Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom kiveszi alóla a stokit.
Bővebben mit takar ez a kifejezés :D
Am én is lassan kezdem
Szezonra felkészítés :)
Eladó új hátsó lánckerekek(Derbi Sendra,Sherco 50,yamaha xt 125ccm)
47-49-53-as fogszámmal
.ár:4000ft+posta
szacsomotor@freemail.hu
Kifogástalan állapotú új kézvédő eladó! Egy km-et nem volt motoron!
0620/438-9094
dt80csere@freemail.hu
a 7 felömlős az általába már alu henger és az már komolyat cuccok általába ezek 1 gyűrűs dugóbval vannak szemmel látod a nikaszil álapotát hogy nem e karcos vagyilyesmi aztán meg kell mérni mikrométerel a méretét és először is tudni kell a henger alap méretét utána abba a hengerbe kapható legnagyobb méretű dugó és ha már a legutólsó méret körül jár akkor nem igazán szabad meg venni. am ezekbe általába dugót kell cserélni hogy miylen idő közönként az használattól füg.
Az enyém se gyári:D:D
Szia!

Mi a különbség az 5- illetve a 7- felömlős henger között?
(több felömlő ezért több benzint kap és jobban meg, vagy forgósabb?)

A nikasilos hengert meddig lehet használni?
Hány gyűrű cserét bír ki?
Honnan látom ha már nem használható a nikasilos henger?

Köszönöm!
1:30-assal hajtom én az enyémet, bár ez már nem gyári
egyébként 1:35nél szegényebbre nemkeverném a mai anyagok miatt
Kipu elejébe , vagy a csonk vége vagy a rezó eleje.
hmm hát ha gyári akkor olyan 1:35 - 1:40 normális olajjal de nemlesz baja ha többet teszel bele , csak kevesebbet ne.
Az a kérdésem lenne hogy ha kivan kötve a különolajzás hányas keverékkel érdemes hajtani a motort?
hy
nagyából semmi a fejidom más meg asszem nem fordulatszámmérős a kmóra
Szisztok,

valaki leírná mi a különbség az X-Race és X-treme között?
Köszi !
Derbi senda akciós téli áron eladó! alkalmi vétel!
2007 évj. 70cm3,18LE(lehet vele kötekedni! ),
új gumikkal szervízelve új aksival,elől új fékbetétek stb..
270e HUF 06706574245 ELADNI AKAROM NEM ÁRULNI!
Hétvégéig ennyi az ára!
Derbi SENDA DRD Pro sm 50
Szép jó estét mindenkinek
Érdeklődnék hogy valaki nem tudja a gyári paioli első teló szimering méretét? Senda x-treme sm 2004
mert akkor talán nem kéne 12 ezret kiadjak 2 db szimeringre ami kifejezetten derbihez van hanem olcsobba tudnék szerezni ami van a méretében .. köszönöm előre is
Szia és köszönöm a választ!
az egyikbe derbi blokvan abból készült 2 fajta Az EBS,EBE sorozat meg D50b1 meg D50b2 ez van 2006 tól az apriliákba az ebs az pedig a régebbi derbikbe am a sort kipuhoz adnak gyárilag szűkítőt iletve ilyen toldatot ami vel nagyobb átmérőjű torokba is be menjen ne lötyög jön érted így kbb?
Üdv!
2006os Derbi Senda 50 SM X-race-be hol van a katalizátor?
Hellósztok.
Olyan prblémám lenne, hogy a motor magas fordulaton ledadog. 4,5,6-ba csinálja ezeket. Akármerre állítok a levegőn nem javul a helyzet. 8-as ygertya van benne. Mi lehet a probléma? Karbi ki van tisztítva. Légszűrő szivacs is tiszta.
Aki tud segítsen légyszíves.
Sziasztok!

Egy motor építésebe kezdtem és tanácstalan vagyok.
Nem igazán értek hozzá és nem vagyok ezekkel a dolgokkal tisztában. Van két hiányos motor blokkom és ebből szerettem volna egy üzemképeset csinálni. A fő problémám az, hogy van két egyforma hengerem, de mégis van köztük különbség.
Az egyik hengernek a kipufogó átmérője 24mm, a másik hengeren ez az átmérő 28mm. Ez hogyan lehetséges? Nem megy bele a kipufogónak a csöve a 24mm- es hengernek a kipuf nyílásába.
A másik hengert le kellett szednem mert karcos a fala, de abba egyezett a kipufogó csonkja. Nem értem, hogy mi a különbség?
Minarelli am3- as és egy am6-os blokkról van szó.
Nagyon bele keveredtem, de mi a különbség az aprilia és derbi henger között?
Köszönöm!
Köszi! és a kipuffot milyen hegesztővel lehet ujra ősszetoldani?
Van valakinek gyári automata benzincsapja ?
De mielőtt szétflexelnétek a kipufogót , égessétek ki , ahogyan KELL. Mert füstmérgezést kap a flexes :D
leveszed a kiput, belenézel egyből látsz egy alátétszerű cuccot bent az az első folytás aztán beljebb a katalizátor. a hengernél meg mondom a kipufogó nyílás ha nicasilos akkor az marad úgy vagy újat veszel rá.