Ma mentem ugyan az.. aztán leállitottam .. kb óra jövök haza és sztem most nem csinálja ezt .. nem tudom ez ilyen kedv függő ez a motor vagy én nem tudom ..xD
Hnap neki állok a szimeringnek..
tud segiteni valaki a néhány hozzá szólással elöbbi kérdésemben ?
szimeringel kapcsolatban?:D
én a kis jogomba tettem 120/65-öst asziszem
nagyon állat, csak ha sokáig használom elkezd olvadni a lámpa
már így is hullámos az egész, meg hólyagos XD
Hát remélem neked lesz igazad..
minden esetre figyelem hogy kezd e csörögni ..
Bár én azt nem értem csak hogyha valami oda lenne benne mint beszéltük akár főtengely csapágy vagy akármi akkor ha oda van valami akkor attól miért menne jobbat? vagy én nem tudom ..
mind1 remélem nincs baja és nem hagy ott valahol..:)
Szimeringes kérdésem tudja valaki?
Köszönöm További szép napot! olcsó benzint!
Üdv!
megjött a csomagom
és a teló szimeringem meg porlehúzó az egyben van érdekelne hogy ez baj vagy nem? szóval betenni ugyan úgy kell mintha külön lenne? vagy mindegyik egyben van ? képet is teszek fel !
héten neki állok megcsinálom csak aggaszt ez a hülye kipufogós sztori meg ez a "teljesitmény+hang nővekedés" hogy mitől lehet nem akarom hogy egy út közben be álljon vagy más esetleg nagyobb gondja legyen .. ez aggaszt kicsit :)
a.gabszi meg néztem a légszűrőt semmi elmozdulás semmi szakadás semmit nem találtam ..:S
Üdv!
Köszönöm előre
Kép a szimeringről .. (bocsi csak teló volt kéznél)
Ezaz hogy nem tudom hány km van benne mert 1. másik műszerfal van benne . igy vettem
2. kb 2 éve van válam azóta nem cseréltem a blokkba olajon kivűl mást ..:S
És azt sem tudom mikor lehetett utoljára cserélve..
De a légszűrös "sztorit" délután megnézem ..
Köszi!
További szép napot
Ha rángatni akarod a főtengőt meg ilyenek , ellenőrizni , melegítsd be a motort , menj vele egy kört. Utána gyertya ki. Aztán rángassad de nincs ott semmi gond szerintem.
imádom a motoromat....
ma próbálom berúgni (csak berúgós) erre megakad...rárúgok mégegyszer...akkor legalább megmozdult...kb a 100. rúgásra beröffent egyből felugrott a fordulat....a kipufogóból olaj-benzin keverék kezdett el jönni....mentem vele kb 15-20km-rt azóta semmi, de ugyan így nehezen indul....
most úgy vagyok vele ha szétesik vagy csökken a teljesítménye akkor majd szétkapom, de most még semmi....
a hangja a régi, mert nincs benne semmi tompítás vagy
(1998-as Derbi Fenix [duplagyűrűs gyári 50-es dugattyú van benne])
A karbi oldalán az a csavar nagy műanyag kupakkal /tekerővel/ a végén mire szolgál? Az enyémbe egy sima 8-as csavar van tekerve, és lehet ettől nem megy rendesen. Mikor elkezdem húzni jobban a gázt, lefullad. Már így vettem. Állítgattam a keveréket, schubertűt, többször kipucoltam a karbit, semmi változás. Egész kis gázon tudok menni vele. Mi lehet a baj? 3 évet állt a moci. Senda H.
Mert engem már basztak le a sünök a jelzés miatt pedig rajta van ..:D
Hnap neki állok a szimeringnek..
tud segiteni valaki a néhány hozzá szólással elöbbi kérdésemben ?
szimeringel kapcsolatban?:D
nagyon állat, csak ha sokáig használom elkezd olvadni a lámpa
már így is hullámos az egész, meg hólyagos XD
Derbire van új műszerfalad? és ha van akkor mennyibe kerül?
minden esetre figyelem hogy kezd e csörögni ..
Bár én azt nem értem csak hogyha valami oda lenne benne mint beszéltük akár főtengely csapágy vagy akármi akkor ha oda van valami akkor attól miért menne jobbat? vagy én nem tudom ..
mind1 remélem nincs baja és nem hagy ott valahol..:)
Szimeringes kérdésem tudja valaki?
Köszönöm További szép napot! olcsó benzint!
Valaki tudna némi információval szolgálni TNT 50-es vashengerről ?pl:tartósság,teljesítmény,fogyasztás
megjött a csomagom
és a teló szimeringem meg porlehúzó az egyben van érdekelne hogy ez baj vagy nem? szóval betenni ugyan úgy kell mintha külön lenne? vagy mindegyik egyben van ? képet is teszek fel !
héten neki állok megcsinálom csak aggaszt ez a hülye kipufogós sztori meg ez a "teljesitmény+hang nővekedés" hogy mitől lehet nem akarom hogy egy út közben be álljon vagy más esetleg nagyobb gondja legyen .. ez aggaszt kicsit :)
a.gabszi meg néztem a légszűrőt semmi elmozdulás semmi szakadás semmit nem találtam ..:S
Üdv!
Köszönöm előre
Kép a szimeringről .. (bocsi csak teló volt kéznél)
florymor(kukac) citromail. hu
2. kb 2 éve van válam azóta nem cseréltem a blokkba olajon kivűl mást ..:S
És azt sem tudom mikor lehetett utoljára cserélve..
De a légszűrös "sztorit" délután megnézem ..
Köszi!
További szép napot
Nézd meg, nem e csuszott le a karbiról a légszűrő összekötő vagy szakadt ki vagy vágták el.... nem kell egyből generálozni. Hány km -er van bent ?
Eladó lett motorom ha valakit érdekel. Nagyon pöpec állapotban van, tiszta gyári :)
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Katt
ma próbálom berúgni (csak berúgós) erre megakad...rárúgok mégegyszer...akkor legalább megmozdult...kb a 100. rúgásra beröffent egyből felugrott a fordulat....a kipufogóból olaj-benzin keverék kezdett el jönni....mentem vele kb 15-20km-rt azóta semmi, de ugyan így nehezen indul....
most úgy vagyok vele ha szétesik vagy csökken a teljesítménye akkor majd szétkapom, de most még semmi....
a hangja a régi, mert nincs benne semmi tompítás vagy
(1998-as Derbi Fenix [duplagyűrűs gyári 50-es dugattyú van benne])
Lenne egy kerdesem, van olyan karburator amely tudja vegyiteni az olajat a benzinnel?
Valaszotokat elore is koszonom!