Hali , mikor évjárat , hány kilóméter van benne ? Volt -e már forgalomba helyezve itthon vagy külföldön, power rendesen működik , teleszkópszimeringek jók-e, hátsó teló, féktárcsák milyen állapotúak, mérőműszerek működnek -e ? Mik azok a kábelek amik a két teló között lógnak ki az elején ?
Nem a kuplung csúszik, butaságokat ne beszéljetek. A berúgó szerkezet hajtja meg a kuplungkosarat egy áttételen keresztül, a kuplungkosár pedig a főtengelyt. Vagy a berúgótengelyed kifutó fogaskereke nem tud szabadon kifutni, vagy valami fog probléma lesz szerintem.
Hello!
//Derbi Senda R 1998-as Derbi Rabasa blokk//
Nekem olyan proOblémám lenne h:
Elcsúszik a berúgókar.
Egyszer megrúgom okés faszán műkődik.
Másodszor rúgom meg már csúszik végig és nemis kattog v vmi tehát a berugó fogaskerék nemér hozzá a másikhoz.
Utánna már mindegy hányszor rúgom meg csúszik.
De ha megtolom picit előre majd-hátra akkor megint tudok rá rúgni eggyet és kezdődik elölről.
Vki tudna ebben segíteni?
esetleg robbantott rajz v hézagolok helye, mérete?!
előre is köszönöm! :D
helló nekem olyan gondom lenne hogy az első keréknél a km kihajtás elkopott nem forgatja a bovdent és az lenne a kérdé olyat hol tudnék venni aki tud valami oldalt az írja le . (2005 derbi senda x-treme )
előre is kösz
Leszeded róla a légszűrőt , kitekered az aba - bilincset a gumiról , lehuzod a karbit aztán onnan meg gondolom adja magát ha meg nem , akkor az ülepittő csavarjai ki , úszót ki de csak finoman vele, fúvókákat ki , azokat is csak finoman, pumpával kifujatod a járatokat , aztán fúvókákat is , légszűrőtől is fujj bele a furatokba, aztán ugyanez csak visszafele és kész :).
derbi DRD Pro SM 50 2009-es néhány alkatrésze eladó!
üzemanyagtank,
ülés,
2db jobbos/balos tankiodom.
hátsó lengővilla +tengely
Gázteleszkóp hátsó. teljesen jó állapotú hibátlan kb 4000km-t ment bontásból megmaradt cuccok egybe olcsón eladó! vagy akár darabonként is!
egybe 27 ezerbe elvihető minden Posta OK
06706574245
csababoy0@t-online.hu
Köszi mindenkinek,
Derbi és Aprilia MX között vacilálok, az MX fórumot már végigolvastam, megbízható paripának tűnik a hzsz-ok alapján.
Gondolom a Derbi is az, nem?
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...