Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó neked, én nekem ez volt az első előre utalásom meg az utolsó is
Kipufogó rendszer....lemaradt bocsi
Malossi MHR, nem replica.....205796529 25ezer
Érdeklődni szeretnék, h nincs e valakinek Sendahoz fordulatszámmérős műszerfala......?
20/5796529

Köszönöm
Sziasztok.
Derbi senda hoz ezt kaptam. Jó hozzá?
Mert ezen csak 3 kivezetés van. Az egyik a test.
A másik kettőt nem vágom ( pozitiv jel, c- jel), melyik a bemenő és melyik a kimenő fesz?
Az álló résztől a tekercstől, a sárga vezeték megy a fesz szabájzóra? Így megy a világítás és a töltés?
Bocs a sok kérdésért. Remélem tud valaki segíteni.
Köszönöm.
Képen látható fejidomot elcserélném 17,5 PHVA karbira vagy cross sisakra.
Airsal 70-es szettet tudok adni 50ért. Természetesen zsír új szett.
Én is föl vettem vele a kapcsolatot anno nekem is irta hogy elöre utalás de én elszidtam utánna elküldte nekem hoyg elégedett emberek listája is van ....
de nem vettem semmit ezek szerint akor hála istennek bocsi hogy kiraktam ezt a faszt ide
Irok irok ..:D
Jah tetszettek (Y) Adja adja :D(Y)
Hiába Derbi nem viccel ..
Nincs mit , írj bátran ha még gond van :) , vagy elakadtál ! Képek tetszettek ? :D
Áhh igazán köszönöm ..:)
Ezt a részét a 7 végén meg is csinálom és akkor márcsaka teló szimeringezés ..:)
Köszönöm még1szer mindenkinek aki segít/segített :)
Továbbbi szép napot
jól néz ki ez a Fenix
Kolléga leírt mindent :)
ezt ne vegye be senki én november környékén "vettem" meg tőle előreutaltam...az a geci meg jól átvert utána fel se vette a telefont...
szimering van a csapágyboltba is!500ft kb, jo minőségűt vegyél. akármivel is ki tudod bányászni egyszerű dolog.

az olaj teljesen jó,főleg ha ingyen kaptad!asszem nekem is ilyen olajom van, nemtom h racing e,sztem nem.castrol10w40 és a váltó olyan lett tőle mint a vaj... kurvajó!
Csá
ezt nézd meg direkt neked kerestem ha érdekel vedd meg és majd kérek választ ha megvetted ok?
http://www.robogoalkatresz.eu/...
csá all , van valakinek eladó 21es vagy 24es karbija ?
Érzem érzem ..xD
és akk még1 hozzá nem értő buta kérdés.. hogy kell azt onnan kibányászni ?xxD
Köszi
jártam már úgy hogy megette ,nem zárt le stb aztán össze vissza járt tőle a gép... menny végig gondosan mindenen(membráncsap,karburátor,membrán stb..)
Motoros boltban 2500 a szimering , ha kiveszed elviszed a szimering boltba megmondod te ilyet szeretnél ott kb 250. Remélem érzed az iróniát :D.
Rendben akkor kell vegyek km spirált mert kikopott xxD
szóval ilyen váltó szimeringet motoros boltba kapok ? mert neten csak szettet találtam ..?
És ha ezt cserélem akk csak piszkáljam ki vagy kikell szedni a váltó tengelyt?:D
Köszi előre is :)
Jóaz , mész vele 5 ezret, cseréled , kész. 5 kilónként van elv , olajcsere.
Akkor nem jó a csere mert nekem 2006os senda-m van.Azért köszi!