Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello engem a hengerszett érdekelne esetleg csere érdekel?
errol beszeltem.Ha tuning akkor vegig kell csinalni minden lancszemet.
2T -t is lehet csak szarabbul keveredik az olaj benne :/ Nagyobb előgyuszi kell neki , több kaja aztán kb ennyi meg kipucolni mindent.
igen, gyújtást kell állítani, mint ahogy írtam az előzőbe is!
jog nak a gyári karbiját 1az 1 be rá ment de igy se jo,csináltam képet meg videót is de nem tom feltölteni
nem tudok képet feltölteni ,pedig le töltötem az a.. szarságot :(
Szia!

Köszi az infót!

Csak érdeklődés szinten kérdeztem. Én is csak 4T mocikról halottam, hogy át lehet alakítani etanolra. Illtve hogy már úgy gyártják le hogy csak azzal működik.
Én ugy hallottam hogy először vmit át kell alakítani a motorba és csak utána bele tankolni , hogy rendesen működjön..
de mind1 nem értek hozzá :D
én a jogomba tettem 95-el keverve! nyomatékosabb kis fordulaton! Viszont ha egy kicsit is elkezd forogni a motor akkor fullad! NE TANKOLJ ILYET! Nem 2T-nek való! Én kb 4-500 métert mentem vele aztán engedtem le a picsába 3 liter benzin-etanol keveréket és tankoltam tisztán 95-t! A 4T fűnyírónkba tettem aztán amit leengedtem! Szarul indult vele, egy ideig egyenletlen volt az alapjárata, bár működött rendesen, mégsem volt benne olyan erő mint a sima benyával!
BMW-be tankolt haverom és azt mondta hogy gyengébb vele (tisztán tankolta szinte üres tankba)! 4T-nél gyújtást kell állítani és elméletileg (hallotttak alapján) akár plussz teljesítmény is ki lehet csikarni a gépezetből! Remélem tudtam segíteni és mindenki tanul belőle akinek megfordult a fejébe hasonló gondolat egy 2T tulajdonosaként!
Sziasztok!

Valaki már használt a motorjába E85-öt?
Valami tapasztalat?
blackjog

Milyen típus a 16os karbid? egy képet dobhatnál róla.
Ez engem is érdekelne de asszem 10W5 ös kell az SM -nek (Paioli telóba). Világosítsatok fel minket a mennyiségekről is.
Szép napot mindenkinek.!
Csak annyival zavarnék,hogy az "alábbi" képen szereplő olaj az megfelel a teleszkóp-ba szimering csere esetén?(Agip 10W)
Jah és hogy ez az 1 L elég mind 2 szárba?
Köszönöm előre is
Üdv!
További szép napot
Eladó Derbi DRD 2006-os bontott alkatrészek!

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
van egy 21 egyem szerencsére itthon ma rá teszem meg lefényképezem
Helló!

Van valakinek eladó jó állapotú 180-as hátsó féktárcsája senda 98ˇ-ra?
ventobt@freemail.hu
itt írj és meg beszéljük
kell valakinek,cserébe valamire?
jó majd teszek ha kész
Nekem a 70cc airsal henger pár hónap alatt megölte a főtengelyt meg főtengely csapágyakat. Még gyári kuplungal lehet használni max egy kicsit csúszik. De egy vidit tegyél fel majd hogy milyen lessz az a henger
egy ideig biztos meg gyári kuplungal ugyis járatni is kell...
Gyári főtengővel akarod használni?
a leírásban 10000kmenkénti dugócsere van de inkább az a kérdés a főtengely meddig bírja..
Egy ilyen aluhengerről mit lehet tudni? meddig bírják?
én már meg is rendeltem:Dha kész lesz a moci egyszer majd rakok fel vidit;)