Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösszti papi de engem 70 ccm es érdekel
Nekem 98 as gpr 50 r ese van
nem tudja valaki hoyg a Proport Sport 70cc, Derbi az jó a gpr50r hez is?. de szerintem ugyanannak a blokknak kell lenie a szendába mint ebbe nem?
Ezaz hogy elég sokat megyek vele nyáron mindennap most nem is az azza van a baj hogy új olaj kell bele mert ha ugyvan megveszem akkor azt csak akkor ezzel mit kezdjek ?xD :S:/
Mire gondolsz a membránnál? Nem a gyári van benne hanem egy TNT 4 ablakos, de nem karbon lapos, nem is fém lapos. Valami vékony fehér anyagú. Nem nyitott ki és azért állhatott meg?
amúgy , nyugodtan bele teheted.
jó jó , de jobb a Racing 4t :D , ugy se sűrűn cseréli az ember, bár attól függ mennyit mész. Akkor legyen bent rendes.
Hello!
Gyári, 50es, nem tudom hogy neked milyen típusú, ez egy 97es Senda.
Pedig kezdtem örülni mert hátulla cimkéjén ez áll hogy:olajfürdős kuplunggal felszerelt motook robogók hoz bla bla és hogy ez az olaj ideális a gyakori megállással és elindulással járó igy a motort és az olajat egyaránt rendkivül magas hőmérséklettel terhelő városi forgalomba is
kezdtem örülni ..:/
És ilyen szimeringet bármeik motoros boltba kapok vagy esetleg net?
AZ olajnak nem örülök akk ..:S:S:/ mert most akk ezzel micsináljak..:/ mert végülis ugy kaptam "ajándékba" :/
Tipp..?:D
Sziasztok!
Akciós vadonatuj import hengerszettek eladók!

-Stage6 Racing 70R aluhengerszett 65.000 Ft
-ProPort Racing 70 vashengerszett 39.900 Ft -gyári hengerfej kell!
-Stage6 Alu Sport 50 55.500 Ft
-Top Performances 70 vashenger 48.500 Ft
-Motorforce Alu 50 32.800 Ft
-Gyári másolt henger ha az eredeti sérült és nem cserélhető 23.000 Ft
-Airsal 50 Alu Sport 48.000 Ft
-Airsal 50 Alu Racing 46.800 Ft
-Airsal Alu Racing 70 49.000 Ft
-Airsal Alu Sport 70 49.000 Ft
-Airsal Alu Sport 80 57.500 Ft
-Barikit 50 Alu Racing 57.500 Ft
-Barikit 50 Grauguss Sport vashengerszett 38.600 Ft
-Barikit 74 ccm Alu 57.000 Ft

Email: hcsabi23@freemail.hu , msn: hondatuning@hotmail.hu

Üdv mindenkinek! :)
az olajra : a viszkozitás jó de az actevo nem a legjobb minőség.

Amúgy a váltónál tudsz venni olyan szimeringet 300-400 forintba.
A blokkod az hány ccm es?
és jó lenne az enyémhez?
Üdv srácok ..:)
Leszedtem a bal oldal felet a blokkról elég durván retkes olvt de megpucoltam aztán eddig még semmi és ma alá néztem és kb 85% ra mondom hogy a váltónál az a gumi tömités lehet a ludas.. olyat esetleg hol tudok szerezni ha tényleg az lesz ..?:D
Jah és még annyi hogy szerváltam blokkhoz olajat de nem vagyok100% biztos benne hogy jó is :D
szóűval az olaj..: castrol actevo X-tra 4T 10W40
itt egy kép is ..:) jah és SAE 10W40 :)
Okés. tudsz csinálni róla képet? e-mail: milan3@citromail.hu
én is csinálok akkor és megbeszéljük ;)
Hali. 2001 es derbi senda
nekem epres illatú olaj van a tankba a benzin mellé keverve :D
Szombaton felvonuláson miután vége lett a mögöttem jövő nagymotoros odajött és elkezdi:
"Kicsit sok olajat tettél a tankba, mert nagyon kékes a füstje, de az illata az mennyei volt :D"
Helló! Engem érdekelne! Az én szettembe 7 ezer km van új tömítéssel, vagyis azóta keveset mentem vele!
Szia!Mikori évjáratú mociról lenne a cucc?
Hello! Nekem szívócsonk kéne, ha le tudnád fényképezni, hogy milyen állapotban van az jó lenne.
Hello!
Vannak eladó cuccaim egy 97es Derbi Sendából, blokk, gyújtás, fékek, telók, idomokon kívül szinte minden. Mindent postázok. Semmiféle tuning cuccom nincs hozzá, minden gyári kivéve a fém fékcsövet. Ha érdekel vmi írj.
ha nem kapott volna olajat a henger és dugó kinyiffant volna amit látnál.... de javaslom nézd meg a membránt....
Meg tudja valaki mondani mien hengerszettet nézhetek a gpr 50 r esemhez 98 as ?
ha esetleg tud valaki akor menyiért tud 70 hengerszettet?
Szerintem nem probléma,majd visszafordul azthiszem.Én addig fordítottam azt a ferde biztosító gyűrűt,hogy a kalapács hozzáérjen a pöcökhöz.Türelemjáték,mert közben a rugót is tartani kell.Nekem kb,egy óra alatt sikerült berakni.Azóta remekül működik.Tegnap Miskolcon voltunk,problémamentesen,járatós hengerrel.Király volt.
a blokkért menyit kérnél?
üdv!
van még 1 derbim, és szétszedtem csak azért hogy ezt jól összerakhassam. kiderült hogy az alátét a zéger alá kell.. nem a műanyagra fexik fel,legalábbis nálam:) ezelött is hallottam hogy csattant amikor berúgtam vagyis a zégeren ütközött.továbbá kiderült hogy a belső rugóm el volt ferdülve, most prima minden össze is raktam és fasza!amúgy van egy robbantott rajzom és azon is a zéger alá kell az alátét! és azt jól mondtad, a hosszanti résbe kell akasztani a rugót. arra meg rájöttem hogy a külsö rugó huzza a tengely végén a kalapácsot a réz pöcöknek:) és most ugy néz ki h többszöri rugdosás után sincs semmi probléma:) nagyon köszönöm a segítséged!problémamentes motorozást
Sziazstok! nem tudja valaki, hogy pest megyében, budapest környékén hol lehet derbihez alkatrészelet kapni?