Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képek
Köszönöm a segítséget ma rakok fel képet. Jó kiállású a mocid, látszik a gazda keze. Amit én vettem az rozsdás piszkos elhanyagolt volt kérlek majd így nézd a képeket.
Még egyszer köszi! Egyébként ha sikerül a biznisz akkor minden elemről leveszem a negatívot és műgyantából készítek elemeket ha valakinek később kellene.
Kellemes ünnepet!
Képet tudnál felrakni hogy mennyire törött össze?
Az a baj hogy a Derbi Fenix-ekhez a legnehezebb alkatrészt találni...minimálisan megegyezik néhány alkatrésze a régebbi Sendákkal...

http://www.kepesmotor.hu/derbi...

Zimmermann Bálintnak hívják a srácot, van egy teljes és egy bontott Fenix-e. Szerintem az oldalidomok még meg vannak neki szóval hívd fel és kérdezd meg tőle. Én egy kilóméteróra hajtót vettem tőle :)
Bármi kérdésed van a Fenix-el kapcsolatban nyugodtan írj és ha tudok segítek:)
Itt van pár kép az én drágaságomról :)
MHR replika tuning kipufogó eladó derbire. Tökéletes állapotban kérésre küldök képet. Irányár 30 000!
Sziasztok!
Most vásároltam derbi fenixet és az előző tulajnál mint az első sárvédő mint a jobb oldali burkolat összetört (ha szemben állunk a motorral)

Kérlek benneteket segítsetek burkolatot találni , vagy a meglévő burkolatotok mását ( gipsz, papírmassé) eljutatni hozzám hogy műgyantából illetve üvegszálból le tudjam gyártani !

Segítségeiteket előre is köszönöm!

Utasi Tamás
Üdv!
Szerintetek ez a szimering jó lehet az én gyári paioli telómhoz?
Mert írja a derbi típusokat de külön olyan hogy derbi senda x treme olyan nincs csak drd-k ..?
Szóval szerintetek jó lehet? és azt is írja hogy kiemelkedő porlehúzó
Akkor a szimering meg a porlehúzó egybe van ? nem kell külön venni?:D
Bocsi ha butaságot kérdeztem ..
itt a link.. : http://citybike.hu/spd/55049/S...
Üdv srácok..
Már elhangzott a múltban de még1 szer érdeklődnék hogy ha a légszűrő szivacsát ki akarom pucolni (valami olaj lehet rá "öntve") akkor benzinnel mossam ki és utána öntsem le vmi féle olajjal vagy szárazon jobb ?
Köszi
Szép napot mindenkinek.. olcsó benzint:)
tyomkah@gmaiil.com
Engem a kipufogók áraik érdekelnének ..:D HA lehet ilyet kérni ..:D
Köszönöm.
További szép estét
Heló érdekelne a kipufogó, mailcímed?
Köszi hát... a széptől messze áll,de fogjuk rá eléggé egybe van.
Gumiba meg nem éri meg szélesebbet rakni ,mert egy az ,h lassabb lesz ,meg megváltozik a dönthetőség.
szép a mocid :)
milyen gumik vannak rajta? Nekem jelenleg 3.00 50P-s van de valami szélesebbre szeretném cserélni....tudnátok ebben segíteni?
A kerék 17"-os!
Valami nagyobb első lánckereked?
nekem is 70-es meg nekem hátul 53-as
Szia!

Nekem a Derbi GPR :
70ccm TOP Performances öntött vas hengerszett
17,5 Dellorto karburátor
Tecnigas RSG kipufogórendszer
15/50 áttétel
Végsebesség :120km/h utazója 90km/h

Nem tudom ,h megéri kockáztatni a 16-os első fogaskereket,mert ezzel az áttétellel is épp épp ,h ki vn egyensúlyozva ,de próba szerencse
Üdv!

Derbi/Gilera alkatrészek eladók.
Szinte minden van nem csak a képen látható dolgok!
Blokk alkatrészek: nikacilos henger+új dugó, főtengely, váltó, kuplung stb...

70/6231-473
enmoto@citromail.hu
Hali. Nem tudja valaki hogy hol lehet kapni szilentet a hátsó rugóstagba alul-felülre(bultaco).
10*22*35
10*26*19
Az első szám az 10 az biztos az utána lévő két szám nem biztos, hogy stimmel, lehet, eltér + - 1 számmal.
Előre is köszi
Sziasztok! kérdésem lenne....derbi sendámra(2001) most tettem airsal 70ccm hengerszettet, és vmiért forralja a vizet...szerintetek ez miért van? köszi
HALI! újfajta(2006-tól)DERBI blokkhoz minden van,PL:makulátlan 50 es gyári hengerszett 25000ft,amúgy a régi derbi blokkhoz 6 sebességes váltót 5000ft-ért tudok adni!06304906559
Azt csak infoként írtam, hogy tudja hogy mivel akarják átbaszni.
jah, de jobban örülnék minimum 5nek, vagy 6 nak, jobb lenne a nyomaték elosztása.
a.gabszi
Nekem 14/53-as van rajta és így megy 100-at. Azt akarom kérdezni hogy a 16-ost elbírnae meg hogy akkor kb mennyit menne?
Fogalmam sincs a blokk áttételeiről.
Blokkban az áttételeket tudod ? Mert akkor kilehet számolni.
13/47