Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy ahogy mondod
Ez igaz tényleg nem szedtem ki :O :/
Köszönöm még1 szer hogy segítesz/segítettél
nagyon remélem hogy csak a kipufogó a ludas és nem kell szerelőhöz vinnem még egy darabig ..:/ mert ugye akkor az sem 2 fillér lesz/lenne :S
Amúgy akkor elképzelhető az is hogy kiéget ta gyapot? szóval hogy attól lenne más a hangja és attól "menne jobban"?
Ha nem kotyog semmi akkor elméletileg most nincs akkora baja?
Köszönöm még1 szer
Hali! Ha tekergeted, meg ilyenekkel szórakozol, akkor a gyertyát vedd i és úgy nézd hogy akad-e? Mert ha a kipufogó ad hangot néha, akkor valószínűsítem hogy azt nem szedted ki
hát akkor ezt a hibát legalább kiszürted!
elöfortulhat hogy a kipufogód módositotta önmagát..
lehet kiégett a gyapot.
De akárhogy is figyeltem ebben nem kotyogott semmi .. én nem vettem észre benne semmit az 100
viszont ha tekergetem előre hátra akkor van hol könnyeben és akk egy negyed fordulat után akkor ugy mond " akad" de át lehet tekerni és mikor tekergetem akkor a kipuf ad ki hangot .. vagy nem tudom máshogy leirni elég nehéz iggy irásban
egy haver szerint lehet hogy csak a kipufugóban volt talán valami
ez nem lehetséges.?
nah most néztem meg .. én nem 'észleltem' semmien kotyogást tekergettem előre hátra "rángattam" mozgattem fel le jobbra balra de semmi nem zörgött/kotyogott megse mozdult semmi..
megfogod a lendkereket és jobbra balra csavargatod hirtelen váltva az irányt.ha a hajtókarral gond van akkor egy élesebb koppanó hangot hallasz mindha lenne holtjátéka ahol nem viszi a dugót.
Jaja kívülre a festék védelmére, meg B-style lakk, az azt ilyen műanyag idomokra szokták rakni, mert elég rugalmas ahoz, hogy a műanyag mozgása ne pattogtassa fel.
Áhh győrtől nagyon messze
pedig jó lenne amúgy
azért köszönöm szépen :)
Amúgy meg Mohács környékén :)
Azért köszi
és a fő tengelyen hogy kell folyamatosan forditani?:D(bocsi de nem értek hozzá):D
és ezt a kotyanást hogy képzeljem el ?:) még nem csináltam ilyet!
Köszi
hol laksz?én györi vagyok.nagyon szivesen segitek,motorszerelö vagyok.természetesen anyagiaktól mentesen
szinte biztos hogy a fötengelycsapágyad fogja megadni magát.
szedd le a lendkeréknél a deklit és rángasd meg fel le+ki-be.
ha nem kottyanik akkor még jó.fordits folyamatosan a fötengelyen és több állásban ismételd meg.
ha ez jó akkor hirtelen forgatással kézzel,elöre hátra tekergesdd meg .igy a hajtókar kottyanását is kiszürheted.
Értem. köszönöm ..
Akkor ezek szerint vigyem el valahova ahol értenek hozzá szedjék szét és majd ők meg mondják mi lehet a gondja ?
mert én nem értek a blokk részéhez..
bejáratás csak furás esetén szükséges.
a lényege hogy a km ora folyamatosan fel-le mozogjon,motorfék TILOS!
Hát eddig még nem tűnt fel hogy ne olajozna rendesen ,ugyan úgy mint szokott.
és akkor ez csak úgy derül ki hogy mi a gondja ha teljesen szét lesz húzva a blokk ?
amugy a járatási idö kb 1,5-2 tank benya kiméletes váltakozó terhelés alatt+1tank normál üzem.utánna go!
mint mondtam ez vagy fötengelycsapágy miatt vagy dugó miatt van igy.de elöfordulhat hogy a hajtókar görgöi koptak meg és lazábbak,
több oka is lehet.vagy együttes okok.
sima dugócserét ne csinálj ha van benne kompresszió.ezeket amugyis elég elöször gyürüzni.furás nélküli cserénél nem kell járatni.
olajoz rendesen?mert tisztább vagy szegényebb keveréktöl is lehet ilyen jelenség mert könnyebben égeti el az olajszegény benzint.
Ez 100%?
és ha dugót cserélek akkor ez megszűnik?
és ha cserélve van meddig kell járatni?(ha tudja valaki "tankban" mérve szóval hogy hány teli tank mire bejáródik.?)
Köszi!
csá
nem akarlak elszomoritani de ilyenkor szokott beállni...
szokatlan jó teljesitmény+más hang.
ilyenkor nincs mi visszafogja.csapágy vagy dugó
Attól még lepattog nem? A lakk kívülre megy a festékre.
Üdv!
Ha nem működik a kormány záram akkor nem lehet vele kezdeni valamit, hogy jó legyen? nem szeretnék újat venni és ugyis szét kell szednem az elejét ezért ha valaki tud valami megoldást rá annak megköszönném!
kulcsal nem tudom elforditani balra kormányzár felé .Szerintem csak be van rohadva /rozsdásodva
Köszönöm .További szép napot
B-style lakkot vegyél rá, igaz drága, de rugalmas