Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyáá srácok valaki segítsen ..xxD
szét-illetve össze szeretném rakni a gépet minél hamarabb
Nem tudja senki hogy jó e a szimering amit linkeltem (előzmény)
Vagy nem tudja valaki a méretét,vagy linket ahol gyári paioli telóhoz van szimering -porlehúzó?:S
Repsol Sintetico

Jól keveredik a benzinnel és így nem ülepszik le.
Hello
Nincs valakinek eladó gyújtáskapcsoló betétje? vagy nem tudjaátok hogy hol lehet venni? Derbi Xtreme 2005-öshöz kellene
Igen igen .. :D Eléggé ismerős..:D
Igazából ez egy szerény kis videó :) Nemrégiben felültem mögé , pedig mindig mondtam, hogy soha senki mögé..... de mégis , örök nyom marad :S Brutál rossz érzés volt az a kis 80 as tempo is. Valahogy 2. személyként nem érzem.
Ügyes..
jó lesz az :)
az új ghostrider :D
Valószínű. Nem mondasz hülyeséget. Viszont jobban világít az 55/55 mint a 35/35.
Hello
Nincs valakinek eladó gyújtáskapcsoló betétje? vagy nem tudjaátok hogy hol lehet venni? Derbi Xtreme 2005-öshöz kellene
én valami olcsó OMV-s 2t löttyöt...másra most nem tellik :P
nincs valakinek egy felesleges14 fogas első lánckereke?
Pont olyan kell mint a régi Derbi Sendákra (98-as évjáratúak).
Vagy ha tudnátok adni egy honlapot vagy bármit azt megköszönném!
2t akart lenni :)
"t full szintetikus motor olajat használok
márkát nem tudom! hülye neve van :) eper illatú az olaj:)
Hali!
Elárulnátok h ti milyen olajat használtok a benzin mellé? :)
hali!
na most szerintem abba a problémába ütközhettek a 100Wos izzónál h nem fogja kihajtani mert a fesz szabályzó ami a motorunkon van az 12V 60W-os. Talán még az 55W halogént sem hajtja ki rendesen. Én szerintem maradok a 35/35W os halogénnél, de ezt meg csak internetről tudom beszerezni -.-
Valami ilyen érdekelne engem is :) nekem is 70 ccm- es :D
Sziasztok!
Derbi gpr 50 r hez nem tud valaki szerezni idomot?
És lenne mégegy kérdésem,: a végsebesség növeléséhez szeretnék elöre vagy hátra venni fogaskerekeket? igyis nagyon lóg a láncom szoval nagyobb fogaskereket és nem kisebbet
Rendelt már valaki ilyet? vagy tudja valaki hogy jó e senda x treme hez is? mert fölösbe nem szeretném megrendelni..
a többi kérdést leirtam már csak 'vissza hivatkozok rá'
Köszönöm..
üdv srácok
Sziasztok,
mondjatok légyszi egy bevállt első hátsó lánckerék méretet, 70cc-es erős a blokk, a lényeg, hogy minél kevesebbet fogyasszon.
Pizzu írta már hogy 6,5 deci. A kis csavar az a minimum szintet jelzi azt majd tekerd be szépen. Aztán hat és féldeci pálinkát tolhatod bele :).
de az enyémben BA20D -s halogen 35/35 van igen.
Tomekébe H4 et tettünk. Rugós fefogatással :) ott nincs lámpafoglalat csak a lámpa. mert beleül a búrába kis alakítással.
nyomaték kulcsot viccnek szántam. Persze a megfelelő nyomatékkal elkerülhető a menetszakadás , nyúlás. Viszont az én nyomatékkulcsom a kezem volt szóval érzésseel :).
Most kb. 90-95km/h-val megy, óra szerint. De volt pl 100 is óra szerint. Ha van szembeszél akkor olyan 80 a max. Viszont a 70-et szépen utazósebességként viszi. Ez szerintem teljesen jó paraméter egy 50ccm motorhoz képest.
valakinek nincs derbi blokkja eladó? 2000 vagy az előttihez szóval a régebbi verzió, mint az adatlapomon