Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De gondolom ez fojtatlan henger. Az alap derbi fojtott hengerrel megy 55-60 körül. Az enyémet kicsréltem fojtatlanra és az is megy 80-90-100 körül.
jah és 2005 -ös.
Nemtudom... az enyém se széthatjva se tuningolva nincs , a km órát teljesen lefordítja , beleakad a borításba, és ha 80 al megyek vele 2x25 km-ert akkor 1,5 litert eszik , tehát 50km alatt eszik 1,5 akkor az 100 on 3 lityi. Bontatlan a gép.
ja és nemcsak alaplap hanem minden gyújtáshoz fűződő dolog
tuning gyújtás alaplap és hasonlók érdekelnének ha van valakinek!
de bármi féle gyújtás érdekelhet 2000-es senda ami adatlapomon van ahhoz érdekelne
Szia!

Kb50-60km/h a sebessége. A fogyasztása 2.5-3l
Sziasztok,

egy nem széthajtott, nem tuningolt 2002-2006 -es Senda 50-nek mekkora a fogyasztása, és az utazósebessége?
Köszi !
arra mondom hogy co val alkossatok valamit , ha lehet, nekem is meglett erősítve egy helyen mert szétégett és kilyukadt.
lyukas a kipufogó, a hátsó résznél a legvége pedig kezd leválni...így is már 3 szegecs meg 3 csavar tartja de nem sok értelme van mert hátul nem azon a nyíláson jön ki a füst hanem mindenhol máshol XD így egy igen szép hangot adva a motornak XD
Kipufogót csiszold le , aztán CO - val adjatok neki. Jó lesz egyből , meg ha már úgy van égessétek ki. :) Tuti jó lesz.
nincsvalakinek ilyen lánca,kb8-12 szem kellene
igen jól látjátok gyorsfüző tartja jelenleg a kipufogót mert még a hátsó lábtartó is hiányzik róla :D
Sziasztok!
2 aprócska kérdésem lenne!
1.)Ha karbit akarok cserélni mondjuk a gyári Dellorto PHVA14-est (maniális szivatós) egy PHVA17,5 -ösre akkor miket kéne átalakítanom a mocin?
2.) A régi gyári kipufogó kezd széthullani és úgy tervezem hogy majd a nyár folyamán kicserélem, de az a baj hogy nem nagyon találok rávalót, és lehet hogy egy gyárit veszek majd használtan rá....aki tudna valami jót rá az írjon ! (persze olcsón!)

1998-as Derbi Fenixről (léghűtéses) van szó!
mind2 öt próbáld lazitani és fesziteni
már nem gyere mert ma küldtem el postán este vették meg
lazítani próbáljam?
Holnap érte mennék akkor. Tudsz adni valami elérhetőséget?
a gáz bovdenen is állits kicsit és ugy próbálj utánna állitani
a karbi tisztitásnál jól meghuztad az összes csavart?
Az a problem, hogy hiába állítom a levegőcsavart nem reagál rá, és az az észrevételem, hogy mint ha ott szivárogna a benzin. Mármint a csavar mögül jön ki. Vagy is sok tekerésre reagál valamicskét. De elvileg pici tekergetésre kellene reagálnia. Menni megy, meg most csak járatom, de mindég fenn állt ez a probléma.
A karbit próbáld meg mégeccer kitisztitani lehet hogy rosszul tisztitottad ki és belekerült valami szar vagy nézd meg hogy jól van e beállítva az alapjárati
Nyem az enyim challoils
fragola tts ecoblu 100% szintetico
azé tom ilyen pontosan itt szagolgatom gép elött:D
képet nem találtam róla :)
Sziasztok!

Nincs meg valakinek aki már cserélt karbit a régi Dellorto PHVA 14-es vagy 17-es? És nincs szüksége rá és ólcsón megszánná akkor érdekelne.
Moorth nekem is eper illatű az olajam:D
Igol márkájú félszintetikus nem?:D Mert nekem az van és annak aztán olyan szaga van :D
Lehet az egyik főtengő szimeringed megadta, kiput se árt időnként RENDESEN kiégetni, nézd át , valahol falsolhat, karbigumi nem e repedt szét.
10W/40 -el én se csúszok ráadásul 2 decivel kevesebb van mint az előírt.