(CTRL+C CTRL+V,az 50-es tuning fórumból) ... még 1 kérdés ugye mint írtam van 1 Derbi Senda... motorom.
Akarok bele 1 kis + erőt de csak külső tuning-al Eredetileg 9000 a végfordulata van,na ezt 6-osban nem hozza ki. Először azt hittem,hogy nagyon le van fojtva a kipufogó de kiderült,hogy mégsem,mert más fokozatban simán kipörög annyit. Raktam bele nagyobb fúvókát (68-ról 75-re) 3.-ik fokozatig csodálatosan gyorsult utána fuldokolt (örültem ha ment 60-al) Aztán nem rég jött 1 ötlet,hogy a levegő mennyiségre is kéne gondolni...
Lehetséges,hogy az a gond?
Válaszokat nagyon + köszönném =)
Üdvözlet mindenkinek! A kérdésem az lenne,hogy egy gyári 50CC-re(39,88x40) ha rárakok mondjuk egy 21-es karburátort,de a fuvókát hagyom a gyári méreten,akkor ugyanúgy fog menni? Mármint a több levegő miatt nem fullad meg? Válaszokat előre thx! (jelenleg 17,5-ös Dellorto karbi van rajta ja és Senda x-race 2009-es modell)
A tengelyt azt esztergáltatni fogom, más nem maradt. az első kerékhez meg csak a tengely van, se távtartó, se kihajtás. Majd kilegózok valahonnan valami alkatrészt
Némileg lelakott a moci, enyhén hiányos is... :D Bár már sok alkatrészt sikerült beszerezni hozzá. Már csak egy hátsó tengely kell, meg az első kerékhez a távtartók, meg a kilométer kihajtás. Ha meglesz a festés akkor akár már lehet lassan összelegózni. A blokkban van kompresszió rendesen a kuplungnak meg csak annyi baja volt, hogy a behúzó kar nem volt rendesen rögzítve és körbefordult a tengelyen Amúgy ha van velekinek olcsón hiányzó alkatrésze akkor arra lehet vevő vagyok
hello tudna valaki segiteni hogy 96 os derbi sendába am6-os blokk bele megy e?
esetleg kis átalakitással? ha van valakinek tapasztalata megköszönném a segitséget
Hali! Mail cím: moulters@freemail.hu előre is kösz :D Amúgy vaterán vettem, most már majdnem teljes idomszettes. bár a hátsó kerék tengelyt mire kiszedtem kuka lett a sorsa :D
üdv!van egy sendám, folytatlan DR henger és rezonátor, probáltam már több karbival is,de nem nagyon akar pörögni..szerintetek mi lehet a gond? mintha a gyujtás letiltana. lemértem 5700at pörög ami édeskevés. help pls
am nekem lenne egy nagy gondom...a légszűrőből csöpög a benzin...