Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld + mind a 2 módszerrel eladni,maximum ha elviszik egészben,akkor levonsz a moci értékéből,vagy beszerzed újonnan.
Én is ezen gondolkozok, csak nem akarom sokáig árulni. De lehet alkatrészben feldobom.
Üdvözöllek,elégséges? xD remélem látni a képet,ha nem próbáld + letölteni és ránagyítani =) Ha úgyse akkor e-mail.
Egy és új,amúgy lehet hogy könnyebben tudnád eladni a motorod darabokban,mint egészben. De persze ez csak az én véleményem...
Tehát azt mondod tutira elkellnek az alkatrészek, az árakkal tisztába vagyok csak nem tudom hogy mennyire pang a piac. Az idomokra írtad hogy 10-20. Azt újonnan értetted vagy használtan, meg egyre vagy az összesre?
A Gyári cuccok kb. 120%-osak,amikor vettem 1 fejidomot (elsőlámpa burkolat) az volt kb. 12-13ezer ha jól emlékszem. Komplett új motor az kb. 4-500Ezer,Idomok olyan 10-20Ezer között,(attól függ mi). Lánc az olyan 3ezer vagy kicsit több. Többit nem tudom,remélem segítettem =)
Helló mindenkinek! Nem tudjátok hogy most mennyire mennek a Derbi alkatrészek? Mert gondolkozok rajta hogy darabokba adom el. Csak nem akarom évekig árulni. Üdv mindenkinek!
Sziasztok még mindig eladó a derbim. http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Üdv mindenkinek!
Nekem meg olyan,hogy aki esetleg itt kínálja eladásra a derbijét a sportmotoron,az nézze már meg az emailjeit.
írtam vagy 20 eladó derbi tulajdonosnak azt vagy 2en irtak vissza...
Am meg itt a jó idő végre :) Sziasztok!
hello
mindenkinek
nekem olyan kérésem lenne hogy valaki tudna csinálni senda x treme
fesszabályzo csatlakozorol képet a vezetékekről ?
nagyon fontos lenne köszi előre is !
Szia

14 esem van ha az jó abban tudok segiteni.Írd meg az elérhetőséged felhívlak
Én eladnám a 13-as lánckerekemet, majdnem vadi új, de kéne egy 15-ös. Senda H-m van.
Keresek első 13 as lánckereket.

Van

Szimering szettem és csapágy szettem ha valakinek kell.

Tuning kitt elkelt.

Motor még mindig meg van.Vegyétek vigyétek mert nagyobbat szeretnék.
Üdv újra mindenki. Fotógalériámba tettem fel képeket a "Mi hova megy?" galériába. Akinek 2000 környéki sendája, vagy Bultacoja van az a képekhez fűzze már hozzá hogy hova milyen színű vezeték megy. Előre is kösz mindenkinek.
sziasztok... tud valaki küldeni vmi külföldi pl:német vagy nemtom oldalt ahol van sok derbi gpr... mert mo.-n nincs sok gpr ''most kelt el amit kinéztem ... full malossi 100ccm.... mind1 .... thx
Szia!
10-ért érdekelne!
Üdv
helo ma széttört a hátsó idomom és keresel hozzá drd racinhhez ha valaki tud eladód szóljon előre is kösz
Sziasztok!
Ma kitört a dugattyúmból egy darab,érdekelne hogy a gyári 50-es hengert lehet-e furatni? derbi x-treme 2005
ha nem, hol tudok dugót venni hozzá+hengert Budapesten
köszi előre is a segitséget
Sziasztok

Tudja valaki, hogy milyen lánc , első-hátsó lánckerék, és fékbetét kell
a 2004-es X-Race sendámra?
Vagy hol lehetne ezeket beszerezni?
De azt honnan tudom, hogy falsot szív vagy sem?
sziasztok,nagyon fontos kérdésre keresem a választ,gyári főtengelybe mekkora méretű felső tűgörgő kell ? 2003as derbi senda xtreme sm-ről van szó.Olyan írjon aki biztosra tudja.
Találtam több féle méretűt:
http://www.robogoalkatresz.eu/...
http://www.robogoalkatre
sz.eu/...

http://www.robogoalkatresz.eu/...
Ezeket adta ki találatra.
az a baj hogy nincs sok kedvem szétszedni most a blokkot....attól tartok hogy inkább a membránház ment szét vagy lehet megint csak fennakadt az úszó mint legutóbb....
nem lehet h a főtengely szimeringnél csipkedi az olajat? sztem de
Nekem ha napokig áll a Fenix-em akkor a kipufogóban benzin-olaj keverék gyűlik össze, nehezen indul,van hogy a berúgókar megakad annyira hogy lenyomni se tudom, ilyenkor kicsit megtolom ezek után beindul fogja kifröcsköli azt a lét és után megy mint a veszett....teljesítmény csökkenés nincs 6000-nél elkezd húzni egészen 9000 gond nélkül...
Indulás elején eléggé füstöl (igaz sztem mert kicsit sok olajat kaphat...)
Nincs valakinek valami megoldása miért gyűlhet össze a kipufogóban az olaj? Maga a blokk annyiban különbözik egy régebbi EBS Senda blokktól hogy ezen léghűtéses henger van (EBD)
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,már régóta Derbit akarok venni,nézegettem jó moci jó moci,de azt mondják nincs hozzá alkatrész vásárlási lehetőség..pontosan így fogalmazott 1 motorosbolti eladó:
"Én ismerem a Derbi magyarországi forgalmazóját van hozzá 1 csomó cucc,viszont van nagyon sokminden amihez egyszerűen alig lehet hozzájutni,mindig pont az nincs ami kéne"
Ez igaz Srácok?