Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Derbi senda r50 1999-es évjáratú és pontosan merre felé található a folytás benne?
Jahm meg nem tudom mikor évjárat de 2005 ös után van kipufogógáz visszavezetés.

Mikor évjárat úgy jobban tudok segíteni ?
Egyszer van folytott hengeres és folytatlan hengeres kiadás. Akkor van a kipufogóba folytás meg katalizátor. Valamint a karbinak a torokban szokott lenni ilyen kis lemez de szerintem nincs nálad.

A hengernél meg a kipufogó nyílás mérete különbözik.
Heló! Derbi sendam van és hol vannak benne a fojtások?
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
Egy pár márka amitből tudok hozni
Polini,Malossi,Top,DR,Metrakit,Yasuni,Stage6,Koso,
Tudok még motoros ruhát,sisak,kesztyű,kabát,stb Igény szerint képet is tudok küldeni
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Heló! Derbi sendam van és hol vannak benne a fojtások?
Sziasztok. Tud valaki 26 es karbihoz szívótorkot derbire?
Barikitt fotengely magas fordulatu kezzel; polirozott hajtokar 31000

kepek

https://picasaweb.google.com/c...
Urak Meg mindig van a kittbol par alkatreszem

Airsal 70 Hengerszett(dugo gyuru,tomites ,hengerfely) 50.000
Tomites szett ebs Blokkhoz 4500 huf
Szimering szett 4500huf
Csapagyak 5500 (Fotengo valto)
Barikitt magas fordulatu kezzel; polirozott hajtokar 31000

205930840
Csak simán szétkoptak.
érdekel valakit teljes tömítésszett? 4200ft
A motorom szót valamiért nem rakta be.
Elmentem motorozni és azt csinálta hogy 6.-ban már nem húzott hanem nem volt fordulat és csak lassult...Miért lehet ez?
50-es gépekbe elég 8-as, tuningoltba meg 9-es! 10-est nemhiszem h használnotok kéne, bár baja nemlesz tőle
üdv szal a főfékmunkahengerben a két darab karmantyú..az gáz mert úgytudom új az nincs ha csak a sendáé nem eggyezik ...elrepedtek vagy kopott...?
Csináld csak meg amit mondtam
Én ha jól emlékszek 10es ngk gyertyát használok.
Még valami, tényleg nem szeretnék butaságot, mondani de nagyon kezdő vagyok még, aztán arra is gondoltam,h azért "eszi" a hengerfejtömítéseket, mert nagy hőfokú gyertya lenne benne?( ezt sem tudom, h milyen lehet benne) Még nem szedtük le a hengerfejet, odáig még nem jutottunk. Inkább egy motorszerelőhöz fordulok, hogy ne csak vizuálisan lássuk ezt a szituációt, de azért jó itt is tanácsot kérni;)
nincsmit, örülök hogy segítettem
köszi, faxa hely, majd ha lesz zsém veszek egy szettet
Helosztok!
Nem rég vettem 1 Derbi Rabasát. Gyári henger van rajta és azt szeretném kérdezni, hogy a 14-es karbi az pont jó neki vagy mehet rá nagyobb is? Mondjuk én a simomból indulok ki amin 19-es karbi van :D
Hy!
Meg van a hiba! A munkahengerben van az a tolattyú, azon van két gumi tömítés. Na azok vannak kihervadva.
kukodaattila- nak van 35-ért többféle is! vele beszélj, biztosan találtok megfelelőt!
Helló Derbisek!
Nincs valakinek ólcsón sm szettje lehetöleg valami ujabb fekete, értelmes áron talán érdekelne.
Előre is kösz. Szép napot.