Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ettől mennyivel tudna jobban? érezhetően?
és ez jó a gprembe?
na szóval ez a versenyhegerszettnek az utcai változata ezért is replika nem egy gyűrűs hanem kettő így sokkal nyomatékosabb kb akkor kezd el húzni mint a gyári így nem kell főtengelyt cserélni hozzá,a hengerszett hibátlan semmi baja ahogy mondtam a dugó is majdnem új a dégi dugót meg adom hozzá új ár a 80körűl van én 40ért eladom (annyiért is vettem)ha érdekel csinálhatok vidit is róla...
halljuk..
hy nekem van egy malossi mhr replika kb egy hónapja kapott új "B-s dugót ha érdekel akkor beszámolok rolla részletesebben is
Fékolajtartály is kéne? Vagy csak a munkahenger? Mondj egy árat ha érdekel a dolog.
Sziasztok! Derbi GPR 50em van 2007-es évj. hol tudnék bele venni 70es v. 80as hengert +hozzá való kipufft... és ez mennyi lenne?
Hátsó főfék kéne:D
a blokkod minarelli zd 3 1988-1996 beta of road es trial motorokba szereltek ha problemad van vele irj alkatreszem is van . udv Drehair
06308976216
első vagy hátsó kell? Nekem mindenem van derbihez!
Csá skacok valakinek van elfekvőbe derbi senda főfékmunkahengere?
Fasza minden,kiderült hogy a saját hőgombám is jó és az is amit tőled vettem
de az amit tőled vettem vastagabb menettel rendelkezik mint az ami volt nekem,így nem jó az én hűtőmbe,de hála istennek jó az is ami benne volt :D
Minden fasza, már rakom össze.:D
Köszi!
Helló! Akkor fasza minden, kivéve a hőgombát. Az izzók 1,2 W-osak elvileg.
Köszi megjöttek a cuccok!
A hőgombával csöcsre szaladtam:S de ez benne volt.
Érdekes ez a vezetékelés a motorban,vannak itten olyan dolgok kéremszépen:D

Ja és úgy mindenkitől kérdezném,hogy a kmóra háttérvilágításnak van 3 kis ledecske,na nekem az mind elszállt,de úgy elkormolódott,így nem tudom milyen(12v.de hány watt?) ha valaki tudná mondani,azt megköszönném.
Nekem a sima gyári paioli telóm van..:D más adatot nemtudok sajnos..:/
hm ,hát igen az egyikbe showa van a másikba marzotchi vagy milyen mind más,nekem a vékonyabb része a telonak 35mm,de többet nem tudok:DD
Hali igen ..!
36 x 48x11 es kéne bele elvileg vagyis enyémbe akkora volt.. de nem valószinű hogy fogsz ilyet kapni szinte nincs is.. körbe kérdeztem fél magyarországot.. én 36x48x10,5 öst tettem bele azt lehet kapni.. annyival bonyolultabb h nem ütöd vagy ütik visaz teljesen a peremig hanem kicsit feljebb hagyják autó szerelőhöz elviszed megcsinálja szépen..:)
De ha szét szeded tolómérő és kiderül mekkora kell..:)
Remélem segíthettem:)
Üdv
Nekem ugyan ez a bajom,csak derbi sdr 2001 es moci és Showa teló.
Sajna nekem se tudott senki mondani méretet,találni meg nem tudok neten,mert van 500ezer fajta abból is :S
Lehet neked is az lesz,hogy előbb szét kell szedni azt a szimeringet kiveszed,és rajta van elméletileg a méret :S
Sziasztok! Segítségeteket kérném abba, hogy van egy2005 derbi x-racem és paioli első telóm bal oldalon szimeringet kell cserélnem és megtudná nekem mondani valaki , MILYEN MÉRETŰ KELL BELE SÜRGŐS VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
12:54perc van,fentvagyok
1 órakor gyere fel msn-re, ha nem jössz fel nem tudom ma feladni a csomagot!
pontosabban ma
holnap délelőtt leszek msnen és megbeszéljük,délután már postázhatjuk is.
Írj címet!
Az enyém:
Iglódi Tamás
Mesterszállás
Szabadság út 52.
5452