használom, akk idővel nekem is szét barmolja?:D
Köszi ..:D
Üdv:)
már tudom ...az oldja meg az olajzást. Nekem kivan kötve. Az a tuti.
fasza nekem is folyik a onnan a víz....lehet hülye kérdés de ahogy láttam a képen ahol folyik a víz oda megy egy bowden ...nekem is megvannak ezek a cuccok a blokkon de ezek mi célt szolgálnak mert nekem pl semmi se megy oda....:O
Hali hány literes a Derbi Gpr tankja?
Köszi a válaszokat! Csáó
de jó hogy nekem léghűtéses :)
ilyen szar anyagból van a vízpumpa?
...mert akkor én félek
Valószínűleg megette a vízpumpának a tengelyét a fagyállód!
A tömítés a tengelynél ezért már kevés, és mellette nyomja ki a vizet.
Ne használd így a motort, nekem is ez baszta szét a hajtókart meg a dugót!

Vagy kiesztergáltatod kisebbre a tengelyt és raksz bele 1 mérettel kisebb tömítést, vagy veszel egy új vizpumpát.(10-15ezer).
Hello. Ugyan ez volt nállam is. A vízpumpa szimeringed szált el és így egybefolyik a motorojal a vízzel. Sürgősen cseréld ki. Le kell benned a dekni levenni a fogaskereket meg a másikoldalt a lapátot tengelyt ki és kipiszkálod a 2 szimeringet. Elvileg nem fogsz kapni olyan méretüt hanem 1-el eltérőt de az teljesen jó. Máskülönben az a lyuk azért van hogy ha ott folyik akkor nem tömít már a szimerint és egybefolyik a víz a motorolajjal amolyan biztonsági elem.
xD MEgnéztem a 2-ik képet is xDDDD Tudod mit hadjuk egymást,EL NE OLVASD AZ ELŐZŐT xD
Mert gondolom ez a karbi is "Fűtőfolyadékos" (egyes mociknál a hűtőfolyadékot karbiba is engedik a jobb teljesítményért,legalábbis nálam így van xP) vagy + lett fúrva vagy valami kiesett,sajna annyira nem látni :S Valamivel tömítsed be és minden okénak kéne lennie,ha tömítesz ügyelj a hőre. Ez az én véleményem,de biztos ami biztos olvass el még pár választ,hátha tévedek =S Mostanába 1 csomó mindenben sikerül -.-
Izé... xDD Igen... Máshogy kérdezem,melyik az a Derbi Robogó,amibe ugyanolyan alkatrészek mennek Mint a Sendába? pl:Főtengely,dugattyú stb. (Akkor itt remélem,hogy van olyan és remélem mostmár nem írtam hülyeséget xD)
Csá! Segítség kellene! Valaki nem tudja mié folyik a víz ebből a picike lukból? Válaszokat köszike és szép napot
váltós derbi robogó az még érdekes lenne:D
Üdvözlet,melyik az a derbi robogó,aminek ugyanolyan blokk-ja van mint a Sendának? (2006 után,vagyis D50B0)(Remélem van olyan =S)
Válaszokat előre köszönöm! =)
Még mindig van gombokért 1 szimering szettem.Ha valakit érdekel.
ebs 2006 ig jó normal derbi blokkba

hattila@tvnetwork.hu

3000huf
ez igy van
hát én ezt ugyanoda teszem mint a 450ezres pitbike-ot
oké hogy jó de ennyiből magasabb kategóriában kapsz jót.
(http://sportmotor.hu/motoros_k...)
papiros full gyári szép derbiért mért lenne drága simán reális ár érte ha az új árát nézed
á értem hát majd ennek még utánajárok, ha nem muszáj nem krossz gumival járkálnék, köszönöm a választ : )
Rakhatsz rá sport gumit is ha találsz rávaló méretben.
Nekem michelin volt rajta amit flexel kelett lebányásznom róla és vettem egy utcai-terep gumit. Bütykös de sűrűn. Így lehet dönteni is akár és a terepen is jol szolgál.
szeretem mikor az "okosok" kötekednek. írtam hogy sok sikert az eladáshoz aztán már tolod itt a lenéző szöveget. baz ez egy fórum írhatnak róla véleményt,azért (is) van.
Szeretem mikor okoskodik valaki. Nem mondtam vedd meg és nem is kötelez senkit se rá véleményed nem kértem. Nem azért linkeltem be hogy szereintetek? "Marhadrága?:"