Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked mennyit érne meg?
ja és elvileg 99es. de majd kiokoskodok vmit:)
Köszönöm szépen. pénteken került hozzám a motor darabokban. annyit tudok hogy derbi senda r null kmes új 70es hengerrel. most jön a tavaszi szünet:) biztosan hasznát veszem majd a képeknek meg a pdfeknek köszi:):)
Elküldtem de csak senda r drd van benne ami még elfogadható lenne. Azt sajnos nem tudom miben más az elektrónikája a régi vázasnak az újal szemben.
Nagyon megköszönném:)
itt az e-mail címem: havran.viktor@gmail.com
hello nekem van pdf-ben ilyet útmutató szereléshez amin mutatja h kell szétszedni a villát, karbit és a végén ott vannak a kapcsolási rajzok. Ha gondolod elküldhetem
Sziasztok!
Derbi Senda R hez lenne szükségem kapcsolási rajzra, vagy komplett kábelezésre vagy esetleg fotókra! Vandáloktól lett szerezve a motor. Vázig lecsupaszították a kábeleket meg levágták.!Mindent! Köszi előre is.
Sztem olyan 78as lenne az igazi. Nekem volt benne 84, az sok volt neki. A 80 elég kompromisszumos, felül nem volt az igazi, de szépen megindult alacsony fordulatról is. Most télen meg csak a 72-est találtam meg hozzá:( Drága mulatság ez a főfuvi, mert M6-os kel bele, ami 800, 900ft/db. Az M5-ös átmérőjű meg 70ft/db. De miért
Mit kérsz érte?
hello, nekem van egy eladó!
És Én honnan tudnék szerezni..?:D
Mert a szimering még talán oké netről (mondjuk a méretét nem tudom..xD)
De porlehúzó-t lehetetlen találni neten..:D
Ja majd csinálok és köszi!
a fojtott az aminek össze van szűkítve a kipu nyílása de a tiéd nem fojtott
Végül Vertex dugóval de összeállt a gép, már csak a karbit kell hozzálöni és kész. Egy kicsit hangosabb lett a gép, mert a katalizátort kiszedtük (le volt szakadva és zörgött). Van valakinek kipurendszerröl csak hátsó dob eladó( nem gyári érdekelne és 3 csavaros)? DrDani felvettelek MSNen, a termosztát ügyében!Tényleg és melyik a fojtott és fojtatlan henger?
Üdv.!
Igen ezt tapasztalom én is amit leírtál. Ezek szerint nagy lehet a főfúvóka benne? Most 90 azt hiszem ami benne van. A súbertűm meg a legfelső nútban van.
Enyémen 54-13 van-75-80 a vége és az erő is elég nagy. De megtennél annyit hogy lefényképezed pár helyről a hátsó láncvezetőt?
Helló derbi senda sr 50 esem van gyári áttételel 50 a vége fojtást nem találtam max a vékony kipuff mekora láckereket vegyek bele?
Csinálnátok nekem legalább egy képet erről hogy hogy néz ki egy ilyen?
Ha kevesel fenn, akkor nyélre huzott gáznál azt kell tapasztalnod hogy olyan lenne mintha levennéd a gyujtást a mociról. Nekem is 50es gyári folytatlan hengerem van gyári 14es dellortoval. 84es főfuvival nyélen hörög, lemélyül a hangja megtorpan ahelyett hogy húzna. Most 72es van benne, szépen kiforog, 100at megy, szélárnyékban 110et:)
Szia!

Nekem egy 50-es fojtatlan henger van rajta, Dellorto PHVA 14-es karbival. Viszont a karbit azt cserélnem kel valószinű 17,5-re, mert már teljes gázadásnál nincs nafta és inkább már a lehörgés határán van.
Hívd fel őket ! Megmondják.
helló olyan kérdésem lenne hogy ez http://motorwebaruhaz.hu/catal... a km kihajtó jó lehet derbi sendára mert kimondottan sendára nem találtam de ez ugyan úgy néz ki mint ami most van
Helló,
mekkora henger és karbi van a mocidon?
Nagy a főfuvi a karbian, sokat kap. A gyertyát szedd ki nézdd meg és korom fekete lesz! Kisebb főfuvi, vagy több levegőt neki
Rokonom a munkahelyére tud rendelni ilyen cuccokat , és onnan.