Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézzétek mit találtam szetem ez azért megéri az árát..:p
http://www.robogoalkatresz.eu/...
tuning gyújtás kéne nekem, tudsz mutatni olyat?
ha többféle van szívesen megnézném mindez, mert szükségem lenne rá
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
nemtudja esetleg valaki, hogy mit kell kicserélni ha derbi blokk helyett am6-ot tennék a motorba?
valamint miket kell változtatni hozzá (váz, gyújtás,hűtés,blokk felfogatási helyek)?
előre is köszi a válaszokat
Helló!

Van valakinek eladó jó állapotú 180-as hátsó féktárcsája senda 98ˇ-ra?
Ha 80-as a henger akkor min 17.5-ös, de a 21-es karbit is kérné szerintem.
okés ma lefényképezem ! aszongyák 80 as henger van rajt.
Hello. Találtam egy érdekes dolgot és az érdekelne hogy kivitelezhető e.
Egy sendara piagio hengert raktak (big bore)
http://youtu.be/mkMlRdep2eI

Itt pedig mikor működik.
http://www.youtube.com/watch?v...

Az érdekelne hogy meg lehet ezt oldani? Vagy ez nagy munka?
Mit értesz az alatt, hogy ledadogott? Mekkora henger van rajt? Egy képet rakhatnál fel a blokkról.
szevasztok! cseréltem 1 gilera rc-t de szerintem gsm és derbi henger van rajt ,gondolom meg egyeznek a blokok is azé bátorkodtam ide irni .motorikusan le dadogott de ezt már orvosoltam valamelyest a 14 es karbi helyett kapott egy 16.5 est kicsit jobb lett de nem tökéletes még de van 1 nagyobb gondom a 3. at alig veszi és 1 zéger gyürüre gyanakszom mert a válto kb 1 cm tert mozog ki -be.én még nem láttam ien motort ha valaki tud valami iesmi tipus hibákrok vagy valami ötlete van légyszi irjun mert a gilera forumon napok ota senki nincs. kösz elöre is !
oks köszi a segitséget
figyu , gyertyától indulj , nézd meg hézag jó -e ? jó helyen szikrázik -e ? aztán indulj el felfele , kábel , cdi , kábel , és a gyujtás. először az érintkezésekkel játtsz hátha valami szétcsúszott vagy ilyesmi.
gondolom gyári mert 90 km / h körül megy
köszi megnézetem akkor a cdi t
hát ha megnéznéd és leírnád mindennek külön az árát akkor azt nagyonszépen megköszönném
alaplap tuti van , meg ugye a tekercsekről jön le kábel az is , kábelköteg alatt ezt érted ? vagy ami az egész mocit körbefutja mert olyan is akadhat :D holnapra lehet megtudom mondani ha nem akkor legkésöbb hétvégére. de rajtleszek csak nem itt a garázsba vannak tudod és most nincs lehetőségem elmenni megnézni.
ja meg milyen áttétel van rajt ?
KErestél már ezügyben , szivatód is szarakszik aztmondtad , hát valami ottlesz még mindig szerintem.
70-es fúvókával méret eszik 6 liter körül és full gyári az egész derbi
Semmi gond
Velem is egy csomoszor előfordul
derbire, és gyújás alaplapod van, esetleg kábelköteg?
lehet valami letestel.
júj én egyszer szétbontottam az egész kábelezést és valami megbolondult és alapjáraton járt odahúztad csak nyelte el a benyát és nem pörgött fel valami a cdi nél volt, tiszta ideg voltam már.... haverom jön leállítja mondom bazmeg..... elindittom , jó xD xDXDXD azóta jó :D