Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sportlégszűrőt neki :D

am nekem lenne egy nagy gondom...a légszűrőből csöpög a benzin...
(CTRL+C CTRL+V,az 50-es tuning fórumból) ... még 1 kérdés ugye mint írtam van 1 Derbi Senda... motorom.
Akarok bele 1 kis + erőt de csak külső tuning-al Eredetileg 9000 a végfordulata van,na ezt 6-osban nem hozza ki. Először azt hittem,hogy nagyon le van fojtva a kipufogó de kiderült,hogy mégsem,mert más fokozatban simán kipörög annyit. Raktam bele nagyobb fúvókát (68-ról 75-re) 3.-ik fokozatig csodálatosan gyorsult utána fuldokolt (örültem ha ment 60-al) Aztán nem rég jött 1 ötlet,hogy a levegő mennyiségre is kéne gondolni...
Lehetséges,hogy az a gond?
Válaszokat nagyon + köszönném =)
HALI!

Sztem bőven elég rá a 17,5. Nekem sportkipuval még gyári van rajta és simán kiszolgálja.

A 21es simán túltölti a 50 ccm hengert.
Üdvözlet mindenkinek! A kérdésem az lenne,hogy egy gyári 50CC-re(39,88x40) ha rárakok mondjuk egy 21-es karburátort,de a fuvókát hagyom a gyári méreten,akkor ugyanúgy fog menni? Mármint a több levegő miatt nem fullad meg? Válaszokat előre thx! (jelenleg 17,5-ös Dellorto karbi van rajta ja és Senda x-race 2009-es modell)
A tengelyt azt esztergáltatni fogom, más nem maradt. az első kerékhez meg csak a tengely van, se távtartó, se kihajtás. Majd kilegózok valahonnan valami alkatrészt
Sziasztok!
klne benzin csap nem tudtok valahol vagy valahonan?
Hello.
keresek bergókart Aprilia rx 50-hez. akinek esetleg van eladó az szóljon. köszönöm.
Nm örülök h segíthettem
hátsó tengelyt könnyedén tudsz esztergáltatni.első tengelyen bal oldalt van egy távtartó,jobb oldalt pedig ugye a km óra hajtás
Hali!
Megtudja nekem valaki mondani, hogy a 2005 ös senda sm nek mekkora a gyári áttétele? Köszi.
Üdv! A régebbi Sendákon( mint az enyém is) milyen a gyári hátsó lánckerék?
Kaszás21 kösz a leírást, meg a címet ahonnan leszedhetem a pontos típust.

Nitrosdancs: http://www.oemparts.eu/oem2.as...
bemásolod és már ki is dobja az oldalt. A pontos típust válaszd ki, nagy segítség összelegózáskor.
Némileg lelakott a moci, enyhén hiányos is... :D Bár már sok alkatrészt sikerült beszerezni hozzá. Már csak egy hátsó tengely kell, meg az első kerékhez a távtartók, meg a kilométer kihajtás. Ha meglesz a festés akkor akár már lehet lassan összelegózni. A blokkban van kompresszió rendesen a kuplungnak meg csak annyi baja volt, hogy a behúzó kar nem volt rendesen rögzítve és körbefordult a tengelyen Amúgy ha van velekinek olcsón hiányzó alkatrésze akkor arra lehet vevő vagyok
tedd oda aztán meglátod. rabasátol mindenképp erősebb, főként pörgősebb. sokkal jobb lesz ha jó blokkot teszel bele.
ám az am 6-os block az erösebb mint ami a régi derbimbe volt a rabassa blokk . vagy ugyan az a teljesitmény?
hát mit jelenthet az a kis alakittás? pl 1-2 fül arrébhegesztés iesmi?
és miylen állapotban van? láttam a hirdetést. motorja? indul? nagy melo lesz vele :)
lécci küld el nekem is a robbantot rajzot a derbi sendám hoz
ezen nem tudsz mit elbaszni mert egyszerű mint egy faék :)
tuti belemegy. lehet kicsit kell alakítani de jó lesz.
hello tudna valaki segiteni hogy 96 os derbi sendába am6-os blokk bele megy e?
esetleg kis átalakitással? ha van valakinek tapasztalata megköszönném a segitséget
Hali! Mail cím: moulters@freemail.hu előre is kösz :D Amúgy vaterán vettem, most már majdnem teljes idomszettes. bár a hátsó kerék tengelyt mire kiszedtem kuka lett a sorsa :D
Eladó pár cucc.

Keresek AM6 70 ccm komplett hengerszettet.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
üdv!van egy sendám, folytatlan DR henger és rezonátor, probáltam már több karbival is,de nem nagyon akar pörögni..szerintetek mi lehet a gond? mintha a gyujtás letiltana. lemértem 5700at pörög ami édeskevés. help pls
teszveszen v vaterán vetted?