Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segítséget kérnék tőletek:Van egy 2002 drd-m,most tettem rá 70-es vasat.Főtengely,membrán,össz csapágy cserélve.a gyári membránnal+karbival is és a 21-es dellorto+karbon membránnal is alapjáraton úgy csattog valami h hihetetlen.Fordulaton nem hallom.Fordulatot veszi,jár szépen.Mi lehet?Gyertya hőérték esetleg?Br8as van benne.Másik:PHBG karbi sikerült,de ugyebár ezen nem olyan a szivató.Kéne ehhez egy felhúzós szivató gomb.Kép is róla.Használtan is jó.Van-e valakinek fölösben?
Írtam emailt!
Rendben!
én tudok vacsi újat ventobt@freemail.hu írj és meg beszéljük
Hali Srácok!

Van egy 2006-os Derbi Senda X-treme 50 R tipusú endúróm. Csak észrevettem, hogy a fejidom tartó gumik elértek.

Nem tudtok olyan boltot ahol viszonylag olcsón betudom szerezni ezt a 4 fejidom tartó gumit?Természetesen újakat vennék!
heló tudok főtengelyt ha kell zsír újat
DErbi eladó! áron alul alkami vétel!
06706574245
Derbi!
hy
a válaszraváloszolva:főtengely,főtengelycsapágy,szimering,tőmítés
,valami értelmes tűgörgő,hengertől függően karbi(17-21ig de lehet nagyobb is),kuplunkg,membrán.Szoval mindent elég pénzigényes:s am én is tuningolom az enyém
Sziasztok. olyan kérdésem lenne ha vennék a derbimre 70 vagy 80-as hengert akkor még mit kellene cserélni? Pl: főtengelyt is karburátort vagy elég csak nagyobb fúvóka meg ilyenek érdekelnének. amugy a motor teljesen gyári. válaszokat előre is köszönöm.
derbi blokk, a régebbi fajta! 2005-2006-ig amit gyártottak!
pontosan milyen blokk AM6?
komplett blokk érdekelne, ajánlatokat várok! csak tartaléknak kell, de működjön hibátlanul!
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Főtengely az gyári v valami tuning?
Huh de pofás kis gép ! Jó piacot a kipuff hoz én hallottam már ennek a hnagját én is csak ajánlani tudom
Eladó leovince v6 os kipufogó 35 000HUF érdeklődni: p.daniel085@gmail.com tel:+3630 964 44 54
ja egy utcába lakunkxDDD
Helvécia, de a Bócsai Lacit biztos ismered, ő már törzsvásárló nálam
majd megkérdem haverom kell-e neki ennyiért am kecsón van?
12be oda tudom a központi telót, ha érdekel
Csady a metrakit kipufogót az rs-re hol vetted? előre is köszi
szerinte vagy 10-be oda adná. mivel gáztelo.. és újszerű.
dee ez csak tipp:)
nem is nekem kellene
simosnba kell ha olcsó pénz:D
köszi
Hello! A főbb alkatrészekről itt vannak a képek. +a 80as hengerről.
A blokk egy komplett 6 sebességes EBS blokk, csak a gyújtás nincs már meg. Így egyben cakk pakk kosárban 45.000Ft.
Alkatrészenként:
Hengerszett 15.000Ft
Kuplungszett 12.000Ft
Főtengely 10.000Ft
Váltó 10.000Ft
Blokkfelek 10.000Ft
Membrán 5.000Ft
Váltókar 3.000Ft
Berúgókar 4.000Ft
+az egyéb apróságok.
Nekem a sárga nyil mutat az indexrelére, a piros nyíl a karbi előmelegítő relére.