Kösszti papi de engem 70 ccm es érdekel
Nekem 98 as gpr 50 r ese van
nem tudja valaki hoyg a Proport Sport 70cc, Derbi az jó a gpr50r hez is?. de szerintem ugyanannak a blokknak kell lenie a szendába mint ebbe nem?
Ezaz hogy elég sokat megyek vele nyáron mindennap most nem is az azza van a baj hogy új olaj kell bele mert ha ugyvan megveszem akkor azt csak akkor ezzel mit kezdjek ?xD :S:/
Mire gondolsz a membránnál? Nem a gyári van benne hanem egy TNT 4 ablakos, de nem karbon lapos, nem is fém lapos. Valami vékony fehér anyagú. Nem nyitott ki és azért állhatott meg?
Pedig kezdtem örülni mert hátulla cimkéjén ez áll hogy:olajfürdős kuplunggal felszerelt motook robogók hoz bla bla és hogy ez az olaj ideális a gyakori megállással és elindulással járó igy a motort és az olajat egyaránt rendkivül magas hőmérséklettel terhelő városi forgalomba is
kezdtem örülni ..:/
És ilyen szimeringet bármeik motoros boltba kapok vagy esetleg net?
AZ olajnak nem örülök akk ..:S:S:/ mert most akk ezzel micsináljak..:/ mert végülis ugy kaptam "ajándékba" :/
Tipp..?:D
-Stage6 Racing 70R aluhengerszett 65.000 Ft
-ProPort Racing 70 vashengerszett 39.900 Ft -gyári hengerfej kell!
-Stage6 Alu Sport 50 55.500 Ft
-Top Performances 70 vashenger 48.500 Ft
-Motorforce Alu 50 32.800 Ft
-Gyári másolt henger ha az eredeti sérült és nem cserélhető 23.000 Ft
-Airsal 50 Alu Sport 48.000 Ft
-Airsal 50 Alu Racing 46.800 Ft
-Airsal Alu Racing 70 49.000 Ft
-Airsal Alu Sport 70 49.000 Ft
-Airsal Alu Sport 80 57.500 Ft
-Barikit 50 Alu Racing 57.500 Ft
-Barikit 50 Grauguss Sport vashengerszett 38.600 Ft
-Barikit 74 ccm Alu 57.000 Ft
Üdv srácok ..:)
Leszedtem a bal oldal felet a blokkról elég durván retkes olvt de megpucoltam aztán eddig még semmi és ma alá néztem és kb 85% ra mondom hogy a váltónál az a gumi tömités lehet a ludas.. olyat esetleg hol tudok szerezni ha tényleg az lesz ..?:D
Jah és még annyi hogy szerváltam blokkhoz olajat de nem vagyok100% biztos benne hogy jó is :D
szóűval az olaj..: castrol actevo X-tra 4T 10W40
itt egy kép is ..:) jah és SAE 10W40 :)
nekem epres illatú olaj van a tankba a benzin mellé keverve :D
Szombaton felvonuláson miután vége lett a mögöttem jövő nagymotoros odajött és elkezdi:
"Kicsit sok olajat tettél a tankba, mert nagyon kékes a füstje, de az illata az mennyei volt :D"
Hello!
Vannak eladó cuccaim egy 97es Derbi Sendából, blokk, gyújtás, fékek, telók, idomokon kívül szinte minden. Mindent postázok. Semmiféle tuning cuccom nincs hozzá, minden gyári kivéve a fém fékcsövet. Ha érdekel vmi írj.
Szerintem nem probléma,majd visszafordul azthiszem.Én addig fordítottam azt a ferde biztosító gyűrűt,hogy a kalapács hozzáérjen a pöcökhöz.Türelemjáték,mert közben a rugót is tartani kell.Nekem kb,egy óra alatt sikerült berakni.Azóta remekül működik.Tegnap Miskolcon voltunk,problémamentesen,járatós hengerrel.Király volt.
üdv!
van még 1 derbim, és szétszedtem csak azért hogy ezt jól összerakhassam. kiderült hogy az alátét a zéger alá kell.. nem a műanyagra fexik fel,legalábbis nálam:) ezelött is hallottam hogy csattant amikor berúgtam vagyis a zégeren ütközött.továbbá kiderült hogy a belső rugóm el volt ferdülve, most prima minden össze is raktam és fasza!amúgy van egy robbantott rajzom és azon is a zéger alá kell az alátét! és azt jól mondtad, a hosszanti résbe kell akasztani a rugót. arra meg rájöttem hogy a külsö rugó huzza a tengely végén a kalapácsot a réz pöcöknek:) és most ugy néz ki h többszöri rugdosás után sincs semmi probléma:) nagyon köszönöm a segítséged!problémamentes motorozást
Nekem 98 as gpr 50 r ese van
nem tudja valaki hoyg a Proport Sport 70cc, Derbi az jó a gpr50r hez is?. de szerintem ugyanannak a blokknak kell lenie a szendába mint ebbe nem?