Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy nem tudja valaki hogy ilyen féklámpát Magyarországon lehet venni?
amúgy nem tudja valaki hogy a gearparts24.de oldalról lehet-e tánvéttel fizetni vagy csak nekem nem sikerűl sehogy se
jólvan nem is kötekedésből írtam,ha motort akarsz venni ne hidj el nekik mindent mert fele se igaz
Igazad van,hogy nem értek hozzá,ezt írtam is 1 korábbi hozzászólásomba,nekem nincs derbim csak szeretnék és itt okulok és tanulok,viszont azt gyanítottam,hogy az 1. nem drd,csak ugye a hírdetésben meg az van írva ha jól emlékszem,és nem akartam hülyeséget írni :D
látszik nem értesz hozzá az első link az egy sima senda t-treme sm és van a hirdetésbe pár hülyeség...
elküldtem 2 is van:)
azt
ja bocsi 2 ilyen van amire feláll a cerkám :D

1.
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-26009486/

2.ár
nélküli,ez biztos vagy 400ezer felett lehet ha már az árát se irta ki
http://www.kepesmotor.hu/derbi-supermoto/p590499&st=derbi
a mosonmagyaróvárit?
full 80as derbit?
Sziasztok , eladó lett Derbi Senda Xtreme-ről való gyári rezonátor, hangtompítódob már nincs meg,a rezoról annyit, hogy kivan belőle véve a katalizátor.Elérhetőségem az adatlapomon.
linkeld már be csak kiváncsiságból
Nagyonszépen köszönöm,hogy válaszoltál!
Jelenleg egy 2001es 70es tuningos senda között és egy 2005ös 50es Xtreme között filózok.Ugyan annyira vannak tőlem 10ezer ft az árkülönbség,de nincs még meg a lóvém(most gyűjtök) :(
Viszont akit érdekel annak mondom,hogy van egy nagyon fasza gép drd full 80 as tuningos és "csak" 265ezer,gyereknek benne van vagy 500ezerbe....csak nekem nagyon-nagyon messze van( Mosonmagyaróvár-on) :(
Köszönöm még1x a választ!
Balesetmentes jó motorozást mindenkinek!
Urak keresek 13 fogas első lánckereket.Ha valakinek van megköszönném.

Hattila@tvnetwork.hu
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek Derbi Sendához (Fotóim közt található galéria) eladó idomszettje,illetve supermoto szettje ? Email : miluka69@freemail.hu
a drd nagyobb fékek , jobb rugózás , idom más kicsit , ledes hátsó lámpa , drd pro alu váz , idomok teljesen másak jobban megvan tervezve
de szerintem ne vegyél drd inkább ,xtreme , xracet mert több hozás az alkatrész meg olcsóbb is :D
ellenőrizd a kapcsolókat nem ragadtak-e be, a vezetékeket hogy nem törtek-e meg vagy nem zárlatosak-e...
Izzó jó!
Bizti az aksinál van? az is jó!
Vagy van máshol is?
Tibcsi35
Nézd meg a biztosítékot, vagy lehet hogy kiégett az izzód!
Ha az első kiég mondjuk csak a normál tompított is, akkor a hátsóra túl nagy feszülség jut és az is elposszan...(tapasztaltam, igaz nekem Fenix-em van....de annak az elektronikája nem sokban különbözik a Sendáétól!)

mocika92
A Sendának a KMóra spirálja jó bele, persze a '97 '98 '99 '00-ás évjáratúak....az enyémben pl egy '98-as Sendáé van, ami kicsit hosszabb mint az eredeti de az nem lényeg.... 1600km óta van benne és eddig tökéletesen működik!
Ha sikerül szereznek akkor annyit mondok hogy jó sok zsírt rakj a kmórahajtóra és a spirálba rakj egy kevéske olajat, nehogy idő előtt menjen szét!
Segítséget szeretnék kérni,elment a világításom de elöl hátul
mi lehet a probléma ha tudtok segítsetek!
Előre is köszönöm!
Üdv!

Hibátlan nikacilos alu henger(50cm3) új dugóval, hengerfejjel és tömítéssel 25eFt.
Gyári hibátlan főtengely 10eFt.
70/6231473
enmoto@citromail.hu
sziasztok!
Szeretnék pár kérdést feltenni,mivel nekem fogalmam nincs a derbikről,amolyan amatőr faszlow wagyok én a derbikhez,mert nekem még csak simsonra tellett csóri létemre....:D De majd most :)
Szal:
1. Van olyan ,hogy derbi SDR?mert a hivatalos derbi oldalokon én csak senda-t látok , GPR-r és Senda drd
2. Ha van ,akkor mi a különbség az sdr és a drd között?
3. Alapból mi a különbség a senda és a sima drd között? azt tudom,hogy pl a km óra digitális a drdken,de másban is különbözik?
4. Melyik évjárat az ideális szerintetek?
5? a Drd Pro mi a faszért olyan drága?:(
És van még ezernyi kérdésem ,de így 50 firefox összeomlás után az elmém elborultával nem jut más az eszembe így hajnali fél 2 után.

Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Széles utat!
sajnos nincs. használtan nehéz találni, hamar viszik,de próbálozz.kukodánál pl
hy

ma szétolvadt a rendszámtábla tartóm búrával együtt valaki tunda nekem linkelni valami univerzális ledeset lehetőleg Magyarországon

előre is köszi
Resone!

Látom hirdetsz Vaterán sok alkatrészt Sendához.

70es, 80as hengered nincs véletlen?

Vagy nem tudjátok hol keressek? Bontott érdekel, újra nincs keret