Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem kaptam meg a képeket!
A pinkmotorsnál van 8000 Ft-ért dugó!
Vagy itt: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Én itt már rendeltem tömítésszettet, eddig mindig megkaptam.
Sziasztok!
Van egy 2006os senda x-trem sm mocim.Dugócserére szorul.Gyári 50es alu nicasilos henger van rajta az nem sérült. Eddig 36000ért találtam gyári dugót.40000ért lenne 80as komplett dr szett.De ha valaki tudna gyári dugót jó áron, akár használt 50es szett vagy bármi jelezze.Olcsób árfekvésben melyik szetteket,dugókat ajánlanátok,melyiket nem?Ja kipu, minden gyári, 17,5ös karbija van, csak elöl van 1 el nagyobb lánckerék.Elöre is köszi üdv.!
Készül a gépem "dizájnja" mit szóltok hozzá? Minden idom fehér lesz alapból. Ez még az első verzió a tank idomhoz.
HALI!derbi bultaco szép állapotú komplett futómű,ahogy a képen van 50000ft,senda r-és x-race motorokhoz szinte minden van!06304906559
akarok venni gyújtásalaplapot használten érdemes vele foglalkozni ?
Az a gond, hogy ha a sárga vezeték a töltés, meg a világítás.
DE a lent mutatott fesz szabályzómról csak csak egy kimenő van, vagyis annak kell lenni a töltésnek (duda, index) is meg a világításnak is.
Így olyan mintha a aksirol menne a világítás? Elvileg külön kellene kapni a világításnak?
nem vagyok elektromos
nem arról megy.akkuról az index,duda meg a műszerfal megy.
egyébként mi a probléma hogy ennyit kérdezel?
Én általában személyesen intézem az adásvételt, csak is azért, hogy megbizonyosodjak róla, hogy kell e nekem a portéka. Illetve, h ah eladok valamit akkor a vevő elégedett e azzal amit kap. Igy nincs helye semmilyen visszaélésnek. .......amugy soha nem volt rossz tapasztalatom előreutalásos ügyintézéssel sem.
akkor elvileg így az akurol megy a világítás?
hát úgy volt hogy suliban voltam irta az sms-t hogy elküldte én meg küldjem el a pénzt hazaértem elküldtem és még ő kételkedett hogy biztos elküldtem-e merthogy nem érkezett meg a számlájára másnap érkezett meg neki, megköszönte, de nekem meg nem jött semmi...felhívtam 3nap múlva hogy nem jött meg a csomagom gondoltam biztos elkeveredett a postán mondtam neki küldje el a feladóvevényt aztmondta elküldi de nem küldte én meg zaklattam hogy küldje el aztán meg azt mondta hogy kimegy külföldre majd ha hazaért ez után fel se vette a telefont.
Érdekel valakit 14 es dellorto karbi?
5.000 ért?
resone...ha nagyon tetszik, csak szólok, eladó! :)
Mesterszálláson. Szolnoktól 40 km-re. Postán elküldjük. Vagy ha közel lakunk egymáshoz akkor átmegyek én vagy átjössz te.
akkor valószínű hogy a sárga az akkutöltés is. mert csak ennyi kábel van.és semmi akadálya hogy a világítás és a töltés 1 kábelen fusson.
De ha a sárga a világítás, honnan lesz aku töltés? Több vezeték nincs, mert a cdi- gyujtásra megy .
jó hát,ez derbi!
csak rádugod kipróbálod, nem vesztesz vele semmit.
a csatikat nem tudom hogy vannak.
a sárga kábel a világitás
értem. hnap küldöm aképeket, mert ma nem tudtam csinálni. am hol laksz? hogy tudnánk megoldani a cserét?
Helló! Még annyit hogy ebbe a hengerbe nincs segédkipufogónyílás. Itt vannak a képek:
Én nem tudok segíteni és nem is ismerek olyat aki tudna bocsi pappi...

Érdekel valakit egy használt dellorto phva 14-es?
5ezerért megkapja akit érdekel.
csak a szivatónak az a müanyagháza el van törve, csak ennyi baja van
Senki nem tud segíteni?
Hellosztok!

Valakinek van eladó gyújtó tekercse Derbi rabasa gyújtáshoz?
Sziasztok,

egy kis segítséget kérnék, hol tudnék jó áron főfékhenger javító készletet venni AJP sportfékhez?

Köszi !
Ezt kifejtenéd?