Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gábor sztem itt találsz pár infót róla amíg nem ír ide :
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Hali , mikor évjárat , hány kilóméter van benne ? Volt -e már forgalomba helyezve itthon vagy külföldön, power rendesen működik , teleszkópszimeringek jók-e, hátsó teló, féktárcsák milyen állapotúak, mérőműszerek működnek -e ? Mik azok a kábelek amik a két teló között lógnak ki az elején ?

Üdv ! Gábor.
Sziasztok, Cagiva mitomat cserélném Derbi sendára ,csakis supermotora ! ha érdekel valakit írjon.
Nem a kuplung csúszik, butaságokat ne beszéljetek. A berúgó szerkezet hajtja meg a kuplungkosarat egy áttételen keresztül, a kuplungkosár pedig a főtengelyt. Vagy a berúgótengelyed kifutó fogaskereke nem tud szabadon kifutni, vagy valami fog probléma lesz szerintem.
a.a
menet közben nemcsúszik
berúgásnál meg ugy van h a kuplung házát forgattja meg ezért lehet behúzott kuplunggal is beindítani
csúszik a kuplungja
Hello!
//Derbi Senda R 1998-as Derbi Rabasa blokk//
Nekem olyan proOblémám lenne h:
Elcsúszik a berúgókar.
Egyszer megrúgom okés faszán műkődik.
Másodszor rúgom meg már csúszik végig és nemis kattog v vmi tehát a berugó fogaskerék nemér hozzá a másikhoz.
Utánna már mindegy hányszor rúgom meg csúszik.
De ha megtolom picit előre majd-hátra akkor megint tudok rá rúgni eggyet és kezdődik elölről.
Vki tudna ebben segíteni?
esetleg robbantott rajz v hézagolok helye, mérete?!
előre is köszönöm! :D
Hány éves a blokk?
bontatlan? :)
másik blokkot nemszámolsz be esetleg?
Üdv!
Tudtok valamit az iridium gyertyáról? Eseetleg van valakinek ilyen? megéri az árát? szerintem kurva dárga :/
Előre is köszi:)
Sziasztok keresek 2006-os derbi x-treme első lánckereket! Lehetőleg 14 fogas legyen! Aki tud segíteni annak előre is köszönöm!
HALI!komplett derbi blokk,gyujtással-karbival-váltó,berugókarral,kipróbálható állapotban,bontatlan,3400km-es!48000ft,1994-2006 ig komplett supermoto szett 38000ft,75 köbcentis airsal tuning hengerszett kompletten 28000ft-telefonon hívj!06304906559
Oké köszönöm a válaszod!
helló nekem olyan gondom lenne hogy az első keréknél a km kihajtás elkopott nem forgatja a bovdent és az lenne a kérdé olyat hol tudnék venni aki tud valami oldalt az írja le . (2005 derbi senda x-treme )
előre is kösz
Derbi Senda DRD pro sm 50 központi gázteleszkóp, 16e

2db DRD repsolos festéssel oldalidom(tanknál) 6e/db

1 db tank DRD 5e
1db ülés DRD 4e
1db hátsó alu lengővilla DRD 5e
1 hűtő nem a legszebb állapotban de nem folyik. 3e
ha egybe viszed olcsóbb

Csere is érdekel!
06706574245
csababoy0@t-online.hu
Leszeded róla a légszűrőt , kitekered az aba - bilincset a gumiról , lehuzod a karbit aztán onnan meg gondolom adja magát ha meg nem , akkor az ülepittő csavarjai ki , úszót ki de csak finoman vele, fúvókákat ki , azokat is csak finoman, pumpával kifujatod a járatokat , aztán fúvókákat is , légszűrőtől is fujj bele a furatokba, aztán ugyanez csak visszafele és kész :).
szia más alkatrészem nincs csak ami leírtam!

a központi teló ha külön kell akkor 16eFT+posta
ha viszed a tankot idomot mindent akkor 25e+posta alku nincs ha nem viszed akkor nem:)

csere is érdekelhet..
értelmes cuccra.
csababoy0@t-online.hu
Hátsó sm kereked nincs véletlenül ? hátsó teló mennyi lenne ?első teleszkop esetleg megvan még?
heló szét akarom szedni a karburátort mert nem indul be a derbim mire kell vigyáznom vagy hogyan kel levenni
erről lenne szó. a 2 fekete motor csak illusztráció
derbi DRD Pro SM 50 2009-es néhány alkatrésze eladó!

üzemanyagtank,
ülés,
2db jobbos/balos tankiodom.
hátsó lengővilla +tengely
Gázteleszkóp hátsó. teljesen jó állapotú hibátlan kb 4000km-t ment bontásból megmaradt cuccok egybe olcsón eladó! vagy akár darabonként is!
egybe 27 ezerbe elvihető minden Posta OK
06706574245
csababoy0@t-online.hu

csere is érdekel...
nekem a 98-as derbi fenix-em 80km/h a vége....most még :D
Derbi alkatrészeket keresek aki tud olyan bontót aki már az új DErbit is bontja az írjon már!(2008-2010)
Derbi DRD Pro SM 50!
előre is köszönöm!
Főleg, hogy az új apriliában is a Derbi blokk van. Ez valamit elárúl a Derbiről.
Köszi mindenkinek,
Derbi és Aprilia MX között vacilálok, az MX fórumot már végigolvastam, megbízható paripának tűnik a hzsz-ok alapján.
Gondolom a Derbi is az, nem?
Ja és az enyém 1998-as derbi