Gyáá srácok valaki segítsen ..xxD
szét-illetve össze szeretném rakni a gépet minél hamarabb
Nem tudja senki hogy jó e a szimering amit linkeltem (előzmény)
Vagy nem tudja valaki a méretét,vagy linket ahol gyári paioli telóhoz van szimering -porlehúzó?:S
Igazából ez egy szerény kis videó :) Nemrégiben felültem mögé , pedig mindig mondtam, hogy soha senki mögé..... de mégis , örök nyom marad :S Brutál rossz érzés volt az a kis 80 as tempo is. Valahogy 2. személyként nem érzem.
én valami olcsó OMV-s 2t löttyöt...másra most nem tellik :P
nincs valakinek egy felesleges14 fogas első lánckereke?
Pont olyan kell mint a régi Derbi Sendákra (98-as évjáratúak).
Vagy ha tudnátok adni egy honlapot vagy bármit azt megköszönném!
hali!
na most szerintem abba a problémába ütközhettek a 100Wos izzónál h nem fogja kihajtani mert a fesz szabályzó ami a motorunkon van az 12V 60W-os. Talán még az 55W halogént sem hajtja ki rendesen. Én szerintem maradok a 35/35W os halogénnél, de ezt meg csak internetről tudom beszerezni -.-
Sziasztok!
Derbi gpr 50 r hez nem tud valaki szerezni idomot?
És lenne mégegy kérdésem,: a végsebesség növeléséhez szeretnék elöre vagy hátra venni fogaskerekeket? igyis nagyon lóg a láncom szoval nagyobb fogaskereket és nem kisebbet
Rendelt már valaki ilyet? vagy tudja valaki hogy jó e senda x treme hez is? mert fölösbe nem szeretném megrendelni..
a többi kérdést leirtam már csak 'vissza hivatkozok rá'
Köszönöm..
üdv srácok
nyomaték kulcsot viccnek szántam. Persze a megfelelő nyomatékkal elkerülhető a menetszakadás , nyúlás. Viszont az én nyomatékkulcsom a kezem volt szóval érzésseel :).
Most kb. 90-95km/h-val megy, óra szerint. De volt pl 100 is óra szerint. Ha van szembeszél akkor olyan 80 a max. Viszont a 70-et szépen utazósebességként viszi. Ez szerintem teljesen jó paraméter egy 50ccm motorhoz képest.
szét-illetve össze szeretném rakni a gépet minél hamarabb
Nem tudja senki hogy jó e a szimering amit linkeltem (előzmény)
Vagy nem tudja valaki a méretét,vagy linket ahol gyári paioli telóhoz van szimering -porlehúzó?:S