Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit ajánlasz az enyémért ? Szállítást megtudom oldani.
sziasztok!
keresek olyan embert aki a jövő hónap közepe felé meg szeretne szabadulni a derbi senda xtream-tol persze olcsón.tel:+36 70 4321529 vagy email ocsi.horvath@gmail.com várom a jelentkezéseket.(lehetőleg pestmegyében)
4 vagy 6 csavarral van felfogatva?
Nem tudjátok rabasára milyen típusú hátsó fogas kell?
Mikor kifogy az olaj a gépből , veszek 1 literest beleöntöm és ami az alján marad , azt használom légszűrő olajzásra , az tökéletes , benne is marad , nem is okoz gondot sehol , kis filmréteget tolsz rá és kész , nem eláztatni kell.....
Nem kell szerezni de azért köszi
Csak ezt tudnom kellet :)
a lényeg hogy 2005- elötti derbi blokkba való legyen, azokból mind egyforma (mármint a sendáké meg a gpr-eké) ha érdekel tudok hozni olcsón új főtengőt
Nyugi, attól még hogy víz csepeg a pufó környékéről nem hengerfejes.
Az attól van, hogy hideg a kipufogó, és a meleg kipugáz miatt a pára lecsapódik benne. Ez a kondenzvíz.

Meg tudod nézni, hogy hengerfejes úgy, hogy leveszed a kiegyenlítő tartály kupakját és alapjáraton ha bugyog a víz benne, akkor hengerfejes. Illetve elég erős fehér füstnek kell távozni a kipufogón.
Sziasztok lenne egy kérdésem hogy a derbi gpr 50 r be mien parométerő fötengely mehet be?
belemegy "Athena Racing HPC 12mm-es versenyfőtengely"?
benzinállónak kell lennie az a lényeg
van kifejezetten légszűrőolaj! drága, de sokáig kitart! mi többen szoktunk venni közösen
Hellosztok. A szívócsonk és a karbi közötti gumicső kirepedt. Akármien gumicsővel lehet ezt pótolni vagy csak külön ugyan olyan fajta gumit vegyek?
Ez biztosan igy lett volna ahogy mondtad :Dhogy lassabban xD
de már igy vettem a masinát és nem szedem le majd csak akkor ha esetleg veszek rá másikat :Damugy kösz az észre vételt :D
jah a.gabszi még 1 igen buta kérdésem lenne hogy a légszűrő szivacsot mivel "olajozod"be ? köszi előre is :)
Üdv mindenkinek
téli unatkozás :)
32x43x10.5 telószimeringem van 2000 egy pár. Ez a régebbi típus sárga SHOVA telóba való.
Pontosabban megtudnád ezt fogalmazni ? Pontosan, hol milyen víz nézd meg hogy hűtő, vagy valami víz a környezetből esetleg valahonnan odafolyik ?
Csá az mit jelen hogy,ha a kipuff toldásánál viz csepeg? lehet hogy hengerfejes?
az a felnicsík
kicsit lassabban szeblett vna
Légszűrő pucolás alatt azt értem, hogy kipucolom a légyszűrőházat , a szivacsot kimosom,megszárad, leolajozom és kész, ez így működik mindenen. (Szervízbe sokszor le se olajozzák)
Szimering méretet lefogom írni, de most már nem keresem elő :).
Sőt lehet tudok küldeni is 2.őt hogyha nagyon drága. Viszont a porlehúzó szimeringet nekem is kell vennem mert azt nem tudtam szerezni.
Háttúl is kipucoltam , lecseréltem a fékolajat, légtelenítés, finomhangolás.
Nálam a fék és a futómű a legfontosabb. Mert amúgy is veszélyes dolog ez, nem ám még a vas se biztos alattad :D
Főleg hogy legutoljára majdnem volt szívás. 80 nál kifordult elém egy e-onos autó. Gondolhatod mennyi esélyem lett volna megállni, a szétégett első fékbetéteimmel , meg a nem működő hátsófékemmel. Mivel a háttúljában pont kintragadtad a dugók , az eleje meg elégett , szar minőségű volt és nembírja a pályát. Most már nem spóroltam a betéten sem. Viszont ha valami kell szóljatok megpróbálok segíteni, vagy alkatrész is van dögivel :D
Jah és még annyit hogy a légszűrőpucolás alatt mit értesz ?:D
mert ugye az sem jó ha kimosod a szivacsból azt a cumót amitől "ragad" vagy mit csinál ?xD
gondolkoztam azon hogy veszek egy tábla légszűrő szivacsot kivágom ezt a mintát veszek hozzá légszűrő sprayt lefújom és mehet bele :D
Bocsi a sok kérdésért:D
Bocsi a hibák-ért :D
Nah azzal biztos nem fogsz meg állni xD alig fog ..xxD
de ama szimering méretét el tudnád irni ? nagyon megköszönném nekem is kéne cseréljek csak 6 ezer ft/db ért nem igazán szeretnék ha megtudom úszni olcsóbban ..:D
Esetleg nincs egy linket te milyet veszel bele?
És ha valaki tudná hogy 10W teló olaj ból száranként ennyit kell azt is megköszönném :D
Köszönöm előre is ..
További szép estét
Jah meg ami készülődik az az RSV1000 fékrendszer előre.
Szimering méretek is vannak, 10W -s olaj kell bele csak a mennyiséget nem tudom.
Zsotty megmondta :D. Amúgy , fékbetét / olaj csere , lehet egy karbipucolás, légszűrőpucolás , csavarokat átnézem , dobtam bele egy halogén égőt előre. Jövőhétvégén meg ha minden jólmegy teleszkópszimeringezés.