Sziasztok.
Derbi senda hoz ezt kaptam. Jó hozzá?
Mert ezen csak 3 kivezetés van. Az egyik a test.
A másik kettőt nem vágom ( pozitiv jel, c- jel), melyik a bemenő és melyik a kimenő fesz?
Az álló résztől a tekercstől, a sárga vezeték megy a fesz szabájzóra? Így megy a világítás és a töltés?
Bocs a sok kérdésért. Remélem tud valaki segíteni.
Köszönöm.
Én is föl vettem vele a kapcsolatot anno nekem is irta hogy elöre utalás de én elszidtam utánna elküldte nekem hoyg elégedett emberek listája is van ....
de nem vettem semmit ezek szerint akor hála istennek bocsi hogy kiraktam ezt a faszt ide
Áhh igazán köszönöm ..:)
Ezt a részét a 7 végén meg is csinálom és akkor márcsaka teló szimeringezés ..:)
Köszönöm még1szer mindenkinek aki segít/segített :)
Továbbbi szép napot
szimering van a csapágyboltba is!500ft kb, jo minőségűt vegyél. akármivel is ki tudod bányászni egyszerű dolog.
az olaj teljesen jó,főleg ha ingyen kaptad!asszem nekem is ilyen olajom van, nemtom h racing e,sztem nem.castrol10w40 és a váltó olyan lett tőle mint a vaj... kurvajó!
Rendben akkor kell vegyek km spirált mert kikopott xxD
szóval ilyen váltó szimeringet motoros boltba kapok ? mert neten csak szettet találtam ..?
És ha ezt cserélem akk csak piszkáljam ki vagy kikell szedni a váltó tengelyt?:D
Köszi előre is :)
20/5796529
Köszönöm
Derbi senda hoz ezt kaptam. Jó hozzá?
Mert ezen csak 3 kivezetés van. Az egyik a test.
A másik kettőt nem vágom ( pozitiv jel, c- jel), melyik a bemenő és melyik a kimenő fesz?
Az álló résztől a tekercstől, a sárga vezeték megy a fesz szabájzóra? Így megy a világítás és a töltés?
Bocs a sok kérdésért. Remélem tud valaki segíteni.
Köszönöm.
de nem vettem semmit ezek szerint akor hála istennek bocsi hogy kiraktam ezt a faszt ide
Jah tetszettek (Y) Adja adja :D(Y)
Hiába Derbi nem viccel ..
Ezt a részét a 7 végén meg is csinálom és akkor márcsaka teló szimeringezés ..:)
Köszönöm még1szer mindenkinek aki segít/segített :)
Továbbbi szép napot
az olaj teljesen jó,főleg ha ingyen kaptad!asszem nekem is ilyen olajom van, nemtom h racing e,sztem nem.castrol10w40 és a váltó olyan lett tőle mint a vaj... kurvajó!
ezt nézd meg direkt neked kerestem ha érdekel vedd meg és majd kérek választ ha megvetted ok?
http://www.robogoalkatresz.eu/...
és akk még1 hozzá nem értő buta kérdés.. hogy kell azt onnan kibányászni ?xxD
Köszi
szóval ilyen váltó szimeringet motoros boltba kapok ? mert neten csak szettet találtam ..?
És ha ezt cserélem akk csak piszkáljam ki vagy kikell szedni a váltó tengelyt?:D
Köszi előre is :)