Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy elnézem lesz a te szimering méreted. Sajna az enyémet japánból kelett megrendelni és így elég húzós volt az ára. Aztán találtam egy üzletet ahol legyártották méretre és harmad áron. Ez az én szerencsém.
köszi szépen vettem toló mérőt lemértem .. és hogy megerősítsem magamban meg is néztem a másik szárban.. sajnos ne jó az a méret amit irtál de azért köszönöm .. az enyém 36 48 11 es..:) majd rendelek hozzá vagy be megyek egy csapágy boltba..
Köszi..
Ha már a porlehúzót levetted akkor látni kéne a szimering méretét. Nézd meg Írd le mekkora. Nekem van egy méretű szimering ami eladó SHOVA telóba jó. Ha passzol akkor 3000/pár.
A méret:32x43x10.5 De lemérheted a tengelyt és a hüvely belső átmérőjét és rögtön kiderül mekkora kel.
nézelődj körül neten.20ér már ujat is kaphatsz (TNT)
Köszi! akkormien 50 es tuning hengert vegyek egy 20 ba használt is jó!
nem éppen jó. Sendába Derbi blokk van, Riejuba Am6os.más a kipufogó is
hát ha nincs nagy kottyanása akkor oké. oldalra picit mozoghat, viszont fel-le cseppet sem ugye..ütögetéssel tudod megtapasztalni,h csilingel e. csapágyak is legyenek jók és ne egy 20lovas hengert tegyél rá :D és mehet.
Derbi GPR(körlámpáshoz) eladó :
-gyári kipufogó
-rezónátor kipufogó
-gyári henger(SENDA) 45ös furattal dugóval gyűrűvel, csapszeggel
(500km-t ment)

e-mail:ferenc0818@citromail.hu
MSN: mit.ordibalsz@pofa.be
Helló! azt szeretném tudni , hogy derbi sendahoz (98) jó a metrakit
hengerszett (50cc 5 felömlö) 2006 os riejou rr 50 esen volt és , hogy a gyári kipuff jó e hozzá? Előre is köszi!
kevés már a kompresszió a hengeremben és olcsón tudnék hozzájutni egy éppen bejáratott 70es hengerhez, csak annyi kérdésem lenne hogy a főtengely elbírja-e egy EBS050 es blokkban 17es karbival meg kibelezett gyári kipufogóval? (nem háj performensz gépet akarok csak olcsóbban erősebbet)
Régi blokkos Sendára keresek:
-70es, 80as hengert
-km-óra meghajtót
-telóvédő idomot, de nem a sima csíkot, hanem amilyen a motorhispániákon is van, féktárcsavédőset.
sziasztok azt szeretném megkérdezni tőletek hogy 1 derbi drd 50
megtuningolva menyi pénz érhet?,?
itt vannak a motor adatai!
2007-es kiadású
MHR team henger 80ccm (A)s dugóval van benne .
MHR team Főtengely,sportkormány
MHR team kipu..rms sportszűrő,
Dellorto PHBH 28as D.I.D. Lánc
A D.S.R által MEG csinált Karter
Toperformance CDI Elektronika
előre is köszi!
múltkor vettem tőled gyújtásalaplapot a gyújtás rész jó de a vílágítás tekercs rosz és kibírnád cserélni ?
Tehát akkor tud valaki linkelni egy oldalt ahol 100% osan passzol a szimering a telómhoz?
mert most is feleslegesen kibasztam csak a pénzt rá..:@
Szimeringet még mindig nem tudom kiszedni de az még hagyán hogy az nem jön ki kiderült hogy az új amit vettem az nem is jó bele ..(Y) köszi aki azt mondta hogy a drd hez való szimering jó bele ..(Y)
Nah ez megvan. és a porlehúzó szimering alatt lévő szimeringet hogy lehet ki szedni onnan?xd mert ahoz sehogy nem lehet hozzá férni ?
köszi ..
Üdv!
a.gabszi érdeklődnék hogy a teló alján lévő csavart te mi a halálal szedted ki? mert én itt szo..ok már már kb 2 órája és nincs olyan méretű imbusz sem imbusz fejem amivel kitudnám csavarni ..?:)
köszi előre ..!
üdv!
helló derbi blokk henger nélkül karburátorral szívó csonkal membránnal kuplungal HEBO főtengellyel oldal deknivel eladó ár: 35e a főtengely ára újjonnan 70e zsír új váltó kb 1000km van a blokkban csak tell : 06305437613 képet küldök ha kell...
Sziasztok!

Keresek GPR tükröket és plexit a régebbi géphez ahol egymás mellett van a két körlámpa.

30/479-4382
az oldalsó 2 tankidom üvegszálöntött idom és formásabb, szebb mint a sima Senda idom. nézz csak utána jobban.
hali mindenkinek

A képen látható Derbi GPR-re

keresek eladó önindítót és fordulatszámmérőt!

e-mail(naponta nézem): ferenc088@citromail.hu
MSN: mit.ordibalsz@pofa.be
Sima alapozó , sima festék ;) ha így lepattog ( nem nagyon szokott ha jól csinálod ) akkor még tolj rá Style lakkot , az jó drága de viszont kibaszott rugalmas és a műanyag idomok hajlását is kibírja :)
nem hülyeség a töltést meg a lámpát egy lábra tenni, mivel ha az aksit tölti, akkor bírnia kéne azt hogy a lámpa is megy, szóval elméletileg mehet egy lábra. bár ehez jobb lenne ha lenne mind a kettőhöz komplett villamos kötési rajz, mert csak azzal lenne átláthatóbb. sokszor jó tudni hogy mit honnan lehet leágaztatni.
Az első kép, azt gondoltam, hogy kell kötni, mondjuk nem értem, hogy egy vezetékről a világítás, meg a töltés? De a második 5 bekötésesnél, nem tudom mi hova megy?.
Ahogy én elnéztem a két képet, látszik rajta minden aminek látszódnia kell. Jelőlve a test, a pozitív oldal, a harmadikra pedig kötöd azt ami az 5 lábason a legutolsó. Ezt csak a lábkiosztásról gondolom, ne vedd szent írásnak.