Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor nem tudom milyen gyújtásod van, de az enyémen konkrétan ki lehet szedni . :D
Sziasztok.
Valaki nem tudja, hogy milyen alapozó kell a burkoltra, hogy tartósan megmaradjon a festék. Lefújtam, de elég szépen felpattogzott pár helyen egy hét után.
megőrít a motorom
*:-O
motorozgatok erre elkezdem tépni neki és mintha sport rendszer lett volna rajta hogy először semmi utána meg elkezdett huzni hát mondom biztos hát szél de lófaszt ezt csinálja folymat mintha rendszer lenne rajta bizonyos fordulaton elkezd húzni .. nem olyan intenziven mint egy sport rendszer de majdnem .. és most álok be az udvarba hallgatom bazdmeg mélyebb lett a hangja ..
mi lehet vele sztetek?:D
Mondjuk bajnak nem baj másabb hangja van mélyebb olyasmi mint mikor leveszed légszűrő oldalát és ugy inditod be vmi olyasmi csak nem annyira hangos szal mélyebb lett jobban megy .. érdekes :D
Sztetek?
nem lehet szétszedni és új gyújtásalaplapot kell venned
Szevasztok!

Valaki nem tud véletlenül derbi gyújtáshoz gerjesztő tekercset eladót?
Nem semmit jogsi,biztositás, adás vételi (ami nem volt nálam) első segély csomag .. és utána kötöttek bele a kipufugómba .. ennyi volt..:) de nem nagyon fogalkoztat mert ezekkel kb 0% hogy még1szer találkozok .. valószinű hogy csak erre mentek fel épp az autópályára és gondolták akk most meg szopatnak vmivel.. nem hiszem hogy minden rendőrnek ez van a fejében hogy most gyári vagy nem gyária kipuf.:)
mekkora köcsögök voltak amúgy a világítás nézték ?
Gyerekek ilyet még nem basztam ..
ma motorozok békésen jön velem szembe 2 motoros rendőr (valószinű autópályára mentek) villog félre álok mondom szép napot stb stb minden oké bisztosítás és adás vételit kérném mondom biztositás a jogsinál adás vételit enem hordom magamal mert ugy tudtam hogy a bizositás elég . bla bla mind1 ere az egyik közbe nézi hátul a motort azt mondaj neki a másik na mivan? nézd csak meg majd ilyet kaptam hogy : ez gyári kipufógó mondom igen teljesen gyári ez nem lehet nem felel meg az eus szabványnak mert nincs rajta az E betü mondom de rajta van letörlöm nekik és ugye ezaz e betű a felfogatásnál van rajta az mondja hát ezt úgy hegesztették ide . mondom ne vicceljen igy vettem ez teljesen gyári hát ez akkoris ugy lett ide hegesztve hát mondom én nem tudom.. legközeleb ne forduljon elő hát mondom jó igyekszem vmit kezdeni vele és elmentek..
Hát most komolyan nektek nem ode van be irva az e betű? hát köpni nyelni em tudtam ...
Most komolyan ezzel mit kezdjek?xxD ezen csak nevetni tudok hát minden gyári oda van irva sztem ..:D
Sziasztok aprilia ara 51 tipusú robogómat szeretném cserélni derbi sendára ! több info : msn cimem : feco20101@hotmail.com
Köszönöm!
Sziasztok!

Keresek 2005-ös sendára fekete első sm sárvédőt, 2db fekete első oldalidomot illetve 1db fekete hátsó idomot (az ülés mögötti). Ha esetleg van valakinek eladó az kérem jelezze! Köszi.
Sziasztok
Valaki tudja, hogy megvan még az itali mondo bolt(nem biztos hogy így kell írni) , mert nem találom a neten!
Köszi.
Sziasztok van eladó bontatlan Igol STS-R olajam, akit érdekel írjon vagy hívjon tel:0620/224-7629
...ha minden igaz akkor az a blokknak a túlfolyója hogy ha sok olajat tennél bele ne nyomja ki a szimeringeket ott jön ki.
ma megnéztem a légszűrőt...egy csepp benzin se folyt ki az este folyamán...mentem meghajtottam egy kicsit...
Eleinte alig akart indulni. a 300. rúgásra csak elindult elkezdte a kipufogóból nyomni az olaj-benzin keveréket...
Mentem vele egy 3 km-rt és most meg már semmi csöpögés vagy bármi...
Valaki végre rakott fel jó minőségű képeket, nagyon jó szögből! Legalább már tudom hogy az a csonk minek van ott.
Megkapta az új gumikat, mert megérdemli:P
köszi :D
majd megnézem holnap :D
azért a biztonság kedvéért alá raktam egy jó nagy tálat...remélem nem lesz benne reggelre az az 5 liter benya amit nemrég kapott...
Amúgy tényleg csak 1 sportlégszűrő lenne az egész? és a gyári az miért nem ad annyi levegőt? (Amekkora van benne...)
*áttétel
13/40-es átvétel ha arra gondolsz (úgy gyártattam)
12/54 v 13/54
ha légszűrő titta benzin lesz nézz rá a membránra. vedd le a légszűrőt , inditsd el a mocit tedd oda a kezedet a torokhoz és ha beköpködi benzinnel szar a membránod ( ÉN íGY TUDOM ).