Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://gearingcommander.com/ itt tudsz kalkulálni is !
Jó kérdés , most milyen van rajt ?
Új lánc és lánckerekek vannak rajta. Elcserélném vagy vennék nagyobb első vagy kisebb hátsó kereket. Szerinted mekkora kéne rá?
Igen , létezik 4-es. Topek papájé is 4 -es volt valamikor de át lett alakítva 6-osra. Szóval nem nagy cucc. Amúgy módosíts áttételt és akkor hosszabbak lesznek a sebességek meg 40 nél nem fog 5 öt pörögni.
Mindenkinek köszi a hozzászólást.
Neked is 4 sebességes?
De itt most nem az volt a lényeg, hogy hány Le.
Van valakinek eladó gyári légszűrő háza Xtreme-re ?
Msn medve@icnmail.hu ez az e-mail is tel 06308303561
Sziasztok Derbi Senda komplett működő blokkot keresek 6 sebességeset vizeset + az én blokkomat kellene beszámítani főtengő kellene bele azon kívül semmi baja csak ink veszek komplett blokkot Sopron körzetéből max Pestig 30-40 ezer ft között
A 12 Le az hülyeség, az 8 Le, tudom mert nekem is ilyenem van. Igaz 98-as.
Ezt Csak találtam a H-ról, az eladó motorok közöt de szerintem segít valamit.

"évjárat: 1995. 05. hó
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
futott: 32000 km
lökettérfogat: 49 cc
teljesítmény: 12 LE
szín: fekete-zöld
feladva: 2010. december 12.
megjegyzem magamnak
megosztás
küldés ismerősnek
nyomtatás
hirdetés jelentése
Leírás: Hello, Eladó lenne megkímélt Derbi Senda H típusú smkp-m, vízhűtés, 49 ccm, 4 sebesség, Metrakit sportkipuffogó rendszer, 16-os Dell‘Orto karbi, 15-63-as áttétel, 90 kmh körüli végsebesség. A váltóolaj nemrégen lett lecserélve benne( Valvoline), és új kora óta csak Valvoline (2500 FT) motorolajjal lett használva.
Az ár IRÁNYÁR!
Érdeklődni délutánonként 3 órától a megadott telefonszámon és az mtx088@citromail.hu , streetkeros@gmail.com email címeken lehet.
Feladó adatai
név: Kovács Martin
megye/város: Sárvár, Ikervár(Vas)
telefon: 06-95-490-299
mobil: 06-30-517-9544
üzenet küldése a feladónak)
Sziasztok.
1hete vettem egy senda h-t. 4 sebességesként vettem, de úgy érzem hogy ez kevés. Pár másodperc alatt 4.-be teszem, és 5000 fordulaton kb 40-el ha megy. 13/47 a lánckerék szett. Létezhet ebből 4 sebességes? Negyedik után ha próbálnák váltani, ugyan olyan érzés, mintha egyesbe mégegyszer rálépnék a váltókarra. /tehát keményen megakad/
derbi sendra hátsó lánckerekek(új) eladó.
47-49-53 fogas. ár 4000ft/db
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok eladóvá vált a Derbim
jólvan, majd legközelebb akkor
valakit érdekel akkor van egy láncvezetőm és egy első fékmunkahengerem is (felső)
Helló! köszi már tudtam szerezni.
érdekel akkor a láncvezető?
Hy!
A simson porvédő pont jó!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
érdeklődni itt (a válasz gombra kattintva) vagy a hirdetésben
derbi alkatrész csere érdekel
Elgondolásom szerint hogy sokat kap, nem birja égetni az üzemanyagot, a felesleg amit nem dolgozik fel, benn marad a forgattyúsházban, ezért mikor zár a membrán, és nem húzol gázt, az ott felhalmozott felesleg miatt jár magasabb fordulaton tovvábra is. Szerintem. De kövezzetek meg ha tévedek.
Nekem is olyan. Ha nyélen közlekedek, fenn marad az alapjárat. De én azt is észrevettem, ha a világítást ráadom, hamarabb leesik az alapjárat, meg gyengébb is mint pilács nélkül. Msn nincs csak skype

Ma jártam úgy, hogy ledarálta valami oknál fogva az olajzó műanyag fogaskereket a blokkban. Mennyi lehet egy olyan kb?
Hát igen. Elég drága. Még annyit kérdeznék, hogy mikor még nem volt jó a mocid mármint a nyélgáz elötti lehörgési időszakra gondolok, akkor az alapjáratod pár másodperc után esett vissza normál fordulatra? Én azt tapasztalom, hogy megyek vele és 3-4mp mire visszamegy az alapjáratom. Mijen sűrűn vagy MSN-en?
nm örülök hogy segíthettem :) sok sikert a továbbiakhoz!