Sziasztok!
Van egy 2006os senda x-trem sm mocim.Dugócserére szorul.Gyári 50es alu nicasilos henger van rajta az nem sérült. Eddig 36000ért találtam gyári dugót.40000ért lenne 80as komplett dr szett.De ha valaki tudna gyári dugót jó áron, akár használt 50es szett vagy bármi jelezze.Olcsób árfekvésben melyik szetteket,dugókat ajánlanátok,melyiket nem?Ja kipu, minden gyári, 17,5ös karbija van, csak elöl van 1 el nagyobb lánckerék.Elöre is köszi üdv.!
Az a gond, hogy ha a sárga vezeték a töltés, meg a világítás.
DE a lent mutatott fesz szabályzómról csak csak egy kimenő van, vagyis annak kell lenni a töltésnek (duda, index) is meg a világításnak is.
Így olyan mintha a aksirol menne a világítás? Elvileg külön kellene kapni a világításnak?
Én általában személyesen intézem az adásvételt, csak is azért, hogy megbizonyosodjak róla, hogy kell e nekem a portéka. Illetve, h ah eladok valamit akkor a vevő elégedett e azzal amit kap. Igy nincs helye semmilyen visszaélésnek. .......amugy soha nem volt rossz tapasztalatom előreutalásos ügyintézéssel sem.
hát úgy volt hogy suliban voltam irta az sms-t hogy elküldte én meg küldjem el a pénzt hazaértem elküldtem és még ő kételkedett hogy biztos elküldtem-e merthogy nem érkezett meg a számlájára másnap érkezett meg neki, megköszönte, de nekem meg nem jött semmi...felhívtam 3nap múlva hogy nem jött meg a csomagom gondoltam biztos elkeveredett a postán mondtam neki küldje el a feladóvevényt aztmondta elküldi de nem küldte én meg zaklattam hogy küldje el aztán meg azt mondta hogy kimegy külföldre majd ha hazaért ez után fel se vette a telefont.
Vagy itt: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Én itt már rendeltem tömítésszettet, eddig mindig megkaptam.
Van egy 2006os senda x-trem sm mocim.Dugócserére szorul.Gyári 50es alu nicasilos henger van rajta az nem sérült. Eddig 36000ért találtam gyári dugót.40000ért lenne 80as komplett dr szett.De ha valaki tudna gyári dugót jó áron, akár használt 50es szett vagy bármi jelezze.Olcsób árfekvésben melyik szetteket,dugókat ajánlanátok,melyiket nem?Ja kipu, minden gyári, 17,5ös karbija van, csak elöl van 1 el nagyobb lánckerék.Elöre is köszi üdv.!
DE a lent mutatott fesz szabályzómról csak csak egy kimenő van, vagyis annak kell lenni a töltésnek (duda, index) is meg a világításnak is.
Így olyan mintha a aksirol menne a világítás? Elvileg külön kellene kapni a világításnak?
nem arról megy.akkuról az index,duda meg a műszerfal megy.
egyébként mi a probléma hogy ennyit kérdezel?
5.000 ért?
csak rádugod kipróbálod, nem vesztesz vele semmit.
a csatikat nem tudom hogy vannak.
a sárga kábel a világitás
Érdekel valakit egy használt dellorto phva 14-es?
5ezerért megkapja akit érdekel.
csak a szivatónak az a müanyagháza el van törve, csak ennyi baja van
Valakinek van eladó gyújtó tekercse Derbi rabasa gyújtáshoz?
egy kis segítséget kérnék, hol tudnék jó áron főfékhenger javító készletet venni AJP sportfékhez?
Köszi !