Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello adj egy e-mailt és küldök mindent :D
Helló mindenkinek! Nemrég vettem egy Derbi Senda Bultacu típust kb kosárformában (évjárat kb. 2000). Elméletileg működő, csak hiányos, összerakási/bekötési rajzot viszont nem találtam sehol. Ha valaki tud segíteni valami képpel, vagy valami címmel ahonnan tudok leszedni hozzá instrukciókat, azt megköszönném.
Nekem ATF van benne. Van ismerős aki crossba, versenyre is ezt tesz bele és működik.
Rendben köszönöm..:)
Nem hiszem hogy elakadnék mert nagy segítség a galériád ..
de ha mégis nem menne valami akk majd irok nehogy elba..ak vmit..:D vagy ha követem a galériát akk nem valószínű hogy elcseszek vmit?:D
Köszi.
Amit csinaltam leirast kepekben ott le van irva minden. Tedd bele a sima szimeringet , biztositot majd a porlehuzot.

Bocsi az ekezet miatt csak telorol vagyok es igy gyorsabb.
Igen az jo bele az enyèmben is az van.
Nm örülök ha tudtam valamit segíteni :)
Hello igen az az :)
köszi a választ de megtaláltam a gondot használtan vettem a mocit és most hogy kibontottam lötyögött benne a vízpumpa...
rajta az anya laza volt ....
meghuztam és most nem lötyög majd kiderül hogy jó lesz e ez igy jobban nem tudtam... akartam szétszedni mikor megláttam hogy lötyög benne ....
A blokk egyik oldalán van a vízpumpa a másik oldalt a tetején van a válto olaj betöltő kupak?
Hello le kell venni mindenkébb a deknit róla ha cserélni akarod. Meg van egy lyuk a vízpumpánál és ha ott víz folyik ki akkor biztos h a szimering szált el.
Köszi szépen!
Én végig néztem ezt a topikot és sokan azt használják
kerestem a betöltési menyiséget :) de csak azt találtam mit töltöttek bele
Heló

0.65l hajtóműolaj kell bele.

Azt tudjátok,hogy Castrol Racing 4T-s 10w40-es olaj jó-e bele?
akkor a víz pumpát megoldottam
akkor lenne még 1 kérdésem mennyi olaj kell a sebváltóba
üdv. Valaki megtudja mondani a kormánycsapágy méretét derbi senda H- hoz?
Üdv ismét .. hehe:D
Nah a.gabszi. ilyen izzód van elöl?:
http://citybike.hu/spd/2465103...

és megéri ilyet venni? csak mert nekem is elég gyenge az első lámpám
Jahj még 1 buta kérdés..
akkor ezt simán be kell rakjam és kész ? porlehúzó és a sima szimering egybe ?:$
Jólvan na nem kel mindjárt verekedni ..
Nah am köszi szépen ..:D
Meg köszi mindenki aki segít/segített..:D
Olcsó benzint srácok..:)
Segítség kéne!
A megnéztem a hűtő tartályát és fekete volt a teteje, megnéztem a váltó olajat öszes volt....
a vizpumpát akarom kiszedni és megnézni a tömitéseit, de eddig jutottam el (képet mellékeltem)
hoygan kell a lapátokat eltávolitani?
mutass pls. áramot kap a benzin úszó és működik is,és amikor elhoztam a motort még müködött. szóval akor az lehet
jó a szimering embeeeeeeeeeeeeeer há ugyanaz a teló a DRD BE MEG A SIMÁBA UGYANAZ A MÉÉÉÉÉÉÉÉÉREEEEEEEEEEEET rendeld , bontsad , rakjad be az gyáááá heeee
vanvan. műszerfalvezérlő egység ha kell kép tudok mutatni régit és újat is. lehet beázott v vlmi.
az izzója ég:)
resone
hogy érted hogy benzinelfogyásjelző? szal a Sendákon is ilyen lámpás van hogyha már fog akkor kigyullad egy lámpa nem? Mert ha igen nézd meg az égőt benne...

egy másik kérdés feléd hogy nincs véletlenül valamilyen első 14 fogas lánckereked? Amik a régebbi vagy az újjabb Sendákra való is jó rá!
hali.
kellene egy kis help.a benzin elfogyás-jelzőm nem működik,és nem tudom miért. a különolaj jelző az viszont igen, és a benzin szint jelző is,mert kimértem. kábelek is ugy néz ki rendben vannak. akkor mivel lehet a probléma? van valami kütyü ami felelős lehet ezért?