Beraktam a 72es főfuvi helyett egy 84-est. Kicsit mintha több erő lenne benne, de azzal se forog ki jobban, középtartományban dolgozik jobban, de a henger és kipufogó találkozásánál nyomja ki az olajat. Olyan mintha nem égetné rendesen az üzemanyagot.
falsot ne szivjon elsö körben.elöször középálláson legyen a síber, és majdnem teljesen betekerve a levegőcsavar.és innentöl azzal kell játszani fokozatosan. ha nem ok akkor feljebb állitani a sibert és uyganez. fuvóka 70 körüli legyen 50es hengernél.gyertya legyen jó, keverék ne túl sűrű,olyan 40es körüli.
tökig gázon nem füstöl nagyon?mert akkor a szimeringnél csipkedheti az olajat. nemtom még mi lehet, hengerfejtömítés jo legyen, főtengely ne kotyogjon(kis oldalirányu kotyogás az nem baj, fel le viszont nem nagyon szabad neki.nekem volt motorom ami azért nem pörgött fel 5000fölé mert anynira kotyogott benn a fötengely )
Nekem is ez volt a derbimmel. Igen van egy Derbi Rabasám. De én 19-es karbit tettem fel, mondjuk elég lett volna 17,5-ös is. 80-as főfúvival, nagyon jó lett.
Volna 1 olyan gondom, hogy kicseréltem a Sendámban a hengert, mert a régi megszorult és bemart a dugó a hengerbe. Ment még vele, de csak felül húzott, alul hörgött le a moci.
Na most kapott egy ugyan olyan gyári 50-es, nem folytott hengert.
Most már húz alul is, de olyan mintha nem forogna ki teljesen.
Karbi, áttét maradt ugyanaz: 15/53, 14-es Dellorto 72-es főfuvi.
6.ban középgáz állástól, nyélig nem csinál semmit. A régi hengerrel jobban kiforgott.
Szerintetek?
Illetve, megérne rátenni egy 17.5-es karbit? Dobna valami plusszt?
Azt szeretném kérdezni,hogy ha vennék 1 xrace-t vagy xtremet akkor valaki nem e cserélné el velem sm kerekekre a terepgumival ellátott kerekeket vagy csak gumit?:D
Vagy ha én venni akarok hozzá supermoto gumikat akkor az mibe fájna?:D
SOS segítségre lenne szükségem :D
Ki tudja hogy mi lehet ez ?
A derbi drdken van ilyen a sendákon nincs.
Hol van? a központi teleszkópnál a jobb oldalon a hátsó utas jobb lába lábtartója alatt:D
Hogy néz ki?:D Ilyen hengeres valami :D
Na ez mi lehet ? és ilyen a sendákon alapból nincs?:D Köszi előre is :D
hello nincs valakinek rieju rr km spirálja? de lehet nem csak a riejuba van olyan mert láttam másban is az a lényeg hogy mind a 2 vége szögletes és mind két vége menetes
Hát én havonta teszek bele 3000 kilométert, minden nap 15 kilométer oda-vissza. Most a kilométer állásom, 26385 km. Akkor nulláztam le amikor feltettem a hengert.
Helló mindenkinek!Sürgős életbevágó segítség kellene.Elhagytam a DRD SM-ről a hátsó lámpa búráját,ráadásul kitört a tartója is.Nagyon nagy szükségem lenne egy hátsó lámpa foglalat+búra szettre.Minden megoldás érdekel.Csörgessetek,mindenkit visszahívok.Tényleg sürgős.
tökig gázon nem füstöl nagyon?mert akkor a szimeringnél csipkedheti az olajat. nemtom még mi lehet, hengerfejtömítés jo legyen, főtengely ne kotyogjon(kis oldalirányu kotyogás az nem baj, fel le viszont nem nagyon szabad neki.nekem volt motorom ami azért nem pörgött fel 5000fölé mert anynira kotyogott benn a fötengely )
Neked mekkora karbi a mocin? Nekem még csak 14-es.
előre is köszi
belarus1525@gmail.com
Valaki mondja már meg mi a probléma!
Köszönet!
Volna 1 olyan gondom, hogy kicseréltem a Sendámban a hengert, mert a régi megszorult és bemart a dugó a hengerbe. Ment még vele, de csak felül húzott, alul hörgött le a moci.
Na most kapott egy ugyan olyan gyári 50-es, nem folytott hengert.
Most már húz alul is, de olyan mintha nem forogna ki teljesen.
Karbi, áttét maradt ugyanaz: 15/53, 14-es Dellorto 72-es főfuvi.
6.ban középgáz állástól, nyélig nem csinál semmit. A régi hengerrel jobban kiforgott.
Szerintetek?
Illetve, megérne rátenni egy 17.5-es karbit? Dobna valami plusszt?
Vagy ha én venni akarok hozzá supermoto gumikat akkor az mibe fájna?:D
És a sendákon milyen központi teleszkóp van?:D
Ki tudja hogy mi lehet ez ?
A derbi drdken van ilyen a sendákon nincs.
Hol van? a központi teleszkópnál a jobb oldalon a hátsó utas jobb lába lábtartója alatt:D
Hogy néz ki?:D Ilyen hengeres valami :D
Na ez mi lehet ? és ilyen a sendákon alapból nincs?:D Köszi előre is :D