Köszönöm szépen. pénteken került hozzám a motor darabokban. annyit tudok hogy derbi senda r null kmes új 70es hengerrel. most jön a tavaszi szünet:) biztosan hasznát veszem majd a képeknek meg a pdfeknek köszi:):)
hello nekem van pdf-ben ilyet útmutató szereléshez amin mutatja h kell szétszedni a villát, karbit és a végén ott vannak a kapcsolási rajzok. Ha gondolod elküldhetem
Sziasztok!
Derbi Senda R hez lenne szükségem kapcsolási rajzra, vagy komplett kábelezésre vagy esetleg fotókra! Vandáloktól lett szerezve a motor. Vázig lecsupaszították a kábeleket meg levágták.!Mindent! Köszi előre is.
Sztem olyan 78as lenne az igazi. Nekem volt benne 84, az sok volt neki. A 80 elég kompromisszumos, felül nem volt az igazi, de szépen megindult alacsony fordulatról is. Most télen meg csak a 72-est találtam meg hozzá:( Drága mulatság ez a főfuvi, mert M6-os kel bele, ami 800, 900ft/db. Az M5-ös átmérőjű meg 70ft/db. De miért
Végül Vertex dugóval de összeállt a gép, már csak a karbit kell hozzálöni és kész. Egy kicsit hangosabb lett a gép, mert a katalizátort kiszedtük (le volt szakadva és zörgött). Van valakinek kipurendszerröl csak hátsó dob eladó( nem gyári érdekelne és 3 csavaros)? DrDani felvettelek MSNen, a termosztát ügyében!Tényleg és melyik a fojtott és fojtatlan henger?
Üdv.!
Igen ezt tapasztalom én is amit leírtál. Ezek szerint nagy lehet a főfúvóka benne? Most 90 azt hiszem ami benne van. A súbertűm meg a legfelső nútban van.
Ha kevesel fenn, akkor nyélre huzott gáznál azt kell tapasztalnod hogy olyan lenne mintha levennéd a gyujtást a mociról. Nekem is 50es gyári folytatlan hengerem van gyári 14es dellortoval. 84es főfuvival nyélen hörög, lemélyül a hangja megtorpan ahelyett hogy húzna. Most 72es van benne, szépen kiforog, 100at megy, szélárnyékban 110et:)
Nekem egy 50-es fojtatlan henger van rajta, Dellorto PHVA 14-es karbival. Viszont a karbit azt cserélnem kel valószinű 17,5-re, mert már teljes gázadásnál nincs nafta és inkább már a lehörgés határán van.
helló olyan kérdésem lenne hogy ez http://motorwebaruhaz.hu/catal... a km kihajtó jó lehet derbi sendára mert kimondottan sendára nem találtam de ez ugyan úgy néz ki mint ami most van
itt az e-mail címem: havran.viktor@gmail.com
Derbi Senda R hez lenne szükségem kapcsolási rajzra, vagy komplett kábelezésre vagy esetleg fotókra! Vandáloktól lett szerezve a motor. Vázig lecsupaszították a kábeleket meg levágták.!Mindent! Köszi előre is.
Mert a szimering még talán oké netről (mondjuk a méretét nem tudom..xD)
De porlehúzó-t lehetetlen találni neten..:D
Üdv.!
Nekem egy 50-es fojtatlan henger van rajta, Dellorto PHVA 14-es karbival. Viszont a karbit azt cserélnem kel valószinű 17,5-re, mert már teljes gázadásnál nincs nafta és inkább már a lehörgés határán van.
mekkora henger és karbi van a mocidon?