Derbi Senda DRD Pro SM 50! ELADÓÓ!
2007 évj. 70cm3,21-es karbi,sportkipuffrendszer.
18LE körül mozog. nagyon jó menettulajdonságokkal digitális km/h
ilyen nem jön veled szembe az utcán!
érd:
06706574245
csababoy0@t-online.hu
DERBI xtreme 50-es (2006-os évjárat körülit) motort szeretnék venni, csak kicsit bizonytalan vagyok, mert túl sokan mondják, hogy nagyon gyenge, persze csodát én sem várok, de azért szeretném élvezni a motorozást. Akinek van tapasztalata annak megköszönném, ha leírná.
Hellosztok!
Nemrég került a tulajdonomba egy 1998-as Derbi Rabasa. Ez a gép kb 7 évet állt egy helyben. Blokkja még 1x sem volt széthúzva, gyönyörű hangja van, nem csörög.
Csak jönnek a bökkenök: - az első teleszkópokban nincs olaj. Mennyi kell bele?
- A vezetékelés egy rakás .... ! Ha valaki tud esetleg egy kapcs.rajzot azt megköszönném.
Szép estét mindenkinek.! ismét ugyan az a kérdés talán most már tud segiteni valaki.
Csak annyival zavarnék,hogy az "alábbi" képen szereplő olaj az megfelel a teleszkóp-ba szimering csere esetén?(Agip 10W)
Jah és hogy ez az 1 L elég mind 2 szárba?
Köszönöm előre is
Üdv!
További szép estét
Hm, az apróhirdetésekben azt látom, az egyik 6 a másik 10 Le.
Akkor kamu az adat, vagy mégis van különbség?(mindekét hirdetés gyári nem tuningolt) Fontos lenne, ha valaki felvilágosítana, mert 100eft drágább az újabb, és ha motorikusan tényleg megyegyezik, akkor nem adnék annyit érte!
Respect!
Még kezdő vagyok, kezdeném ezzel. A napokban gondoltam megnézem a levegőszűrő filterem, a levegőszűrő házban, és nem értem a lényegét a levegőszűrőnek... Szal, nehéz elmagyarázni de megpróbálom: Van a ház, és az oldalában van a "filter" vagy szivacs, ki hogy hívja, aztán az ülés alatt, a levegőszűrő ház tetején van 3 kis beömlő nyílás, de onnan egyből a házba megy és nem át a szivacson. Akkor, most hogyisvan ez?! a Motor, Derbi Senda X-race 2002-es. Neharagudjatok, h ilyenekkel zaklatlak Titeket, csak mégis érdekelne:) A válaszotok előre is köszönöm!
hello lenne cserébe stabo cb rádióim német rendőrök használták.
40 csatornás digitális a hatótávolságát nem tudom edig 10km távon tökéletesen működött.
használtan darabja 15ezer.
2007 évj. 70cm3,21-es karbi,sportkipuffrendszer.
18LE körül mozog. nagyon jó menettulajdonságokkal digitális km/h
ilyen nem jön veled szembe az utcán!
érd:
06706574245
csababoy0@t-online.hu
- 50-es gyári henger+hengerfej dugó nélkül 5.000Ft
+komplett bontott blokk, mindene megvan! Postai utánvét megoldható.
Ha kell valami írj vagy hívj!
06-30-535-36-45
Nemrég került a tulajdonomba egy 1998-as Derbi Rabasa. Ez a gép kb 7 évet állt egy helyben. Blokkja még 1x sem volt széthúzva, gyönyörű hangja van, nem csörög.
Csak jönnek a bökkenök: - az első teleszkópokban nincs olaj. Mennyi kell bele?
- A vezetékelés egy rakás .... ! Ha valaki tud esetleg egy kapcs.rajzot azt megköszönném.
Önindító 50ccm-es blokkra( AM3-5-6, RV3-4-6 blokkra való) 7ezer ft/db áron
AM6 blokkok 20, 25 és 30 ezer ft-os darab árakon.
illetve ezen blokkok mindennemű bontott alkatrészei
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
Csak annyival zavarnék,hogy az "alábbi" képen szereplő olaj az megfelel a teleszkóp-ba szimering csere esetén?(Agip 10W)
Jah és hogy ez az 1 L elég mind 2 szárba?
Köszönöm előre is
Üdv!
További szép estét
Milyen gyakran illik gyertyát cserélni 1 Senda-ba?
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Akkor kamu az adat, vagy mégis van különbség?(mindekét hirdetés gyári nem tuningolt) Fontos lenne, ha valaki felvilágosítana, mert 100eft drágább az újabb, és ha motorikusan tényleg megyegyezik, akkor nem adnék annyit érte!
Respect!
40 csatornás digitális a hatótávolságát nem tudom edig 10km távon tökéletesen működött.
használtan darabja 15ezer.
megtudja valaki mondani, hogy egy 1999-es Derbi Senda sm és 2004-es Derbi Senda Xtreme blokkja között van e jelentős különbség?
Köszi !